Nollnitton april

Ni har väl inte missat att ett nytt nummer av Nollnitton finns ute?! Med Örebros egna rockstar Mats Rubarth på framsidan :) (och naturligtvis matsidan med mig). Fiska genast upp ett ex på stan (eller kika in på hemsidan där ni kan bläddra i tidningen). Denna gång har jag bla ett recept på dessa naggande goda vårrullar med!

varrulle1

Undertallrik i färgen petrol från Mateus, vit tallrik Kungligt danskt.

varrulle2 varrulle3

Ni Örebroare med omnejd som kikar in här, brukar ni läsa Nollnitton? (Nu menar jag inte just min sida utan tidningen i allmänhet ;) ) Och ni som bor i andra städer, läser ni ”gratistidningar” som man fiskar upp på stan där? Bara lite nyfiken! :)

0

0 reaktioner på “Nollnitton april”

 • jolla99 skriver:

  Ville bara säga att den färgen på Mateus-tallrikarna var väldigt fin! Har lite svårt att bestämma vilka jag vill ha, de finns så många fina! Men jag har sett att du har lite olika så det är ju också en variant, men man måste ju börja någonstans :)

  Angående gratistidningar så har vi Göteborgsposten här hemma vilket gör att det inte blir så mkt av den varan. Har dock en egen spalt i vår lokaltidning så den tidningen skummar jag i och för sig i genom.

 • MalinSt skriver:

  Hej – hoppas påsken varit fin! :)

  En fråga – kan man förbereda dessa vårrullar någon dag innan? För att sedan bara värma dem?

  Kram från Malin

  • MalinSt skriver:

   Glömde.. vi har en gratistidning som heter ”Guiden” och den läser åtminstone jag, men kanske inte jättenoga varje gång..

 • s029ja skriver:

  Ser supergott ut men jag hade lite svårt att läsa receptet i web-upplagan, har du möjlighet att lägga ut receptet på din blogg eller maila mig på [email protected] vore det super! Skulle gärna prova det på ett kommande Cocktailparty…!

  Kram
  Camilla

  http://notrecuisine.blogg.se/

 • Nazima skriver:

  Mums va gott med vårrullar, åt det sist jag var på Kinarestaurang, vilket var förra helgen :-)
  När jag bodde i götet lästw jag Nöjesguiden då och då liksom Sofie, när man fikade ute på cafe´
  Hopaps du haft en härlig Påsk, längtar efter ett rikgt smarrigt recept är nu :-)
  kramar,Anna

 • Newbiecooking skriver:

  Nu har jag äntligen tagit mig för att bli medlem här. Tog inte så lång tid, men ibland är man lat haha.
  Nollnitton har jag läst en gång i tiden, när jag bodde där men inte nu längre. Vårrullarna ser väldigt goda ut!

  Hoppas påsken varit bra!

  /Emma

 • Cobrakarin skriver:

  Hej! Jag brukar inte fiska upp någon tidning på stan, men i Lund får man hem en i brevlådan och den brukar jagläsa. Kram!

 • Carla skriver:

  Haha okey lyckades med en! :D

 • Carla skriver:

  Hej Tack nu ska jag pröva här, :)! Vågar knappt kanske bara blir massa tecken, men men övning ger färdighet! :D

 • Halo skriver:

  Hej! I Halmstad har vi en tidning som heter Entrè som kommer med Hallansposten alt att man kan plocka upp den på diverse ställen runt om i stan! En bra tidning. Sen har vi en som kommer i våra brevlådor, det är en Lokaltidning med olika reportage, nyheter i stan osv. Men Entrè är bättre och roligare att läsa:)!! Hoppas din helg har varit bra och att det fortsätter på samma vis! Kram Sofia fr Halmstad

 • Sofie Mumsfillibaba skriver:

  Vilka smaskiga vårrullar!! Inte mycket för gratistidningar med brukar blanda i nöjesguiden ibland när jag fikar på stan…

 • birran32 skriver:

  Wow vilka läckra vårrullar..de måste jag testa ngn dag!! Har precis satt in en Jansson i ugnen:)
  Ha en fortsatt trevlig påsk!!
  KRAM
  Birgitta Regander Hörby, Skåne
  http://www.enmammasmatochbakblogg.blogspot.com

 • caitafa skriver:

  Å va gott, jag ÄLSKAR vårrullar men har aldrig provat att göra det själv nångång, det har verkat så svårt.
  Men nu ska jag bannemig prova.
  Tack för inspirationen, du är bäst som vanligt.

 • Carla skriver:

  Hej

  Jag brukar läsa den när den kommer ut, lite kul att se vad som händer i Örebro. Efter man fått barn är man ju inte lika mycket ute, så det är kul att se vad som händer i ”vår” Underbara stad!
  Hoppas ni hade det trevligt igår, här äter vi dina jättegoda muffins. Det här låter kanske lite dumt, men hur gör man för att få in smileys gubbar i texten? Kram

  • Victoria skriver:

   Du använder tecken.. Svårt att förklara men skriv t.ex. : ) (fast utan mellanslag mellan tecknena) så blir det = :) och vill du skriva ;) så skriver du ; ) vill du göra en :( så skriver du : ( och jätteglad :D gör man med : D Hängde du med??? :)

 • maxiander skriver:

  Spännande att vara med i tidnigen sådär!
  Gratis tidningen är inte min grej, lite väl mycket annonser. Allt finns på Google :)

  Haft en bra påsk?
  /A
  http://www.maxiander.se

 • guma6712 skriver:

  Hej!
  Gjorde laxpajen igår – suverän, omtyckt av stora som små! Kul att du just idag har med vårrullar – jag satte mig vid datorn för att googla efter ett recept på vårrullar! Men jag har köpt filodeg, funkar det med ditt recept tror du? Maria

 • akleja skriver:

  Hej!
  Vad är det för hemsida till nollnitton?
  Kram Akleja

 • annabelle skriver:

  När jag bodde i Örebro tror jag att vi fick hem Nollnitton i brevlådan, idag blir det att man bläddrar i det som finns på jobb ;) Metro är bra!

 • lodjuret skriver:

  Jag flyttar till Örebro på tisdag så jag tänker garanterat att BÖRJA läsa nollnitton! =)

 • al68 skriver:

  Glad Påsk Victoria. Just nu jäster dina goda frallor så det blir snart en härlig frukost, gott… Hoppas att du haft en skön påsk så här långt, det har jag haft. SJÄLVKLART läser jag gratistidningar som finns i vår stad. Jag är lite ”skadad”, jobbar nämnligen med sånt. Har själv gjort en sån tidning för några år sedan.

  Måste bara skriva att jag gjorde Browniecheesecakefudge kakan i torsdags, fy f… vad god. Det blir en liten bit varje dag till teet ;)

  Fortsatt mysig påsk, idag skall vi ha en heldag med bara mys i pjamasbyxorna ;)

  Kram Anna-Lena

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen