SMAKRÅD TACK!!!!

Vilken lång dag, det bara snurrar i huvudet på mig!! Mycket nytt och mycket att ta in. Men väldigt kul och kollegorna här i Malmö är väldigt trevliga! :)

Hade packat alldeles för tunna kläder (trots att det är soligt och vårigt här nere!) och har frusit och huttrat så när jag checkat in på hotellet efter arbetsdagen så kilade jag ut på stan och letade efter en varm kofta. Först blev det dock middag, lyxigt värre på Mc Donalds 😉 Men jag lyxade iallafall till och beställde en QP utan gurka (för den äter jag ändå inte) så då får man ju en sprillans nygjord och det är 1000 ggr godare!

Här kommer jag snart ligga och snarka högt. Och sträcka ut mig som ett stort KRYSS! :)

Här kommer jag snart ligga och snarka högt. Och sträcka ut mig som ett stort KRYSS! :)

img_1892

img_1887

img_1888

Sen gick jag en liten sväng på shoppinggatan och hittade faktiskt en fin röd kofta. Men när jag väl hade bestämt mig för den så såg jag en så söt blus (båda kommer från Odd Molly) som bara ropade köööööp mig. Så det slutade med att jag köpte båda och tänkte bestämma mig i morgon för den ena och lämna tillbaka den andra.

Så nu behöver jag ert smakråd! Ska jag behålla 1) den hallonröda koftan eller 2) den naturvita puffärmsblusen med blå detaljer??

img_1890

img_1895

Lite murriga bilder för jag har varken bildredigeringsprogram eller finkameran med mig men ni ser väl ungefär..

Nu ska jag ta en varm dusch och krypa ner i dubbelsängen, läsa lite i min pocket och sen soooooova! Och i morgon väntar hotellfrulle så det lär inte direkt bli svårt att gå upp 🙂 Godnatt!

 1. Absolut den vita blusen! Har ngt liknande själv som jag använt massor med gånger – koftan har jag dock hängande i garderoben…

 2. jag röstar för koftan, men å ndra sidan, säjer ett plagg att det ska köpas så brukar det var det rätta;-)
  Men koftan satt som gjutet på dig måste jag säja.

 3. Jag kan inte välja för jag är våg. Gillade båda och du passade i dem också! Koftan tyckte jag såg mysig ut!

 4. Jag skulle utan tvekan välja den röda koftan. Den är urfräck. Jag gillar trycket på ryggen. OCH den sitter verkligen kanonfint på dig. Rött är klart din färg. Finfin till en sval sommarkväll till vita byxor….eller varför inte till jeanskjolen. Jag skulle definitivt välja den röda koftan ! SÅÅÅÅ fin!

 5. KOFTAN!!! Sååå snygg, satt som gjutet. Blusen ser ut som vilken tunika som helst inte ett dugg originell. Nää lämna tillbaka den genast och behåll den super fina koftan.
  Hade jag haft din kropp skulle jag köpt den direkt ♥

 6. koftan!!! sjukt snygg! blusen påminner om de flesta blusar just nu tycker jag. fin men koftan är betydligt mer orginell och färgen var ljuvlig!

 7. Oj vad svårt, att välja mellan två fina plagg är inte lätt. Hmmm blusen passar ju bra nu till vår och sommar men en mysig kofta är ju heller aldrig fel. Koftan tror jag…..

  SOv så gott nu. KRAM

 8. Blusen absolut. Jättesöt på dig! 😀

  Koftan är okej, men det är så trist med stora reklamtryck med namnet på märket sådär. Nej, då är det snyggare med en liten lapp eller tryck i kanten.

 9. Helt klart den röda koftan, supersnygg!! Passar dig riktigt bra! En av mina favoritrestauranger här i Malmö är T-bone som ligger på St. Pauli Kyrkogata, gott kött och goda tillbehör till bra priser, rekommenderar den varmt! Annars kan jag rekommendera Nosh Nibble and Cush, kan inte adressen, men den får du fram lätt. Hoppas du får några trevliga dagar i Malmö! =)

 10. Ååååååååh! Säg hej till Malmö från mig! Är född och uppvuxen i Malmö. Bott där i 18 år innan jag bosatte mig i Göteborg 😉 dvs en redig skåning! Restaurangtips? Typ vad som på Lilla torg (ligger mellan Gustav Adolfs torg och stortorget). Shoppingtips? Tyvärr inte så mycket, haha! Malmö har ju egentligen bara en shoppinggata – gågatan. Går från köpcentret Triangeln ända bort mot Stortorget. Där finns typ stans enda shopping 😉 Om du har tid och aldrig varit i Malmö tidigare borde du åka till stranden och Bo01 (särskilt om det är fint väder), jättemysigt!

