Kaffeskola med Gevalia!!

Nu ni ska ni få lära er hur man gör riktigt gott kaffe!!  Här hittar ni Giovannis kaffeskola, och samtidigt kan ni tävla om en resa till Italien! Vore inte det något?! 🙂 Kika in!

gevalia

Dricker ni kaffe? Och vilken rostning föredrar ni? Min sambo är totalt kaffegalen och dricker det dygnet runt, själv brukar jag få gå på koffeinfritt efter lunch om jag ska kunna sova 😉 , men jag älskar oxå kaffe! Har en latte i handen på väg till jobbet varje morgon 🙂

 1. Åh, jag är kaffejunkie! Fick en riktigt sjysst espressomaskin som maler bönorna portionsvis och kan skummaa mjölk (caféstyle) i bröllopspresent och den går varm här hemma kan jag säga! Det roliga med det är att min man inte dricker kaffe. Kul för honom liksom.. Men jag blev glad! 😉

  Jag föredrar kaffet så mörkrostat det bara går, men med rund smak utan för mycket syra..

  Ska kolla in kaffeskolan! Ha en fin dag!

 2. Åh utan kaffe kan jag inte leva typ… haha. Kan oxå dricka kaffe på dygnets alla timmar… sover lika gott ändå 😛 Vi har oxå en sån där maskin som både skummar mjölk, gör espresso cappuccino (kommer inte på va den heter) men just nu e den sönder 🙁 så jag får ”nöja” mig med kaffekokaren hehe. Men bara jag får mitt kaffe så e jag nöjd 😛

 3. Hemma blir det vanligt Zoegas Skånerost med mjölk. Ute blir det alltid en latte:) Nu som gravid och höggravid blir det max 3 muggar kaffe per dag..innan kunde jag dricka upp mot 6 muggar..
  Här är mulet och kallt idag..rena hösten..urtrisst! Har precis avnjutit en god middag! Kika gärna in på bloggen så ser du vad vi åt! Där hittar du även en sjuuukt god citron och limepaj som du bara måste göra…lite cheesecake över den!!
  Ha en fin vecka!
  KRAM
  Birgitta i Hörby
  http://www.enmammasmatochbakblog.blogspot.com

 4. Älskar Espresso House vanilj latte! Irish Cream är också supergod, gillar man smaksatt kaffe måste man prova deras:)

 5. Jag ska egentligen inte dricka koffein men det är svårt att hålla sej ifrån det. Försöker vara duktig och bara dricka en kopp kaffe på jobbet, sedan blir det koffeinfritt kaffe eller rött te. Men en frappe brukar det bli om vi fikar på café…

 6. haha…ajaj…törs knappast säga det, men jag tycker INTE om kaffe! fy, försökte dricka det i 3 mån för många herrans år sedan, tills jag undrade va f-n jag höll å med…försökte vara ”en i gänget” på jobbet….”alla andra” drack ju kaffe….fast än idag blir människor förvånade när man inte tycker om kaffe.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..