Nollnitton april

Ni har väl inte missat att ett nytt nummer av Nollnitton finns ute?! Med Örebros egna rockstar Mats Rubarth på framsidan :) (och naturligtvis matsidan med mig). Fiska genast upp ett ex på stan (eller kika in på hemsidan där ni kan bläddra i tidningen). Denna gång har jag bla ett recept på dessa naggande goda vårrullar med!

varrulle1

Undertallrik i färgen petrol från Mateus, vit tallrik Kungligt danskt.

varrulle2

varrulle3

Ni Örebroare med omnejd som kikar in här, brukar ni läsa Nollnitton? (Nu menar jag inte just min sida utan tidningen i allmänhet 😉 ) Och ni som bor i andra städer, läser ni ”gratistidningar” som man fiskar upp på stan där? Bara lite nyfiken! 🙂

 1. Glad Påsk Victoria. Just nu jäster dina goda frallor så det blir snart en härlig frukost, gott… Hoppas att du haft en skön påsk så här långt, det har jag haft. SJÄLVKLART läser jag gratistidningar som finns i vår stad. Jag är lite ”skadad”, jobbar nämnligen med sånt. Har själv gjort en sån tidning för några år sedan.

  Måste bara skriva att jag gjorde Browniecheesecakefudge kakan i torsdags, fy f… vad god. Det blir en liten bit varje dag till teet 😉

  Fortsatt mysig påsk, idag skall vi ha en heldag med bara mys i pjamasbyxorna 😉

  Kram Anna-Lena

 2. När jag bodde i Örebro tror jag att vi fick hem Nollnitton i brevlådan, idag blir det att man bläddrar i det som finns på jobb 😉 Metro är bra!

 3. Hej!
  Gjorde laxpajen igår – suverän, omtyckt av stora som små! Kul att du just idag har med vårrullar – jag satte mig vid datorn för att googla efter ett recept på vårrullar! Men jag har köpt filodeg, funkar det med ditt recept tror du? Maria

 4. Hej

  Jag brukar läsa den när den kommer ut, lite kul att se vad som händer i Örebro. Efter man fått barn är man ju inte lika mycket ute, så det är kul att se vad som händer i ”vår” Underbara stad!
  Hoppas ni hade det trevligt igår, här äter vi dina jättegoda muffins. Det här låter kanske lite dumt, men hur gör man för att få in smileys gubbar i texten? Kram

  1. Du använder tecken.. Svårt att förklara men skriv t.ex. : ) (fast utan mellanslag mellan tecknena) så blir det = 🙂 och vill du skriva 😉 så skriver du ; ) vill du göra en 🙁 så skriver du : ( och jätteglad 😀 gör man med : D Hängde du med??? 🙂

 5. Å va gott, jag ÄLSKAR vårrullar men har aldrig provat att göra det själv nångång, det har verkat så svårt.
  Men nu ska jag bannemig prova.
  Tack för inspirationen, du är bäst som vanligt.

 6. Vilka smaskiga vårrullar!! Inte mycket för gratistidningar med brukar blanda i nöjesguiden ibland när jag fikar på stan…

 7. Hej! I Halmstad har vi en tidning som heter Entrè som kommer med Hallansposten alt att man kan plocka upp den på diverse ställen runt om i stan! En bra tidning. Sen har vi en som kommer i våra brevlådor, det är en Lokaltidning med olika reportage, nyheter i stan osv. Men Entrè är bättre och roligare att läsa:)!! Hoppas din helg har varit bra och att det fortsätter på samma vis! Kram Sofia fr Halmstad

 8. Hej Tack nu ska jag pröva här, :)! Vågar knappt kanske bara blir massa tecken, men men övning ger färdighet! 😀

 9. Hej! Jag brukar inte fiska upp någon tidning på stan, men i Lund får man hem en i brevlådan och den brukar jagläsa. Kram!

 10. Nu har jag äntligen tagit mig för att bli medlem här. Tog inte så lång tid, men ibland är man lat haha.
  Nollnitton har jag läst en gång i tiden, när jag bodde där men inte nu längre. Vårrullarna ser väldigt goda ut!

  Hoppas påsken varit bra!

  /Emma

 11. Mums va gott med vårrullar, åt det sist jag var på Kinarestaurang, vilket var förra helgen 🙂
  När jag bodde i götet lästw jag Nöjesguiden då och då liksom Sofie, när man fikade ute på cafe´
  Hopaps du haft en härlig Påsk, längtar efter ett rikgt smarrigt recept är nu 🙂
  kramar,Anna

 12. Hej – hoppas påsken varit fin! 🙂

  En fråga – kan man förbereda dessa vårrullar någon dag innan? För att sedan bara värma dem?

  Kram från Malin

  1. Glömde.. vi har en gratistidning som heter ”Guiden” och den läser åtminstone jag, men kanske inte jättenoga varje gång..

 13. Ville bara säga att den färgen på Mateus-tallrikarna var väldigt fin! Har lite svårt att bestämma vilka jag vill ha, de finns så många fina! Men jag har sett att du har lite olika så det är ju också en variant, men man måste ju börja någonstans 🙂

  Angående gratistidningar så har vi Göteborgsposten här hemma vilket gör att det inte blir så mkt av den varan. Har dock en egen spalt i vår lokaltidning så den tidningen skummar jag i och för sig i genom.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..