G-vik och gourmetlunch

Söndagen bjöd inte på nåt sommarväder direkt, men man gör väl vad man kan för lite sommarkänsla. Vi packade med oss badkläderna och drog till Gustavsvik..

Det åktes rutschkana efter rutschkana..

Det åktes rutschkana efter rutschkana..

gvik4

Plötsligt började O peka hej vilt på de vilda livsfarliga rutschkanorna och tyckte att mamma och pappa skulle åka. Själv skulle fegisen dock enbart titta på, eller möjligtvis hjälpa till att putta den livrädda mamman över kanten. Här har jag precis överlevt ett åk i något som påminnde om "väggen" i Sälen.. Nästa gång tvingar jag med någon jämnårig till G-vik!!

Mamman överlevde nätt och jämt ett åk i livsfarlig-brant-döläskig-rutschkana, huu! Inte min grej :)

Simmar som en liten fisk :)

Pappa haj och lilla fisken :)

Micke ser ut att ha jättekul ;)

Koncentrerad badvakt?? :)

 I stort sett varenda pool var lika varm som bubbelpoolen, man svettades nästan när man badade! Förutom stora poolen som dagen till ära höll lägre temp än vanligt och därför fick man 20% rabatt på inträdet. Den var nämligen 29 grader i stället för 30 😉 och det kunde man väl leva med.. (fast den kändes bra kall jämfört med barnpoolerna)

Värmande bubbeldopp. Oliven förbereder bomben. :)

Värmande bubbeldopp. Oliven förbereder bomben. :)

I omklädningsrummet fönade världens sötaste 2 åring håret alldeles själv 🙂 Gullunge! Och sen bar det av hemåt, 2 stycken var tröttare än den 3:e… Var får barn all sin energi i från??!

gvik9

Den obligatoriska Gustavsvikslunchen bestod som vanligt av pommes frites! Det är liksom det man äter där och alltid har gjort. När jag var mindre beställde jag alltid med hamburgerdressing till men nu har jag avancerat till räksallad i stället 😉

gvik8
Vad är era favorittillbehör till korvkiosk-pommes?! 🙂

 1. Räksallad är ju bara såååå gott!! Men jag tycker det är lite svårätet till just pommes, så då blir det oftast hamburgerdressing.

 2. Jag gillar vanlig majo till pommes….
  Precis som för er så är pommes ett måste efter simhallen…..:D

 3. Riktigt amerikans hambugerdressing ska det vara till..ska testa med räksallad. Det var standard när man var 15-17 och gick på fritidsgården här i Hörby att man åt mos med dressing eller pommes med dressing på Assars gatukök..hihi..det var det man hade råd med:)
  Ska ha klyftpotatis till mina baconbiffar idag och jag har hamburgerdressing hemma..får nog dippa dem för nu blev man ju sugen:)
  kram kram

 4. Det är en hel massa år sedan (vill inte riktigt tänka på hur många…) man åt mat från korvkiosken.Men efter en natts festande på disco satt alltid en pommes med vitlöksdressing eller lökketchup riktigt bra!

 5. Ja, det är en klassiker att äta pommes på G-vik, det smakar så bra efter man har badat. Måste hålla med att barnpoolerna är så varma, När Filip var liten somna han nästan för det var så varmt.
  Håller på att peppa min man att åka in till stan, vill ha mat från Wongs… men han verkar inte helt pepp på det, kanske det enda negativa med att bo en bit bort, saknar all mat från restaurangerna!

  Kram kram

 6. jag som alltid tycker det är kallt på Gustavsvik. är van med Arbogas sköna 32 grader. 😉

 7. Men åh vilken mysig dag lilla familjen verkar ha haft!:-) G-viken är ju så skoj!! Hoppas ni har en trevlig afton ikväll oxå, jag kurerar mig då jag inte mår 100, men nästa vecka ses vi hoppas jag!:-) /Kramkram sjuka grannen

 8. Vilken mysig söndag, det var ett tag sen man var på G-vik.
  Senast var väl på möhippa då åkte vi den där rutchkanan, forsen eller var den kallas och man var ju glad över att man hade på sig bikinitroserna då, jäklars vilken fart, hua…

 9. Härlig söndag 🙂
  Jag har besök G-vik en gång för ca. 6 -årsen då vi åkte på weekend till Örebro för att fira ”svärisarnas”25-åriga bröllopsdag….
  Vad gällande pommes så har jag börjat få ont i magen när jag äter det, synd för gott är det, jag kör bara med salt och ltie ketchup, men beadressing kan va gott till ochså….

 10. Ditt magra skrälle!!!! 😉

  Men YUCK!!! menar du att du tryckte i dig all den där räksalladen? *burr*
  Pommesen dock är ju standard på äventyrsbad, brukar ta detsamma på landskronas äventyrsbad, goooooottis!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..