Ny vecka i sikte

Kräftorna var goda, men det är allt en heeeelt annan sak med färska. Så nu längtar jag till kräftsäsongen istället och avvaktar tills dess. Hade mysigt med kräftskivan för mig själv med pynt och allt men plötsligt vaknade Olivia med feber.. Så sen var det slut på den myskvällen. Och lillskruttan somnade inte om helt förrän vid 3 snåret och sen ville hon upp kl 6, pigg som en mört igen. Gah!!! Förstår inte var de får sin energi i från :)

kr1

kr2

Ny vecka framför fötterna, måndag i morgon. Hör ni till dem som gillar måndagar eller avskyr dem???  Jag älskar faktiskt måndagar!! 🙂

 1. Hej!

  Jag längtar också till kräftsäsongen, men först vill jag äta färskpotatis och annat gott på Midsommar. Jag tycker måndagar känns helt okey, har jobbat hela helgen så jag är ledig imorgon. Har inte bestämt om jag ska ta en sväng till Jakobssons eller IKEA.
  Ha en trevlig Måndag 🙂 Kram

 2. Stackars lilla skruttan, skönt att hon verkade må bättre. Känner igen det där med tidiga mornar, min tös har ”vett” på att sova iaf till 7 men lillprinsen ska upp och hopap redan vid 5 -snåret 😉
  Förr var jag inte så förtjust i måndagar, men nu som föräldraledig är det lyxigt att veta att man inte ska stressa iväg till jobb och förskola…
  Ha en fin måndag!

 3. måndagar är ganska ok, har jobbat hela helgen så nu är man ledig 2 dagar denna gång, skönt med lediga tisdagar för då känns veckan mycket kortare. hur jag ska tillbringa lediga dagarna beror lite på väder o vind.
  ha en trevlig måndag o start på ny arbetsvecka!

 4. det är något speciellt med måndagar. trots att man har en hel vecka med jobb framför sig kan jag inte låta bli att tycka att det är lite mysigt, av någon anledning!

 5. Vilken fin dekoration du hade till kräftskivan 🙂 Beroende på hur helgen har varit, ex. om man haft det bra på lördagen och vilat upp sig på söndagen så brukar jag se fram emot måndagen. 🙂

 6. Kräftor, så gott! Jag har inga problem med måndagar längre faktiskt. Men en period i mitt liv när jag hade ett jobb som jag inte trivdes på alls så hade jag ångest hela söndagen inför måndagsmorgon, inte kul alls! Men det är ju klart, jag hade nog helst sovit länge och bara tagit dagen som den kom, om jag själv fått välja, fast det gäller inte bara måndagar…:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..