Miniskiva :)

Godkväll! Hoppas ni har en skön fredagkväll. Min har börjat strålande. Var hembjuden på lite after work efter jobbet hos goa grannen Sofia, som bjöd på supergoda snittar och tilltugg och MOJITOS! Sådan färdigblandad på flaska som man numera kan köpa på systemet, har ni testat den? Vi blev dock snurriga efter en halv drink, det var bra krut i den!! Får nog avvakta med mitt jordgubbsvin till i morgon, är fortfarande lite yr, haha!

Hemma i Sofias vackra hem och varvar ner efter veckan :)

Hemma i Sofias vackra hem och varvar ner efter veckan :)

Mojito!!! (bilderna har Sofia tagit, tack för lånet!!)

Mojito!!! (bilderna har Sofia tagit, tack för lånet!!)

Micke är på ölmässa i Köpenhamn över helgen så jag hade laddat upp med fredagsmys till mig och Olivia. Bla filmen UPP som vi bäddade ner oss i sängen och tänkte kika på och käka ostbågar till, men påsen hann aldrig öppnas för 10 minuter in i filmen sov både Olivia och jag!!! 🙂 Men nu har iallafall jag piggnat till så nu ska jag bulla upp med fredagsmys i soffan. Till middag blir det…. svenska KRÄFTOR!!!!!!!! Yummi! En liten kräftskiva för bara mig 🙂 *lycka*

 1. Måste tipsa dig om piggelindrink 🙂 Piggelinglass, päronvodka och sprite/7up ! Slurp! 😉

 2. Åh vad mysigt! Vilken härlig granne, och fräscht inrett vardagsrum/kök! Tilltuggen och Mojitosarna såg helt underbara ut 😀

  Kram, ha en riktigt bra helg önskar Sara i Örebro 🙂

 3. Hej!

  Vilken mysig after Work! Vad sugen jag blev på Mojitos, och det där Jordgubbsvinet, jobbar hela helgen, men ska absolut inhandla det till nästa Helg! Tack för alla bra Tips du kommer med!
  Kram på dig och trevlig Helg!! 😀

 4. tack för dina goda recept! 😀
  förresten, du vet inte var din vänninas vita tv-bänk kommer ifrån? 🙂

  1. Det vet jag tyvärr inte men jag kan fråga. Annars står det säkert i hennes blogg, hon har en inredningsblogg nämligen!! ( klicka på länken i inlägget så kommer du dit)

   kram V

 5. Åh vilken härlig kväll ni haft. Mojito ser farligt god ut 😉
  Vad blandade ni i den mer än krossad is? är det lime ni har ? Nyfiken….får nog köpa en flaska jag också. Ha en mysig lördag!

 6. Hej,

  Du har alltid så fina bilder på bloggen och jag vet ju att du har en Nikon D80, men vilket objektiv använder du? Är själv ute efter ett nytt objektiv nämligen 🙂

  Mvh
  Eric

 7. Mojito och Caipirinha är mina favoriter bland drinkar. Men som du säger, det är mycket krut i dem. Jobbade några säsonger i Åre på 90-talet, då gick det åt mycket lime 😉
  Är den färdigköpta god eller är limesmaken konstgjord?

 8. Hej Victoria,
  Testade att göra smörgåstårta enligt dina recept i helgen. Verkligen supergott. De blev väldigt saftiga och till och med jag som inte är jätteförtjust i denna maträtt tog till och med OM! Toppbetyg!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..