Möllan, lite shopping och eldsvåda i köket

I kväll har vi varit ute och ätit på Möllan här i Malmö. Det är ett ”hak” men med mkt god mat, särskilt oxfilén!! Vi äter alltid här när vi är och hälsar på Pär & Karro så det är lite av en tradition. Jag åt oxfilé med wokade grönsaker, rödvinssky och vitlökskräm. Och till efterrätt friterad Camembert med hjortronsylt och friterad persilja. Pär var vågad och beställde sniglar i vitlök till förrätt men jag vågade bara doppa bröd i vsåsen ;) Efter maten blev vi så mätta så vi mådde nästan fysiskt illa!! Det är liksom svårt att sluta äta när det är så gott. fast man är mätt. Jag åt så snabbt så jag stänkte ner hela tröjan, haha. Haklapp för Vickan nästa gång..

Sniglar. Men mest sås :)

Sniglar. Men mest sås :)

img_1978
snyggt dalmatin-mönster man skaffade sig på tröjan ;)

snyggt dalmatin-mönster man skaffade sig på tröjan ;)

img_1984

Ang friterat, så ÄLSKAR jag allt friterat och funderar på att köpa en fritös. Någon som har en och kan tycka till?? Är det en bra grej?? Att fritera i olja i kastrull vågar jag INTE. Jag skulle nämligen göra just friterad camembert en gång och hade olja i en kastrull på spisen och väntade på att den skulle bli varm medan jag stod och diskade. Sen ser jag plötsligt hur det tagit ELD i kastrullen, HJÄÄÄÄÄÄLP. Får panik och slänger en hel bunke vatten på den brinnande oljan för att släcka den…… Och till skillnad från mig så vet ni kanske att man ALDRIG ska släcka brinnande olja med vatten? Det visste inte jag??!! Och plötsligt så bara exploderade eldsvågorna och hela köket stod i brand i stort sett! Eld och rök överallt.. Riktigt läskigt. För att göra en lång historia kort så fick jag tillslut stopp på elden  utan alltför allvarliga skador(men köket fick målas om och byta golv etc). Och jag är fortfarande vid livet :)

Tack för alla kommentarer i inlägget om Odd Molly kläderna. De flesta röstade för röda koftan så jag gick på er linje och behöll den :) Blusen åkte tillbaka till affären och i stället köpte jag en betydligt billigare mysig kofta/kavaj på H&M som jag tror kommer vara jättefin som tröja och jacka i sommar:

Dålig bild men den var väldigt fin live. Svart/vitrandig med guldknappar ( som man inte knäpper, den bärs öppen)

Dålig bild men den var väldigt fin live. Svart/vitrandig med guldknappar ( som man inte knäpper, den bärs öppen)

Och från det ena till det andra.. I dag när vi var och åt lunch i en restaurang vid Lomma Strand så var det två gulliga bloggläsare som haffade mig och sa hej. Tänk att man blev igenkänd tillomed här, vad oväntat och kul!!!! Ni finns visst överallt kära läsare ;) Vore jättekul att veta var ni bor! Kan ni inte vara gulliga och lämna ett hej och skriva i vilken stad ni bor?!! Så blir jag jätteglad!!!

Tack på förhand!

Kram och godnatt!!

0

0 reaktioner på “Möllan, lite shopping och eldsvåda i köket”

 • Sophie1973 skriver:

  Hej! Jag bor i Bjärred, 5 km norr om Lomma. Ska till Olivieras på lördag för att fira min mans födelsedag. Restaurang Möllan gick vi ofta till när vi bodde i Malmö. Måste testa snart igen. Prova gärna restaurangen i vårt kallbadhus här i Bjärred nästa gång. En restaurang 600 meter ut i havet på Sveriges längsta brygga. Tack för en supertrevlig blogg!

 • Carla skriver:

  Hahaha är det du :D

  Världen är allt bra liten
  kram kram

 • Lisvadi skriver:

  Hej. Vi har precis köpt vår första fritös. I går premiärfriterade vi hemgjorda langos till lunch, SÅ GOTT!!!, och till middag blev det friterade crisscuts till det grillade köttet, också supergott. Vi är supernöjda med vår, en OBH Nordica, den är lättdiskad och är lättskött på alla vis. Nu är vi mättad en stund men snart är det dags igen, då blir det nog friterad camembert eller friterad banan med glass, eller friterade lökringar till den grillade hamburgaren… oj, oj, oj… det blir nog inte bikini den här sommaren… :) kram

 • Jenny. skriver:

  Hej och jag bor i Piteå, där snön vräker ner idag !!

 • Stella1 skriver:

  Hej, jag bor i Stockholm och läser, som många andra här, din blogg varje dag. Ha en fin helg!

 • Havrefrasse skriver:

  Va har du köpt min kofta, va?! Den är dåå skön och fin tycker jag! Jag bor i Örebro och har läst din blogg så länge du haft den. Kram på dig Tågresenären..

 • linds skriver:

  Jag kan absolut rekommendera en fritös. Du kommer aldrig mer göra pommes frites eller klyftpotatis i ugnen om du skaffar en. :) För att inte tala om andra godsaker! Jag bor i Örebro och ser dig lite då och då på stan. :D

 • Fias kastruller skriver:

  Vi hade en fritös som nyligen åkte ut. Det var spännande i början att fritera och då provade vi att fritera en massa. Dock tröttnade vi väldigt snabbt och den stod flera år och bara sammlade damm. Bättre att äta friterat ute ibland tycker jag.

 • AnnaHerremo skriver:

  Hej jag läser din blogg varje dag…Jag bor i Karlskrona… Kram

 • gelan89 skriver:

  Jag måste bara säga att jag älskar din blogg och jag läser den med nöje varje dag :) Det ser ut som att du har läsare i hela landet, själv så är jag från Borlänge i dalarna. tack för en underbar blogg. Kram

 • Tilma skriver:

  Jag sneglade också på den där koftan, men dessvärre fanns den inte i min storlek just på det h&m jag besökte. Aja, finns ju ett par att välja på i Stockholm så skulle jag känna ett sug efter den igen, får jag väl ta mig runt en sväng och leta ;)

  Gjorde förresten en av dina supersmarriga smörgåstårtor igår till mitt födelsedagskalas. Mycket uppskattat både av mig och av mina gäster. :) http://enannandelavstockholm.se/2010/04/16/tack-for-alla-fina-grattishalsningar/

 • birran32 skriver:

  Möllan har ju inte det bästa ryktet i Malmö, men det har nog blivit bättre. Tyvärr är vi inte där så ofta fastän man är i Malmö titt som tätt. Jag är född i Malmö och bodde där tills jag var 4 år(1982). Min storebror bor där, Mickes storebror, farmor, moster och kusiner bor också i Malmö. Jag pluggar i västra hamnen i Malmö tills 3e juni. Jag bor i Hörby som ligger ca 5 mil norr om Malmö..hjärtat av Skåne!!
  Hoppas din hemresa gått bra och du får en mysig helg med Micke och Olivia med massa gott!! Själv ska jag göra smördegspaket med skinkfyllning..så kika gärna in senare på min blogg!!
  KRAM
  Birgitta i Hörby Skåneland
  http://www.enmammasmatochbakblogg.blogspot.com

 • TP skriver:

  Hej,
  Jag bor strax utanför Landskrona i Skåneland. :P

 • SofieS skriver:

  Jag bor i Pittsburgh i Usa :) Annars kommer jag fran Helsingborg.

  Din ar den enda matbloggen jag foljer, tycker alla andras ar sa trakiga och kan inte med dom.

  Tack for inspiration! Garna mer latta matratter att laga. Jag ar lat ;)

 • Kaksmulan skriver:

  Hej, Jag bor i Oakville utanför Toronto i Canada, så en bit bort :) Men jag följer din blogg.
  Gillade koft kavajen, måste se om den finns på H&M här också..

 • Marie A skriver:

  Hej!
  Från en tjej(snart50) som bor 3mil söder om Borås.

 • Carla skriver:

  Hej hej!

  Låter som du haft en toppen vecka i malmö, var så llänge sedan jag var där, så kul med lite nytt!