  Och jag tycker du ska behålla blusen! Koftan var också jättefin, men blusen kommer du ha mer användning för framöver och den var jättesöt på dig 🙂 (behåll båda om du kan!!)

  Kram

 11. Koftan helt klart! Du skrev i ett tidigare inlägg att du hade köpt odd molly på nätet. Jag undrar vilken sajt du beställde ifrån? Där jag bor säljer inte O M och när jag väl kommer till Stockholm är alla storlekar slut:( Vilken storlek har du? Hoppas du kan svara. Kram

 12. Koftan är riktigt fin! Den skulle jag gärna ta på mig. Blusen är tråkig och ”vanlig”. Kör på en skön sommarkofta istället för blusen.

  Måste tillägga att rött verkligen passar på dig!!!

  Det är faktiskt inte alla som passar bra i den röda färgen – så – buy it!

  KRAM!

 13. Båda var jättefina på dig men jag hade nog behållt koftan av den enkla anledning att den såg mer ”OddMolly” och blusen finns det oändliga varianter av som går att hitta på massa andra ställen.
  Koftan med ett par vita piratbyxor och sneakers i sommar – skitsnyggt!

 14. Koftan tror jag på..Tycker att den passar dig i färg och form :).. Visst är blusen fin men jag tycker nog att den är för vanlig…

  Lycka till med ditt val..

 15. Wow, den röda kofta är så fin och du passar riktigt bra i den. Måste ju fråga i vilken affär du hittat den. Kanske får bli en shoppingtur i Malmö till helgen för min del…
  Ha det fortsatt bra här nere.
  Hälsningar Tina

 16. Koftan såklart…annars får du ju fortsätta frysa hela veckan juh =P Koftan satt dessutom skitsnygg och färgen underbar på dig! Blusen kändes mera trist faktiskt. Så koftan, definitivt!

 17. Koftan! Har sett den i flera år nu och den är fortfarande lika snygg. Är inte ett stort Odd Molly fan, men just den koftan gillar jag väldigt mycket. Blusen (som var väldigt söt!) kan du lika gärna köpa på indiska eller nåt – så spar pengarna 🙂

 18. Åhh vilken fantastiskt fin kofta 🙂 Härlig röd färg. Den ska du behålla, unik var den. Toppen ser ut som vilken topp som helst. Fin men inte så fin som koftan 🙂 Kram på dig och njut av Malmö och att du är själv 🙂

 19. Förstår att du fastnade för båda….så jag tycker givetvis både egentligen MEN om du måste välja, så tycker jag koftan för den hade en så fiiin färg och satt grymt bra på dig.

  Kram kram Åsa (smultron)

 20. Men vilken grymt snygg kofta!
  Den såg väldigt användbar och lite originell ut,
  snygg till jeans/kjol och funkar bra både vardags och lite finare 🙂

  Blusen var lite intetsägande enligt mig,
  det är för mycket blusar just nu överallt.
  Men smaken är som baken och tur är väl det 😉

  Ha en härlig vistelse i Malmö!

  Kram//Mariah

 21. Hej!

  Snyggt hotellrum, men jag förstår att du blev besviken på frukosten, det blir jag också när det inte är som man förväntat sig! Om du måste bestämma dig för en skulle jag ta koftan, den var skitsnygg, var den dyr? Vill också ha!:)

  Finns så mycket bra shopping i större städer…
  själv åker jag till London snart och då ska det shoppas..bara tjejer! 😀

  Kram på dig!

 22. Koftan var super fin!, och du passade i den härliga färgen…alltid roligt med ett plagg som är en rejäl färgklick.

 23. Den röda koftan, absolut. Du passar i färgen & så är modellen toppen. En liten fråga – ditt halsband – vad kommer det ifrån?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..