En helg i storstaden & ny frisyr

Hoppas ni haft en underbar helg! Vår har varit fantastisk men nu är jag bra trött i fötterna. Micke och jag och mina föräldrar har varit uppe i Stockholm över helgen, shoppat, ätit, varit på Golden hits och shoppat lite mer :) Dessutom har det varit skönt vårväder med en hel del sol så jag har inget att klaga på!

Vi började lördagen med en lunch på Tures i Gallerian, och som alltid var det supergott! En av våra favoritrestauranger!

ture1

ture2

ture3

Och vet ni vad jag gjorde sen? Jo jag passade på att klippa mig på Björn Axén! Blir alltid nöjd där så det var lika bra att passa på, har inte hittat någon bra frisör i Örebro och blev jättebesviken sist jag klippte mig här 🙁 Men har ni några tips på bra Örebro-frisörer så kom gääääärna med dem!!! Det är ju lite omständigt att åka till Sthlm varje gång man vill klippa sig 😉

Försökte fota frisyen.. inte det lättaste att ta kort i spegeln.

Försökte fota frisyen.. inte det lättaste att ta kort i spegeln.

 

Lite kortare och uppklippt bak och längre fram.. Och alldeles lagom långt för att kunna sätta upp i toffs :)

Lite kortare och uppklippt bak och längre fram.. Och alldeles lagom långt för att kunna sätta upp i toffs :)

Mer om Stockholmshelgen i morgon, nu ska jag hoppa in i duschen och försöka lägga mig tidigt så jag hinner vila upp mig liiiite innan nya veckan drar i gång. Massa kul inplanerat!

 1. Helt otroligt snygg frilla. Passar dig helt perfekt:) Har du gjort slingor också, ser lite ljusare ut? Sen har du ju superfin färg i ansiktet också:)

  Hoppas att du får en bra vecka och att det går bra på nya jobbet. Kram Madeleine

 2. Snygg du blev i håret, så fräscht!
  Maten såg god ut – lite komiskt att vi åt lika mat men på IKEA idag (lax m gräslökssås & grönsakstimbaler resp caesarsallad). 😀
  KRAAAM!

 3. Salong Dollys på Järnvägsgatan 17. Hon har en facebook-sida som heter ”Salong Dollys”.
  Hon är otroligt noggrann och kan det senaste.

 4. Jättefin frisyr, jag som haft långt hår i mer än 14 å r skulle nog inte ”våga” klippa av allt 🙂
  Hoppas du hittar en bra frisör i Örebro som du trivs med. Det är alltid ett gissel… För egen del var det lätt att hitta en bra när vi flyttade från Göteborg, för flera där var jag så missnöjd, det fanns bara en salong och då menar jag bara en som jag var kanonnöjd med.
  ha en bra dag!

 5. Jag kan rekommendera Hanna på salong Folk i Ö-bro. (Just nu mammaledig men kommer snart tillbaks en dag i veckan, tror jag.)
  Du blev bra i håret, är själv klippt likadant o är supernöjd. (Gjort hos ovanstånde)
  Lycka till o ha en bra dag…..

 6. Frisyren klär dig verkligen! Jättesnyggt med kortare och uppklippt bak. 🙂 Maten såg inte alls fel ut, speciellt salladen och köttbullarna såg riktigt verkar riktigt goda.

 7. Jättesnygg frissa! Jag klippte sådär förra året, men tröttnade efter ett tag då mitt hår e så bångstyrigt 🙂 Du passar mycket bättre i det o har ett hår som e perfekt för en sån frisyr 🙂

  Vi va oxå i huvudstaden i helgen! Skulle ha ätit på En ful och en gul på Söder i fredas men de hade sjabblat till bokningen o bokat in oss på fel dag 🙁 Så det blev grekiskt vid Maria torget på Söder ist, men det va gott det med. I lördas blev det lunch på TGIF och midda på en Italiensk restaurang den oxå på Söder som jag har glömt namnet på. Sen såg vi Bounce sista show på Globen!

 8. Skitsnyggt!! Känner igen problemet. När jag flyttade till Göteborg från skåne så höll jag på att pendla i 2 år innan jag hittade en bra frisör i Göteborg. Men den skånska var ju så bra så svårt att släppa:). Viktigt med bra frisör, tycker jag!!

 9. Tjusigt. Har ni varit i storstaden vad härligt 🙂 Själv ligger jag däckad i soffan. Sjuk nu igen 🙁 Fy fan….menmen snart frisk hoppas jag. Ska se SATC boxen tänkte jag för snart har ju 2:an premiär. Längtar…..Njut av solen 🙂 Kramis från sjuksoffan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..