Bananasplit

Inte de snyggaste bilderna kanske men det smakade desto godare. En bananasplit är aldrig fel!! Om man har plats över i magen vill säga, det är en ganska mättande dessert ;) I dessa blev det blåbärsglass, romrussin, chokladglass med kakbitar, banan, vispgrädde, chokladsås och ett syltat körsbär som pricken över i:et. Mums!!!

banansp1

banansp2

Nån som vet var man kan köpa såna där avlånga skålar i glas som de alltid (mest utomlands kanske??) har på restauanger när man beställer bananasplit??! Tycker alltid att det smakar extra gott att äta i sådana. 😀 Vet ni vilka jag menar??

 1. Tyvärr, har ingen aning faktiskt. Däremot vill jag, när glass är dagens ämne, tipsa om att Carte D’Or har kommit ut med en rad nya goda smaker, White chocolate and red fruits, Strawberry cheesecake och Chocolate chip muffin. Jättegoda alla tre smakerna! KRAM

 2. Banana split är jättegott!
  Det blev jag sugen på nu.
  Det gjorde jag lite då och då när jag bodde hemma och då hade mamma såna avlånga skålar.
  Perfekt.
  Jag tror hon har köpt dem på Ö&B typ..
  De som hon har är bara i pressat glas, lite billigare variant alltså.
  Jag tror jag sett det på Ö&B för längesen..
  Jag har kollat i andra affärer också, som Cervera och liknande och så men det finns inte..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..