Lite nytt hemma

Helgerna nu går mest åt till hemmafix! I går var vi och beställde utemöbler (matgruppen, bod + 8 stolar och stolsdynor) och kikade även på en liten sittrgrupp i rotting som vi klurar på. Sen slog vi till på en grill från Weber!!! Ska se om vi kan få till en grillpremiär senare i dag. Få upp parasollet vi köpte förra veckan står också på schemat. Och innomhus har vi äntligen fixat en arbetshörna under trappen och fått upp spegel och hittat lagom stor matta till matsalsrummet. Det tar sig :) Nu ska jag bara bestämma mig för om jag ska måla spegeln vit eller silver. Eller inte alls. Vad tycker ni????????

sol4

sol5

sol6

Nu längtar jag bara efter lite varmare vårväder så vi kan njuta av allt på altanen!! För ett par veckor sedan var det såhär varmt på vår uteplats:

sol

sol2

sol3

Då kunde man t.o.m sitta ute och dricka svlaknade drinkar i solen på kvällen! :)

Men det har faktiskt börjat riktigt lovande här i dag med sol. Hur är vädret hos er?? Har ni invigt utemöblerna än?? 🙂

 1. Här i Sundsvall skiner solen, lite blåsigt men ätit min första mjuk glass ute!! Ha en go grill premiär! 🙂

 2. Här i Umeå har det varit kallt och blåsigt idag tyvärr. Men solen har iaf strålat och det gör ju mycket 🙂

  Jag röstar på att måla spegeln i silver! Tror det skulle bli toksnyggt!

 3. Hej.
  Har ett problem, bakproblem. På alla fina bilder i bakböcker så är sockerkakor jättefluffiga. Men mina blir aldrig ngt, oftast åt fanders.. Förut misstänkte jag att jag inte viska ägg o socker tillräckligt men nu har jag en kitchenaid som får gå ett bra tag men kan man vispa det för mycket?? Tom rulltårta blir tunn o tråkig.. Har du tips o tricks hur man ska göra? Eller vad man inte ska göra?? Husmorstips?! Ha en god dag/Lina

 4. Jag tycker du ska måla spegeln i silver! Det skulle passa jättebra ihop med din kandilabrar som står på bordet.:)
  Här har det varit sol och lite blåsigt på förmiddagen men nu är det mulet..
  Ha en underbar dag!
  Kram Carolina

 5. Jag tycker spegeln är jättefin, men jag älskar silver..så jag hade nog ändå målat om den..om man vill ha besväret!!
  Vi ska glasa in vår altan så vi har inte gjort så mkt där innu..får bli lite omstyling där sen när det är klart!! Funderar också på sittgrupp i svart rotting! Finns så mkt fint man vill köpa men än är vädret inte det bästa!!
  Idag har vi haft molningt, blåsigt och +10 grader.
  Ha en trevlig söndag kväll!!
  kram
  Birgitta i Hörby, Skåne
  PS. Tror du inte Lagerhaus har sånna där bananasplit skålar??

 6. Men grymt. Jag älskar den där ”ghost stolen” från Kartell. Den har jag sneglat på många gånger. Ursnygg!
  Jag skulle målat ramen till spegeln i silver. Det blir kanonläckert till ditt fina matbord.
  Lycka till med ditt projekt! Här i småland är det blåsigt …men underbart att det närmar sig sommar. kram

 7. Ni har så fint hemma! 🙂 Hmm, jag tycker i alla fall inte att du ska måla spegeln vit eftersom väggen är så ljus. Jag röstar för som den är eller silver eller svart. Svart skulle passa med stolarna och mattan. Men silver och guld är också fint.

 8. Silver eller ha den kvar som den är nu!
  Vädret var ok här ett par timmar men vindarna var lite småkalla faktiskt. Vi hann i allafall med att vara ett par timmar på kolonilotten och få en försmak av vad som komma ska!!
  De ”riktiga” utemöblerna får vänta ett par veckor-snön har ju en tendens att återkomma runt Valborg…. 🙁 – bara den lilla sittgruppen är framme ännu!

 9. Längtar också efter att få sitta ute och njuta. Här i södra Sverige skiner solen men det blåser kallt, hade t.o.m vinterjackan på nu när jag var ute. Så perfekt med en arbetsplats under trappan, snyggt. Jag tycker spegeln är jättefin som den är passar så bra ihop med möblerna.
  Ha en fortsatt fin söndag.
  Kram Rosa

 10. Hej!

  Skönt att höra att du kom hem ordentligt! Snygg kavaj, ryckte åt mig en direkt när de kom , de var populära. En fördel när man är med och packar upp ibland! Visst är det kul att fixa hemma, man får alltid massa ny energi på våren! Du var har du hittat mattan, har letat så länge efter en stor matta, men har inte hittat nån jag gillat och har haft rätta måtten.
  Kram på dig!

 11. hallojsan!! kartellstolen är så fin, jag gillar!!:-) du vet ju vilken färg jag tycker du ska måla spegeln i, hihi…
  här blev det oxå en ny grill, men det blev ingen weber för oss, utan en annan, jag ändrade mig som vanligt i sista sekund;-) mathias håller på att grilla förfullt nu, men det blåååser ju så, suck!!:-(
  ha en finfin kväll, ses på tis!:-)
  //kramis grannen

 12. Skönt att du kom hem ordentligt till slut, även om du tog en omväg;)

  Superfint ni har det hemma, älskar Kartell stolen:) Jag tycker att du ska måla spegeln i silver men vitt vore också fint.

  Sköt om dig. Kram

 13. Silver säger jag med, Passar nog med resten mest, av det lilla man ser:-)
  Måste fråga dig vart du köpt ditt sidebord som du har under tavlan?
  Det ser ut som ett sådant som jag har varit ute efter, är det möjligtvis märket Voice?

  Kramar

 14. Nä, inga utemöbler för oss. Vi bor i lgh 😉 Vi letar efter annat för balkongen kan vi inte heller utnyttja då den befinner sig i STÄNDIG skugga ungefär utom tidigt tidigt på morgonen och då sover man ju ändå så hehe.

  Spegeln hade jag nog målat silver ELLER behållit den som den var. Men inte vit 😛
  Kram!!

  PS/ Snygg tunika du hade på bilden – Odd Molly? /DS

 15. Hej jag skulle ha spegeln som den är bryter av snyggt. Men vart har du köpt det vita skrivbordet ???? skitsnyggt precis ett sånt skall jag inhandla men vvart..???

 16. Helt klart silver, guld är verkligen inte min grej ; )

  Har invigt både grillen och altanen MÅNGA gånger, men så är det när man har inte STOR inglasad altan, där är det skit varmt redan, helt underbart.

  Kram A-L

 17. Jag tycker att spegeln passar jättebra som den är. Det bryter fint mot allt annat i rummet. Här skiner solen idag men det blåser svinkallt så det ser finare ut innifrån hemmets värme än det egentligen är. =) /Anna-Karin

 18. Hej Victoria!
  Tycker väldigt mycket om din blogg och har testat många av dina härliga recept. Skulle tycka det var superbra om det fanns en recept-bank att lätt gå tillbaka till och använda sig av. Hoppas det går att fixa.
  Kram Helena

  1. Inte riktigt säker på vad du menar?? Alla recepten finns ju sparade och du kan lätt gå tillbaka antingen månadsvis eller valfri kategori. Eller backa med pilarna till föregående sida. Och i sökrutan kan du säka på specifika rätter eller ord.

   kram Victoria

 19. Hej. Åh vad härligt det ser ut 🙂 Vi håller på med visning på vårat hus och säljer nog förmodligen nästa vecka hoppas vi. Sen är det dags att sätta igång verkligen med det nya projektet. Så det här med utemöbler etc blir nog inget för oss i år utan nästa…men rotting älskar jag så det är något som ska stå på nya husets altan 🙂 Gillar din tunika, vad har du köpt den? Storkram från oss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..