  Kram på dig!! Vi har ganska stor rea nu, så du är välkommen :D

 • Sofie Mumsfillibaba skriver:

  Hej hej från Göteborg!

 • fyllebylle skriver:

  Hej! Det var tvillingsyrran och jag som hejade på dig igår.Komiskt… vi satt precis och talde om bloggen och så kommer du in genom dörren!Efter en tung vinter då vi förlorade en anhörig i svår sjukdom har din blogg lyst upp tillvaron! Vi älskar båda matlagning.Ett tips om du är i Lomma: Borgebykryddbod.Ser inget ut från utsidan men inne….!Massor med kryddor pasta marmelader dressingar och matlagningstips!Granne med kryddboden Borgeby Kids and Friends massor med fina(men dyra)kläder Odd Molly Marlene Birger doftljus …ja allt man kan önska sig!Vi bor båda i Lomma!Tack ännu en gång för en trevlig och inspirerande Blogg

 • Cizzi skriver:

  Jag är inne och kikar här i bloggen minst en gång varje dag. Har lagat och bakat en del av din recept. Gillar blandningen på bloggen med mat och bak blandat med lite familj etc. :-) Tror faktisktatt matplatsen var den första bloggen som jag började följa regelbundet för ganska så många år sedan.
  Jag bor på landet utanför Karlstad.

 • Ante skriver:

  Hej! Läser din blogg vareviga dag, och lagar ju mycket från den också. (Var jag som frågade om LCHF.)Jag bor i Vännäs,tre mil väster om Umeå.

 • 73anette skriver:

  Hej hej jag bor i Upplands-Väsby 3 mil norr om Stockholm.

 • Mamma Sofi skriver:

  Kul att du började skriva här, har inte läst din blogg förut (vad jag förstått så har du haft den någon annanstans innan)
  Är nu helt fast och bara inväntar rätt tillfälle att baka något smarrigt recept från dig.
  Från örebro, men bor nu ända bort i Kumla ;-)
  Kram

  • Carla skriver:

   Hej!

   Ja tänk vi bor ända så långt bort som till Kumla! Fast jag har inte bott här så länge? Har du?
   Kram

 • Ante skriver:

  Ja, jag läser ju din blo

 • sandra.pettersson skriver:

  Hej hej!! Jag bor i Malmö och gillar båda resturangerna som du varit på men jag skulle vilja rekomendera carib kréol som ligger vid möllan. Super läcker mat, goda drinkar!!
  Kram Sandra

 • Fanniluran skriver:

  Tack för en underbar blogg med supergod mat! Min sambo är helt galen i maträtterna jag hittat här och har omöjligt att välja någon favorit men pasta piemontese har lagats x antal gånger ;) Jag bor i Härnösand och blev tipsad om din blogg av syster som pluggat i Örebro :)

 • sofiabakar skriver:

  Hej gillar din blogg jätte mycket : ) Är ifrån Stockholm men bor sedan sep 2009 med min familj i Moskva då min sambo fått jobb här : ) Bloggar om vårat nya liv, bakning och shopping : ) kram Sofia i Moskva

 • lommo skriver:

  HEj!

  jag bor i Malmö, nära Möllan och folkets Park :D

 • rouzparast skriver:

  Hahaha, älskar MÖÖÖÖÖLLAN!! :) Inte hittat nåt liknande i Göteborg, för jag är ju född och uppvuxen i Malmö (18 år) och har bott i Göteborg de senaste 3 åren. HÄLSA MALMÖ!

 • Hos Oss skriver:

  Fick en fritös i present nyligen så vi har inte hunnit använda den så mycket, men hitills har vi varit riktigt nöjda! Jobbigt med disken bara.
  Vi är sugna på att testa friterad glass och friterad snickers (låter konstigt, men ska tydligen vara smarrigt!)

  Kolla så gott det sett ut när vi friterat! :)
  http://hososs.blogg.se/2010/february/hemmagjorda-pommes.html
  http://hososs.blogg.se/2010/april/friterade-rakor-med-sotsur-sas.html

 • Snoken skriver:

  Bor i Stockholm. Tack för en bra blogg! Läses dagligen :)

 • Hea skriver:

  Bor i Stockholm och din blogg är en av de få som jag tittar in till dagligen. Fina bilder, inspirerande recept och en liten inblick i någon annans vardagsliv med småbarn.

 • AC skriver:

  Hej hej!!

  Jag följer din blogg och frestas av dina recept. Bor i Stockholm men är från Jämtland.

 • fridelini skriver:

  MANDO*

 • fridelini skriver:

  SNÄÄÄÄÄLLA!!! ÄT PÅ MAIDO! :D

 • SaraL skriver:

  Jag heter Sara och kommer från Örebro! =)

 • DianaR skriver:

  Hej! Läskig historia det där med eldsvådan..
  Jag bor i Stockholm!

 • Martas mamma skriver:

  Hej! Bor i samma stad som dig, dvs Örebro. Känner ju igen Pär, vi gick i samma klass i ettan på gymnasiet och sen hade vi tyska ihop i tvåan och trean. Men det var ju years ago ;-)Du får hälsa(om han kommer ihåg mig)Kram Åsa

 • K-ar-in skriver:

  Hej!
  Jag bor i Gudhem utanför Falköping i Västra Götaland. Din blogg är jättebra :) Kram / Karin

 • Cowgirl skriver:

  Det där såg verkligen inte fel ut. Östersund här. /Anna-Karin

 • axman skriver:

  Roligt att läsa din blogg, får så himla mycket inspiration av din matlagning & bilder.
  Själv så bor jag i Vadstena, vid Vätterns strand…världens finaste & härligaste sommarstad. Välkommen hit i sommar & upplev det själv;)

 • Jennika skriver:

  Säger som Kurreburre, vad kul att ni var i Lomma =)
  Själv bor jag också i Lomma =)
  Älskar din blogg!

 • AnetteJ skriver:

  Hej!
  Jag tycker att du ska investera i en fritös.
  Det blir så himla gott med friterade pommes.
  Vi friterar inte så jätteofta men lite då och då när man vill ”lyxa” till det liksom..
  En sak jag kan rekommendera om du köper fritös är att köpa en där man kan ta bort själva bunken.(alltså den man häller oljan i)
  Då är det lättare att diska och hålla den ren och liknande.
  I vissa fritöser har jag sett att bunken sitter fast liksom.

  Vad gott med friterad camembert, det åt jag för första gången på Malmöfestivalen för några år sedan.
  Hjortronsylt är ju också så gott,tycker jag som är inflyttad norrlänning i skåne.
  (Jag kommer nog aldrig kalla mig skåning) ;)

  Själv bor jag i Lund.

  Ha en fortsatt bra vistelse i Malmö!

 • Farmor skriver:

  Hej, jag tycker absolut att du skall skaffa en fritös, jag har haft en i 15 år och friterar allt från lökringar, banan, fisk, pommes…trevligt att bjuda på friterad banan med vaniljglass och ringlad sirap till dessert. Och om man skall göra det enkelt med korv och pomems så blir den supergod.
  Hoppas du har en solig och fin dag i Malmö, passa på att köpa hem massa goda kryddor från Möllevångstorget.
  Hälsn från Carina i Halmstad (som tidigare bott i Örebro och faktiskt skall dit i morgon)

 • Caroline84 skriver:

  Hej! Här använder vi fritösen så gott som varje fredag, till pommes, till klyftpotatis! Åh det är så gott! Bor ca 3,4 mil utanför Malmö!

 • giant panda skriver:

  Hej!
  Precis som många andra så fullkomligt ÄLSKAR jag din matblogg och sparar det ena receptet efter det andra. Din glädje och utstrålning går igenom skärmen, så tack för det! Bor i Kuala Lumpur, Malaysia.
  /Nina

 • marre112 skriver:

  Usch sniglar lät inge vidare, men man borde väl smaka kanske =) Märsta kommer jag ifrån

 • kurreburre skriver:

  Va kul att ni va i Lomma! Jag bor i Lomma! :-D Men det va inte jag som kom fram o hejade :-) Jag hade nog inte vågat heller ;-)

  Jag gissar att ni va på Oliveras. Jag tycker de har jättegod mat däär, men lite dyr tyvärr. Det e inte så att man går dit varje vecka. men uteserveringen e najs! Cafét/restaurangen på Biblioteket e ett bra alternativ, nästann lika najs uteservering och god mat, enklare men mer prisvärt tycker jag. Längtar efter ett glas rosé och deras supergoda ceasarsallad en varm sommarkväll!

  • Victoria skriver:

   Ja visst var det Oliveras det hette!! Var där i dag med (3e gången denna vecka!) och sen blev det ett besök på Lomma Beach :) såg riktigt härligt ut!!

   och jag håller med, 90 kronor för en lunch med vatten är dyyyyyrt!

   kram Victoria

 • Limpan skriver:

  All the way from Umeå :)

 • hannisen skriver:

  Angaende sniglarna sa haller jag helt med Fru Matglad, det ar saaa gott! Smakar mest smor och vitlok, och konsistensen ar inte alls konstig. Prova!

  Jag bor i London sedan 2 ar tillbaka, och mina engelska kompisar bara alskar svensk mat, en del av dina recept har jag testat pa dem!

 • sanda skriver:

  hej vickan!
  är en 2 barns mamma som bor i norrbottens pärla, älvsbyn. jag måste bara få säga att du har den bästa matbloggen jag hittat på nätet. jag har provat flera olika av alla dina recept med lyckat resultat =). ha en bra dag kram

 • SaraR skriver:

  Hej Hej,
  jag bor precis som Kotta i Wales…fast I en nagot mindre stad som heter Neyland..inte sa langt fran Aber dock :)
  Har har nog alla utom jag fritos hemma och man kan kopa ”deepfried marsbar” och ”deepfried bounty” runt hornet i varan ”chippy”. Heartattack on a plate som dom sager haha.
  Kop en det tycker jag…bara man inte anvander den varje dag sa!!

 • Nazima skriver:

  Hej!

  Jag har följt din heeelt underbara blogg sedan våren 2009 då jag började på min andra föräldraledighet.
  Vi är rätt så nyinflyttade på en ö norr om Göteborg som heter Tjörn, innan dess bodde vi 8 år i ”Götet”, men vi ser fortfarande den stan som ”våran” och åker in dit ofta för att shoppa, flanera och äta gott.
  Ha en fin dag!
  KRAM

 • Kotta skriver:

  Hej, jag bor i Aberystwyth, en liten kuststad i Wales UK. Fast jag har bott 6 ar i i Orebro, harliga fina Orebro! Alskar din blogg, klart basta matbloggen. Hittade den en gang nar jag hade riktig langtan efter svensk mat…sedan dess har jag foljt din blogg. Tusen tack for att du delar med dig av all god mat till oss! :)

 • Karin77 skriver:

  Hallå, jag bor i Karlstad, så vi är nästan grannar ;)!

 • LindaHolland skriver:

  Hej, Linda heter jag och bor i Hilversum,Holland. En kompis till mig här i Holland rekommenderade din blogg för några måader sedan och nu är jag fast och har provat flera av dina recept! En favorit är den marinerade rostbiffen!:) Tack för en kanonbra blogg Kram

 • MalinSt skriver:

  Vi har totalt 3 fritöser. (Hmm kan vara därför jag har så svårt att gå ned i vikt??)
  Två olika i stugan (den ena blir mer en fondue) och en hemma. Min sambo och hans barn levde på pommes och grillkorv innan vi träffades. Grillkorven blev inte stekt/grillad – utan när pommesen nästan var klar – då åkte korven i fritösen med…

  Numera används fritösen inte lika mycket, men jag är faktiskt glad att den finns. :)

  Jag heter Malin och bor på Mobacken i Skellefteå.

  Kram

 • Erika Skogly skriver:

  Man skulle kanske ta och damma av fritösen då… Jag bor i alla fall i Skellefteå där vi försöker bli av med minst en halvmeter snö. Ha det gott.

