Mera indiskt

Jag älskar indiskt!! Så när Olivia ändå var hos farmor och farfar och Micke var ute med en kompis så passade jag på att äta hämtmat från Karishma framför tv:n. Fredagsmys i min ensmahet 🙂

karishma

Det blev Chicken Korma med Pachwari (stavas??) Naan (naanbröd med kokos och russin). Det var jättegott men inte lika gott som min hemlagade 😉 men i bland är det skönt att vara lat. Och så här goda naanbröd kan jag garanterat inte göra. Någon som sitter inne med ett bra recept på naanbröd??

 1. Vilken härlig bild. En färgad tallrik gör verkligen att maten ser mer aptitlig ut. Jättefräscht!
  Jag msåte också få fråga. Jag tycker alltid att du har helt underbara bilder i din blogg. Hur behandlar du dem ? har du några tips? mina blir inte alls så knivskarpa som dina. Tips? särskilt objektiv eller stativ etc..?
  Kram

  1. tack!! jag redigerar bilderna i photoshop (ibland iallafall) men annars har jag inget särskilt tips mer än att använda en bra kamera 🙂 Jag har en nikon D 80 och lite olika objektiv till..

   kram Victoria

   1. Jag har en Nikon D90. men har bara ”standard objektiv som följde med kameran när jag köpte den. Vad har för objektiv? något som är särskilt bra till närbilder och porträtt?
    kram

 2. Du MÅSTE prova Karishmas Mango Lassi!!!! Helt underbara… Finns med glass eller yoghurt. Välj glass.. 😉

 3. Jag är inget större fan av indisk mat..det jag smakat har inte fallit mig i smaken..men detta ser gott ut!! Ikväll bjuder svärmor på hemtpizza och kan bara inte bestämma vilken jag ska ha..en med allt på kanske:)
  Har gjort en variant av den där ananaspajen med creme fraiche som många nog både ätit och bakat..jag bytta ut ananasen mot persikohalvor..gick lika bra!
  Trevlig helg på er!!
  kram
  Birgitta i Hörby, Skåne
  http://www.enmammasmatochbakblogg.blogspot.com

 4. Älskar Indiskt! Tycker dock att riser brukar va sådär. Ser att du uteslutit det! Brukar äta någon lammgryta där vi brukar hämta. Sååå gott. Med kanel o grejjer!

 5. Åh vad jag saknar riktigt god indisk mat! Åt ofta det när jag bodde i England. Tyvärr finns det inte en enda indisk restaurang i hela Halmstad (men vi har miljoner pizzerior, hurra!). Så jag får bygga upp en egen receptbank på denna goda mat så släng gärna upp ditt recept. Kram Lotta

 6. Tjingeling!
  Lämnar ett fotavtryck här på din blogg! Jätte fin!Hit kommer vi tillbaka!
  Trevlig Söndag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..