Gissa vad? :)

Äter ni hämtmat ofta?  Och isåfall vad? Här blir det faktiskt gaaanska ofta på helgerna. Det är så mkt andra aktiviteter då så ofta hinner och orkar jag inte laga mat. Eller så gör jag matlagningen till en aktivitet och lagar nåt extra festligt 🙂 Det är lite antingen eller..

Nån som kan gissa vad det åts här i lördags??! 🙂

vad?

 1. Gissar nog främst på bakpotatis då det ju är väldigt enkelt att tillaga, men det kan ju lika gärna vara grillad lax(eller annan fisk för den delen) i folie, med döma att ni köpt grill och så 🙂

 2. Kebab… tänkte jag först. Men sedan såg jag kniven och gaffeln. Bakad potatis kanske? Med skagenröra? Mmm… 🙂

 3. Hej Victoria!
  Igår bad ju jag om en ”recept bank” men fick som tur var till svar av dig att det redan finns!?! Vilket jag inte hade fattat, men vet nu! Va bra! Nu är jag äntligen med på noterna…Så nu kan jag pröva Kyckling Cordon Bleu som jag hittade igår i ”banken”, köpte ingreds tidigare idag, toppen. Allt jag provat av dina recept har varit kanon och omtyckt av alla i familjen. Jag som varit uttråkad med vad jag skall laga för mat varje dag har fått ny gnista tack vare dig. Med en nyfödd bebis (11 jan) och två tjejer till så är fantasin inte tillräcklig varje dag annars. Tack & kram Helena

 4. Ser helt klart ut som en kebab med bröd! Om det nu inte är så att du försöker att förvirra oss?! 😀

 5. Tack för en bra och rolig blogg. Detta är första gången jag skriver. Har lagat flera av dina recept och gillar verkligen maten du gör. Jag har börjat äta lite efter lchf och tycker det känns jättebra, men jag skulle gärna vilja vet ungefär hur mycket du äter på en dag?! Tycker det är lite svårt att veta hur mycket man ska äta… Tror det är kebab :)) Kram!!

  1. Hej och tack!!! 🙂 ang lchf så vet jag inte hur mkt man bör äta, men googlar du så hittar du massa bra info på nätet. Tror det är väldigt individuellt. Själv försöker jag hålla nere kolhydraterna eftersom jag mår så mkt bättre så, men försöker jag skaka av mig några kilon så äter jag mer strikt.

   Lycka till!!
   kram Victoria

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..