American pancakes med blåbär & sirap

Vilket tråkigt väder!!! Men man kan ju såsa runt i pyjamas länge utan dåligt samvete iallafall för man har ju inte direkt bråttom ut.. Njöt av långfrukost med American pancakes, sååååå gott! Att man inte gör det oftare?! Dessutom enklare än att göra vanliga pannkakor! :)

am1

2 ½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
½ tsk salt
1 msk socker
2 ½ dl mjölk
2 msk smält smör + smör till stekning
1 ägg

Blanda ihop de torra ingredienserna. Vispa samman mjölk och smält smör och blanda med torrvarorna. Vispa tillsist ner ägget. Stek pannkakorna i rikligt med smör i en stekpanna. När det bubblar på ovansidan av pannkakan är det dags att vända. Servera med tinade blåbär och sirap. Muuuuuuums säger jag bara!!

am2 am3 am5
jag hjärta dig :)

jag hjärta dig :)

0

11 reaktioner på “American pancakes med blåbär & sirap”

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen