Mera indiskt

Jag älskar indiskt!! Så när Olivia ändå var hos farmor och farfar och Micke var ute med en kompis så passade jag på att äta hämtmat från Karishma framför tv:n. Fredagsmys i min ensmahet :)

karishma

Det blev Chicken Korma med Pachwari (stavas??) Naan (naanbröd med kokos och russin). Det var jättegott men inte lika gott som min hemlagade ;) men i bland är det skönt att vara lat. Och så här goda naanbröd kan jag garanterat inte göra. Någon som sitter inne med ett bra recept på naanbröd??

0

0 reaktioner på “Mera indiskt”

 • Systrarna Yster skriver:

  Tjingeling!
  Lämnar ett fotavtryck här på din blogg! Jätte fin!Hit kommer vi tillbaka!
  Trevlig Söndag!

 • gyllenetider skriver:

  Jag har inget bra recept på Naanbröd men skulle gissa på att det är smöret som är hemligheten :P Fast jag vet inte hehe.

 • maxiander skriver:

  Så sjukt härligt med hämtmat ibland. Om man jobbat sent och vet att kylen inte är proppfull så tycker jag det är rätt skönt att hämta köttbullar med potatismos på hallen. :)
  Haft en bra helg?
  http://www.maxiander.se
  /A

 • Loutes skriver:

  Här finns ett gott recept på Naanbröd
  http://www.recept.nu/1.1233/anders_leven/matbrod/mjol/naanbrod // Nina

 • Lotta-mamma till 3 skriver:

  Åh vad jag saknar riktigt god indisk mat! Åt ofta det när jag bodde i England. Tyvärr finns det inte en enda indisk restaurang i hela Halmstad (men vi har miljoner pizzerior, hurra!). Så jag får bygga upp en egen receptbank på denna goda mat så släng gärna upp ditt recept. Kram Lotta

 • Sofie Mumsfillibaba skriver:

  Älskar Indiskt! Tycker dock att riser brukar va sådär. Ser att du uteslutit det! Brukar äta någon lammgryta där vi brukar hämta. Sååå gott. Med kanel o grejjer!

 • birran32 skriver:

  Jag är inget större fan av indisk mat..det jag smakat har inte fallit mig i smaken..men detta ser gott ut!! Ikväll bjuder svärmor på hemtpizza och kan bara inte bestämma vilken jag ska ha..en med allt på kanske:)
  Har gjort en variant av den där ananaspajen med creme fraiche som många nog både ätit och bakat..jag bytta ut ananasen mot persikohalvor..gick lika bra!
  Trevlig helg på er!!
  kram
  Birgitta i Hörby, Skåne
  http://www.enmammasmatochbakblogg.blogspot.com

 • Hellen skriver:

  Du MÅSTE prova Karishmas Mango Lassi!!!! Helt underbara… Finns med glass eller yoghurt. Välj glass.. ;)

 • mysmarie skriver:

  Vilken härlig bild. En färgad tallrik gör verkligen att maten ser mer aptitlig ut. Jättefräscht!
  Jag msåte också få fråga. Jag tycker alltid att du har helt underbara bilder i din blogg. Hur behandlar du dem ? har du några tips? mina blir inte alls så knivskarpa som dina. Tips? särskilt objektiv eller stativ etc..?
  Kram

  • Victoria skriver:

   tack!! jag redigerar bilderna i photoshop (ibland iallafall) men annars har jag inget särskilt tips mer än att använda en bra kamera :) Jag har en nikon D 80 och lite olika objektiv till..

   kram Victoria

   • mysmarie skriver:

    Jag har en Nikon D90. men har bara ”standard objektiv som följde med kameran när jag köpte den. Vad har för objektiv? något som är särskilt bra till närbilder och porträtt?
    kram

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen