Golden hits

Mer från helgen. Lördagkvällen spenderade vi på Golden Hits (pappa fick det av oss i födelsedagspresent) och såg 70-tals shwoen och åt 3-rätters. Över förväntan, särskilt showen! Och maten var inte alls tokig med tanke på hur mycket folk det är och timing med sångnummer mm. Hade en jättetrevlig kväll!!

Favvodrinken, White Lady, till fördrink på hotellet innan vi knallade i väg..

Favvodrinken, White Lady, till fördrink på hotellet innan vi knallade i väg..

 

ture7

Inredningen är väl sådääääär smakfull ;)

Broccolisoppa med gorgonzola till förrätt

Broccolisoppa med gorgonzola till förrätt

 

Black & White till huvudrätt (den var så dääär)

Black & White till huvudrätt (den var så dääär)

 

Chokladterrin med björnbärskompott till dessert

Chokladterrin med björnbärskompott till dessert

 

dsc_0409

ture11

ture12

Stupade i säng sent och hade klockan på ringning tiiidigt på söndagen.. Man vill ju inte slösa tid på att sova 😉  Söndagen bjöd på hotellfrulle, lunch på Fridays och mera shopping.  För ni trodde väl inte att jag kunde låta bli ett besök på Fridays??? 😀

ture13

ture15

ture16

dsc_0523

Köpte bla en rosa (!!) trench coat. Och provar Mickes nya solglasögon på bilden :)

Köpte bla en rosa (!!) trench coat. Och provar Mickes nya solglasögon på bilden :)

 Hade hoppats på att få se Kungsan i blom men vi var nog lite tidiga för det. Men ni som är i krokarna, hojta gärna till när de rosa sago-träden slagit ut!!! Det är bland det vackraste jag vet! Funderar på att plantera några sådana (japanska körsbärsträd???) på tomten här hemma, vad tror ni om det?

LOADING..