 • susannelotus skriver:

  har en fritös som bara står….man skulle kanske plocka fram den igen ,Nilla 71 som skrev längre upp fick det att låta kul igen.jag är nog lite lat o hålla på med olja ,fylla o tömma blev en aning dyrt men man behöver kanske inte byta olja varje gång man ska använde den ?tycker din blogg är jättebra o på en tjejträff i helgen gjorde jag bara ”din” mat. lax i vitlöksåsen och dummlemossen blev jätte uppskattat.tackar :) själv bor jag utanför hudiksvall.

  • MalinSt skriver:

   Man märker rätt fort när oljan inte längre är bra! Den luktar härsket (usch) och den ser inte längre fräsch ut…

   Under sommaren när det blir grillat lite oftare – då använder vi samma olja flera gånger.. Men vintertid blir det oftast bara en max 2 gånger vi använder samma olja..

   // Malin

 • Totten skriver:

  Haha roligt blogginlägg! Tur du fick ordning på din eldsvåda. Jag hoppas du inte brände dig allt för mycket! Jag heter Lina och finns i Linköping. Ha en underbar dag!

 • Fru Matglad skriver:

  Ääälskar sniglar! Jag brukar beskriva det så här: tycker man om champinjoner och vitlök, så tycker man om sniglar. Konsistensen är som champinjon på burk…=)
  Metropolen Ronneby var det här! =)

 • moniq skriver:

  Gott med eget friterade räkor, mums! Jag bor i Nässjö!

 • al68 skriver:

  Hej, jag tycker helt klart du skall satsa på en fritös, vi har en OBH Nordica, den är jätte bra. Har haft nått annat märke innan men denna är helt enkelt bäst.

  Jag bor i underbara Halmstad, dit våren har kommit. Helt underbart att cykla till jobbet i morse, lite kallt men man vet att det kommer bli kanon skönt senare idag ; )

  Ha det gott, kramis A-L

 • vikand skriver:

  Jag bor i Kristianstad i Skåne och heter oxå Victoria. Är 31 år och ska gifta mig med min kärlek den 19 juni i år.
  Har aldrig varit en hejare på matlagning, men har lagat både det ena och andra på senare år och tycker det är jättebra med dina ”under-tiden-bilder” när du lagar eller bakar något.
  Det senaste jag gjorde från din sida var kolakakorna. Hur lätt som helst!
  Nästa vecka ska jag prova bacon- och broccolipajen utan skal.
  Ha det gott!
  Kram

 • juliaisac skriver:

  halloj!! jag bor i örebro och vi bor på samma gata, fniss…

  du verkar ha det kanon där nere i söder, vad skoj!!

  vi ses!!:-)

  /kram grannen som nu har tagit fram utemöblerna under carporten;-)))

 • Cissile skriver:

  Söt kofta :)
  Jag bor i Sthlm men är nog för feg för att säga hej, om jag nu skulle se dig någongång *hihi*

  Ha en bra dag!
  Kram

 • Slowe skriver:

  Hej hej! Läser din blogg dagligen, är beroende. Är så kul med all god mat och fina bilder. Bor i Älmhult :-). Kram

 • elnima skriver:

  Åh, friterad camembert… är ju sååå gott! Nästan lika gott som saganaki som är friterad fårost och som jag alltid äter när jag är i Grekland.
  Och jag, jag bor precis son du i Örebro. Här var det för övrigt en helt underbar vårdag igår, hoppas på en lika fantastisk dag idag.

 • snigelknott skriver:

  Åh vad jag längtar till en storstad nu när du skriver om alla härliga restaurangbesök! Hade vi inte varit mitt i en flytt hade jag nog övertalat sambon att åka på en weekend och leta bebisprylar och äta massa god mat…men det får bli lite prylletande här i lilla Kalmar istället :) Det är ju trots allt väldigt vackert här nu när våren har kommit!
  Kram

 • nilla71 skriver:

  Hej! Jag ville bara säga angående fritös så har jag en som jag använder hur ofta som helst. Pommesen blis så mycket godare och låter man den ligga och torka på papper en liten stund efteråt (tidningspapper) så känns det inte allas så fett. Annars gör jag pankopanerade scampi, langos, egen fish and chips och inte minst lökringar som jag doppat i tempura. Det är ibland det godaste jag vet till min biff med bea som jag MÅSTE ha en gång i veckan. Jag gör massor med mat i min fritös med andra ord. Jag har dock ett tips, köp en billig. Det är omöjligt att få sin fritös ren och köper man en billig kan man byta ut den istället när man tycker att den blir för nasty. En sak till jag äter massor med friterad mat men väger under 52kg så man far absolut inte illa av att äta friterad mat ibland, man måste unna sig av det ”goda”!

