Gissa vad? :)

Äter ni hämtmat ofta?  Och isåfall vad? Här blir det faktiskt gaaanska ofta på helgerna. Det är så mkt andra aktiviteter då så ofta hinner och orkar jag inte laga mat. Eller så gör jag matlagningen till en aktivitet och lagar nåt extra festligt :) Det är lite antingen eller..

Nån som kan gissa vad det åts här i lördags??! :)

vad? 0

0 reaktioner på “Gissa vad? :)”

 • s029ja skriver:

  hahahah :) Ja, jag vet verkligen vad som ligger i det där paketet! Ngt som jag äter minst 1 ggn i veckan då sambon är ute och reser…..vågar snart inte lägga upp fler bilder på mina potatisar, man kan lätt tro att jag inte äter ngt annat men vad gör man när man älskar potatis :)

  http://notrecuisine.blogg.se/2010/april/ensam-hemma-2.html

 • Mafa skriver:

  Tack för en bra och rolig blogg. Detta är första gången jag skriver. Har lagat flera av dina recept och gillar verkligen maten du gör. Jag har börjat äta lite efter lchf och tycker det känns jättebra, men jag skulle gärna vilja vet ungefär hur mycket du äter på en dag?! Tycker det är lite svårt att veta hur mycket man ska äta… Tror det är kebab :)) Kram!!

  • Victoria skriver:

   Hej och tack!!! :) ang lchf så vet jag inte hur mkt man bör äta, men googlar du så hittar du massa bra info på nätet. Tror det är väldigt individuellt. Själv försöker jag hålla nere kolhydraterna eftersom jag mår så mkt bättre så, men försöker jag skaka av mig några kilon så äter jag mer strikt.

   Lycka till!!
   kram Victoria

 • sussieluskan skriver:

  Ser helt klart ut som en kebab med bröd! Om det nu inte är så att du försöker att förvirra oss?! :D

 • Sippan65 skriver:

  Halloj, det måste vara inbakad oxfile. Såååå himla gott!

 • Hellen skriver:

  Kebab…. :o)

 • Nena skriver:

  Hej Victoria!
  Igår bad ju jag om en ”recept bank” men fick som tur var till svar av dig att det redan finns!?! Vilket jag inte hade fattat, men vet nu! Va bra! Nu är jag äntligen med på noterna…Så nu kan jag pröva Kyckling Cordon Bleu som jag hittade igår i ”banken”, köpte ingreds tidigare idag, toppen. Allt jag provat av dina recept har varit kanon och omtyckt av alla i familjen. Jag som varit uttråkad med vad jag skall laga för mat varje dag har fått ny gnista tack vare dig. Med en nyfödd bebis (11 jan) och två tjejer till så är fantasin inte tillräcklig varje dag annars. Tack & kram Helena

 • Havrefrasse skriver:

  Sibylla burgare!

 • lizie skriver:

  Ugnsbakad fetaost tror jag :)

 • annelie76 skriver:

  Kebab eller 150 grammare med allt på ;)

 • Alina skriver:

  Kebab… tänkte jag först. Men sedan såg jag kniven och gaffeln. Bakad potatis kanske? Med skagenröra? Mmm… :)

 • susannelotus skriver:

  ugnsbakad semla kanske…..

 • Newbiecooking skriver:

  Oj, inte det lättaste, men jag tror att det är någon typ av kött.

 • Fru Matglad skriver:

  Inte kebab i pita…med kniv o gaffel??
  Jag tror att du testat mitt recept på ”Fisk i folie” Hahaha ;)
  Kram

 • Sofie Mumsfillibaba skriver:

  Kebab i pita!! Det blev jag sugen på nu iallafall…

 • Nazima skriver:

  Gissar nog främst på bakpotatis då det ju är väldigt enkelt att tillaga, men det kan ju lika gärna vara grillad lax(eller annan fisk för den delen) i folie, med döma att ni köpt grill och så :-)

 • julrika skriver:

  Tror också på bakpotatis eller kebad *mums*.
  //U

 • maxiander skriver:

  Inte så lätt.
  Antingen så är det bakadpotatis, men det kan likgärna vara en riktigt kladdig kebab i bröd? :)
  Var något rätt?
  /A
  http://www.maxiander.se

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen