Bananasplit

Inte de snyggaste bilderna kanske men det smakade desto godare. En bananasplit är aldrig fel!! Om man har plats över i magen vill säga, det är en ganska mättande dessert ;) I dessa blev det blåbärsglass, romrussin, chokladglass med kakbitar, banan, vispgrädde, chokladsås och ett syltat körsbär som pricken över i:et. Mums!!!

banansp1 banansp2

Nån som vet var man kan köpa såna där avlånga skålar i glas som de alltid (mest utomlands kanske??) har på restauanger när man beställer bananasplit??! Tycker alltid att det smakar extra gott att äta i sådana. :D Vet ni vilka jag menar??

0

0 reaktioner på “Bananasplit”

 • AnetteJ skriver:

  Banana split är jättegott!
  Det blev jag sugen på nu.
  Det gjorde jag lite då och då när jag bodde hemma och då hade mamma såna avlånga skålar.
  Perfekt.
  Jag tror hon har köpt dem på Ö&B typ..
  De som hon har är bara i pressat glas, lite billigare variant alltså.
  Jag tror jag sett det på Ö&B för längesen..
  Jag har kollat i andra affärer också, som Cervera och liknande och så men det finns inte..

 • maxiander skriver:

  Ser gott ut!
  Jag har sprungit på sånna nere på nk vet jag. Kan kolla nästa gång vi är där.

  Blir sjuk sugen på glass, 3 dagar kvar på detox. :)
  Ha en fin dag

  /A
  http://www.maxiander.se

 • Jenny. skriver:

  Mmmmmm ser sjukt gott ut !!

 • Maja skriver:

  Tyvärr, har ingen aning faktiskt. Däremot vill jag, när glass är dagens ämne, tipsa om att Carte D’Or har kommit ut med en rad nya goda smaker, White chocolate and red fruits, Strawberry cheesecake och Chocolate chip muffin. Jättegoda alla tre smakerna! KRAM

 • Marie A skriver:

  Det ser smarrigt ut!!

 • Avantgirl skriver:

  ååå det såg ju dögott ut!
  vet precis vilka skålar du menar, tyvärr vet jag inte vart man köper dom, men springer jag på några så ska jag tipsa!

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen