Utflykt med Kånken på ryggen

Olivia har peppat för den här fredagen hela veckan. Det vankas utflykt med BUSS på dagis. Och dessutom ska man ha matsäck i ryggsäck med sig och Olivia har fått en sprillans ny dagen till ära. En liten mini-Kånken från Fjällräven i favoritfärgen BLÅ!

utf1

Banan, american pancake, ostsmörgås och bokstavskex. :)

Sprillans ny drickflaska och mack-låda med prinsessmotiv ligger nerpackat i ryggan.

Sprillans ny drickflaska och mack-låda med prinsessmotiv ligger nerpackat i ryggan.

Många verkar ha haft en Kånken i sitt liv, har ni? Vilken färg ??! :)

0

0 reaktioner på “Utflykt med Kånken på ryggen”

 • rrika skriver:

  min syster hade en likadan som oliba. jag hade faktiskt aldrig en kånken, men ska köpa en till livia! haglöfs tight är toppen när de blir lite större för de sitter som en smäck med remmen över bröstet och magen. tror att livia kanske får en röd…men får hon välja själv blir det nog också en blå. vilka blåa tjejer vi har :)

  • Victoria skriver:

   Mormor köpte först en rosa till Oliven, men den fick snabbt bytas tillen BLÅÅÅÅÅ. Gissa om hon gillar de nya BLÅÅÅÅ pippi-kläderna, har haft på sig dem nonstop.. :)

 • savis skriver:

  ja hade ingen kånken…
  ja hade en solomon på min tid..
  tyckte inte dom fina. de va bara en stackare som hade en sån i klassen,,, resten hade solomon ryggsäckar…

 • Trogen lasare skriver:

  Hej Victoria, ville bara skriva och tacka för receptet på tacogratängen du skrev om härom dagen. Jag gjorde den i torsdags och hela familjen verkligen älskade den :)

  Tack, tack!

 • Halvarson skriver:

  Va gulligt! Mina barn var superuppspelta när de skulle åka buss med dagis för ett tag sen. Att ha FIKA med sig,urspännande.. men jag skickade med mina små varsin pizzabulle och lite päron i klyftor,de kom tillbaka med ett bett bitet på varje… Fikan var visst bara rolig att ha med sig..;) Fast festisen var slut. =)

 • elsklingen skriver:

  Milton har en söt liten ryggsäck från Polarn och pyret men Lykke-Lie kommer ju behöva en så då kanske hon ska få en kånken i rött om det finns.

  Vilken söt liten matsäck hon fått =)

 • Linda80 skriver:

  Dom är verkligen såå söta! Vår tjej har en svart å vår pojk har en brun, perfekt att även ha leksaker i på resan! Mvh Linda

 • fattigstudent skriver:

  Har tyvärr aldrig haft kånken, men mina barn ska självklart ha det, minikånken är så söta!
  Vill bara tacka för din fantastiska blogg och all inspiration! Jag behöver aldrig fundera på maträtter längre, allt finns här :)

 • Sara81 skriver:

  Men gud så gulligt du fixat! :)
  MiniKånken är ju bara sååå söta! Är sjukt sugen på att köpa varsin till kidsen, men jag har så svårt för att välja färger, haha. Alla är ju så himla fina! När jag var liten hade vi fulgrön och tristgul… Men nuuu! Nu finns det ju hur många härliga färger som helst att välja på!

 • SaraL skriver:

  Åh vad gulligt :D

  Vad kul det är att du tar sådana himla fina bilder på ”allt”! Det uppskattas vill jag lova. Sedan skriver du hyfsat kort och riktigt bra, fortsätt precis som du gör, det är riktigt kul att läsa din blogg :)

  Hälsningar från Sara

 • jenco skriver:

  Visst hade jag en kånken!! En ljusröd! Världens finaste tyckte jag då…men visst är dom fortfarande fina!!

 • MariahG skriver:

  Jag hade en gul liten mini ryggsäck från Adidas.
  Ångrar mig sååå mycket att jag slängde den för några år sen.
  Retro är så mysigt!
  Ha en härlig helg!
  Ikväll vankas det 30årsfest för oss,
  min sambos vän som fyller.
  Själv har jag några år kvar innan det är dax att passera strecket.
  Kram//Mariah

 • zarak skriver:

  Älvin och vilda har oxå varsin sådan. En röd och en svart :) själv hade jag en Rosa addidas med turkosa detaljer..

 • maxiander skriver:

  Självklart har man haft en Kånken, Men jag var nog sissådär 5-6 år :)
  Haft en bra helg?
  /A
  http://www.maxiander.se

 • Fru Matglad skriver:

  Hahaha….så gulligt!..Med en rosa rosett o allt…=)

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen