Måndagsmys

Vad kul att ni har så många frågor, fråga på!! Ska svara er alla i helgen.

Måndagar blir vad man gör dem till 🙂 I går festade vi till på varsin pizza, lite gott rödvin och filmen Avatar.

En gammal klassiker som jag åt ofta när jag var fjortis :) Kenta Galo från Pizzeria Lokus på Näbbtorget i Örebro. Nostalgi!!!

En gammal klassiker som jag åt ofta när jag var fjortis :) Kenta Galo från Pizzeria Lokus på Näbbtorget i Örebro. Nostalgi!!!

 

pii2

Tyvärr lyckades jag somna en kort bit in i filmen, men den verkade verkligen bra! Ska göra ett nytt försök i morgon 😉

Har ni sett Avatar? I 3D eller vanligt format? Vad tyckte ni??

 1. Haha jag bara måste skriva, blev visst först igen, men min favvopizza var också kenta Galo, jag och en kompis dela alltid på en när vi inte gilla lunchen, gick ju på rudbeck så det låg ju farligt nära. Absolut man gör alla dagar till det man vill, jag älskar vardagslyx!
  Kram på dig

 2. Vad smarrigt det såg ut med pixxa och rödvin, jag tycker ochså man ska mysa till det på veckorna ochså, vi brukar ha lite ”lilllördag”= festligare middag och kanske en film när barnen somnat.
  Vi såg Avatar i 3D i påskas , himmel va bra den va!!!!!! Så du måste göra ett nytt försök för den va kanon!!!

 3. Jag vet att det är mycket ”krigs-scener” i den… (jag gillar det ej – men kanske gör du det?), har hört både positivt och negativt om den. Har dock ej sett den själv.

  Vill bara påpeka att jag också har sådana där glas som man ser i ”bakgrunden” på bilden, de med gröna blom-grejer på. Jättefina! Jag älskar dem!

  Hälsningar från Sara

 4. Såg Avatar i 3D på bio när den just kommit ut. Tyckte att den var bra men kanske lite för långdragen. Ha en bra dag!

 5. Jag såg Avatar på 3D på bio. Helt fantastisk film!!! Svärfar har köpt filmen och ska komma hem till oss nån dag så att vi alla kan kolla på den på vår projektor. Jag längtar!

 6. Hej!
  Jag brukar inte gilla såna filmer(vilket tyvärr Andreas gör :)), men jag tyckte den var jättebra! Trots att vi inte såg den på 3D. Hoppas vi ses nästa vecka! Det är så mycket att greja med nu om man vill ha gräs och altan innan sommarn kommer!
  Kram från grannen längst ner

 7. hej hej..första gången jag skriver men l♪2ser dock din blogg varje dag. DU har en himla mysig blogg med j♪2tte fina bilder o bra inlägger. Gillar dig o bloggen skarpt:) Jag älskar o laga mat så jag uppskattar verkligen din blogg o dina fina bilder.:)
  🙂

 8. Jag är nog den enda i landet som somnade av uttråkning när jag skulle se Avatar.. Klarar inte av människor som förvandlas t ngn sorts djur.

 9. Avatar är bara SÅÅÅÅ bra 😀 Har sett den både i vanlig och 3D, tyckte inte de minsta om 3D för att sitta i en biosalong med vanliga glasögon och 3D-glasögon är något jag aldrig gör om så jag föredrar vanlig 🙂

 10. Jag såg Avatar i 3D och verkligen älskade deras magiska värld!!! Storyn är väl kanske inte den bästa(eller krigbiten iaf) men deras sagolandskap fick mig att önska att jag var en av dom. Haha!

 11. Vi såg oxå Avatar hemma på DVD och tyckte den var väldigt bra. Var lite oroliga att man skulle ha fått för höga förväntningar eftersom man hört så mycket om den, men vi tyckte den var super! Men jag ångrar lite att vi inte såg den på bio i 3D istället, kan tänka mej att det är en större upplevelse. Skulle nästan, precis som ThereseS, önska att man fick vara i deras sagolandskap…

 12. Åh, vad jag längtar efter Svensk pizza…med bearnaisesås!!! Mmmm inte alls lika goda pizzor här (i Canada). Jag tillhör också de ytterst få som fortfarande inte sett Avatar men måste ju bara göra det antar jag.. Trevlig långhelg..(som vi inte heller har 😉

 13. Jag såg 3D-versionen på bio. Jag satt och flinade lyckligt den första halvtimmen. Det var så läckert! Det enda som kändes lite skumt var textningen. Den irriterade ögat lite. Kram.

 14. Vi såg Avatar igår och jag jättebesviken!
  Inte alls så bra som jag trodde.
  Mycket snack om en film som inte alls var speciell någonstans mer än att den haft en fet budget…
  Vad tyckte du om den till slut?
  Kram//Mariah.

 15. Nu har jag blivit lite ordblind ser jag, missade ordet ”BLEV” i mitt inlägg.
  Jag blev jättebesviken ska det naturligtvis stå…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..