 • Linas liv skriver:

  Mums, oxfilén såg himmelskt god ut… :)
  Jag bor i Avesta (Dalarna) förresten!

  Ha en bra dag! :)

 • sarahn skriver:

  Hej Victoria!
  Har aldrig kommenterat på din blogg men nu måste jag ju bara ta tillfället i akt! Jag bor i Fullerton, en stad i OC (orange county i Kalifornien) och jag fullkomligt älskar din blogg! Jag och mina amerikanska vänner lagar alltid mat från din blogg, senast blev det din kladdkaka som gjorde total succe bland amerikanerna…de har t.o.m lärt sig att säga kladdkaka,l så poppis blev den! Tack för en grym blogg!

 • Madeleine skriver:

  Toppenbra köp har också den från H&M. Hade med din i min blogg för någon vecka sedan då jag sprang på den på H&M här i Örebro. Hur skön som helst och snygg till jeans och Converse:)

  Ska själv till Malmö snart:)

  Ha det så bra. KRAM

  • Victoria skriver:

   Då var det säkert där jag hade sett den för jag kände igen den när jag hittade den i butik och funderade på om jag inte sett den inne hos någon. :) Har den på mig i dag, supernöjd!

   kram Victoria

 • amandaina skriver:

  Hej!

  Bor i Hasselfors, ca 6 mil från Örebro. Att åka med mina barn till stan är just att ta en tur till Örebro.

  vh
  Mamma Monika (31 år, 2 flickor på 9 och 13 år)

 • pinkladyw595 skriver:

  Hej Vicktoria, jag bor i södertälje, men är ofta i Julita vi har sommarställe där. Men dit tar jag aldrig ”Daisy” datorn. hihi..En händelse lik din, var när en kompis hade pommes i ugnen glömde bort dem så de började brinna i ugnen, hon öppnar luckan och slänger in vatten, himmel det vart värsta eldkastaren över hela köket och det är stort, tur att hon var ensam, men hon fick ringa brandkåren.

 • catharina82 skriver:

  Hej Victoria!
  Jag bara älskar din blogg!! Jag besöker den varje dag och letar efter goda recept eller tittar på ditt fina porslin,som du ibland visar upp!
  Jag bor i Kumla,jag är faktiskt granne med fängelset..haha
  kram catharina

 • Snusan skriver:

  Sniglar skulle jag aldrig våga prova men det andra såg ljuvligt gott ut.
  Läskigt med eldsvådan!
  Och jag, jag bor i Enköping. :)

 • gyllenetider skriver:

  Såklart så gör vi det :) Ja, jag bor i Limhamn… eller ja, Malmö då där du i skrivande stund befinner dig hehe. Hade absolut känt igen dig men antagligen varit för feg för att hälsa för att man inte velat störa :) Sen hade jag väl skrivit här att jag sett dig haha. Jag är sån mes :P

  Den där Plockepinn hade jag aldrig hört talas om. Konstigt… men får nog ta mig en titt snart iaf!!
  Kram!

 • maxiander skriver:

  Vad fint du lyckades spilla victoria!
  Finns det inte ett ställe i helsingborg som heter Möllan expressen också?´
  Bra pepparbiff vill jag minnas!

  /A
  http://www.maxiander.se

 • Alina skriver:

  Det är en väldigt dålig idé att läsa din blogg så här sent. Nu blev jag hungrig! Well, jag bor i Göteborg i alla fall :)

 • Saviar skriver:

  Hej hej! Älskar malmö! Vad heter det haket? Bor i Kristianstad, men bodde innan i Landskrona & Malmö.

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen