Blixt, dunder och bubbel!

Ute blixtrar och dundrar det så det står härliga till och inne sitter jag och har tänt ljus, hällt upp lite bubbel, njuter av färska räkor, hemlagad majonnäs, smögencheescake och tittar på Familjen Bernadotte. Olivia sover som en stock och Micke är och spelar tennis. Efter Bernadotte väntar en sprillans ny tjejfilm som följde med i nyaste numret av PLAZA kvinna  (Bröllopsnatten) och tillhörande chokladkaka. Och efter det ska jag krypa ner i sängen och läsa om Emma Andersson & Zäta  och sommarklänningstipsen i PLAZA. :D

 Det här kallar jag myskväll av världsklass!!! Eller vad säger ni? ;)

smog2 smog4 smog1 smog6 smog5 smog7 0

0 reaktioner på “Blixt, dunder och bubbel!”

 • Junipingla skriver:

  Finns INGET som vardagslyx!!! hade du o jag bott i hop hade vi varit ruinerade tror jag på all lyxmat ;)

 • Victoria skriver:

  Alla som suktar efter den goda cheesecaken!! Ni får hålla ut lite till, receptet dyker upp i en tidning snart ;) Postar länk så fort den kommit ut!!

  kram Victoria

 • Balena skriver:

  Jag vill OCKSÅ ha receptet på den cheesecaken, snälla…

 • Erika B skriver:

  Har du receptet på cheesecakes i den blogg? Den såg god ut.
  Kram Erika B

 • Ankim skriver:

  Jisses, så härligt. Försöker oxå lyxa till vardagen då och då, det är man ju helt klart värd. Hur var filmen?

 • Kaksmulan skriver:

  Ser urmysigt ut! Helt plötsligt började jag faktiskt se fram emot nästa vecka då min man är bortrest. Bäst att ladda med skumpa och mysiga tjejfilmer!! Ha en toppenfin helg & tack igen för all fin inspiration.

 • maxiander skriver:

  Vad mysigt!
  Men bubbel är väll trevligare att dela på två?:)

  Har ni åska? I stockholm har det varit strålande sol i ett par dagar! Skönt va? ;)

  Ha en fin fredag och trevlig helg
  /A
  http://www.maxiander.se

  • Victoria skriver:

   Åska var bara förnamnet!! Värsta ovädret jag varit med om tror jag, hela Örebros vattenverk slogs ut så vi hade inget vatten!

   Lagom avundsjuk på er sol ;)

   kram V

 • fattigstudent skriver:

  Vardagslyx :) Underbart!

 • Erika Skogly skriver:

  Absolut världsklass. Man ska njuta av livet. Varje dag! Kramelikramen!

  http://smaskelismaskens.blogspot.com/

 • Sara81 skriver:

  Du är verkligen den största livsnjutare jag känner Vickan! Och då inte på något dåligt slappt vis, absolut inte! Utan på ett ”gör vardagen till en fest”-sätt :) Helt underbart!

  KRAM

 • Anna.E skriver:

  Det där såg riktigt lyxigt ut, tyvärr är jag nog lite dålig på att lyxa till det när jag är själv. Tror det får bli lite ”helglyx” istället tillsammans med familjen :)

 • camsan-9 skriver:

  Blev också nyfiken på recept på den där cheesecaken, är den hemmagjord eller köpt…?
  Såg verkligen lyxigt ut, vi ska mysa ikväll istället, kanske med lite kräftor mm

 • Sofia i Arboga skriver:

  gud, så fina bilder du tar! :)

 • Carla skriver:

  Åh, så mysigt, tror jag ska köpa mig lite bubbel imorgon, det var så länge sedan. Det är så bra att du påminner än om att mysa i vardagen, ibland är det så lätt att glömma bort :)

  Köpte tidninen förra veckan och har inte sett filmen, berätta om den var bra.
  Kram kram

 • Sofie Mumsfillibaba skriver:

  Ser ut som en superhärlig kväll! Vad vi tjejer vill ha ibland!!:) Livets goda! Plaza har jag nog aldrig läst. Kanske värt test i sommar!?

  Trevlig helg!

 • axman skriver:

  Men gud vad härligt! Jag brukar oxå unna mig lite extra när jag är själv hemma, både mys i soffan med film och gott att äta…men även brukar jag passa på att ha spakväll. Bubbelbad i badkaret, pedikyr och manikyr, peeling och inpackningar…ja jösses å härligt det är att få skämma bort sig själv i sin ensamhet!

 • jojjan skriver:

  Åh vad mysigt! Jag borde också passa på! Min karl är borta med jobbet och kommer hem i morgonkväll. Jag ligger iofs i soffan och äter Marabou Passion Chili så lite mysigt har jag det allt. Hade gärna tagit ett glas bubbel. Vi har en flaska i kylen, men då blir nog inte bebisen i magen glad, så jag får hålla mig till en kopp jordgubbste för tillfället! Inte så tokigt det heller! :-)

 • Nazima skriver:

  Här är en till som är alldeles för dålig på att lyxa till det när man är själv. Det såg görsmaarrigt ut :-) älskar ochså räkor, den cheesecaken…har du nåt recept på den, den såg så himla smarrig ut så den skullel jag vilja testlaga och ha som förrätt nästa gång vi har ”bjudmiddag”:-)
  Ha en skön kväll

 • FilMa skriver:

  Vad mysigt:) På tal om bubbel så köpte jag jordgubbs bubblet i dag som du tipsade om förut.Jag ska korka upp den på lördag då jag och några tjejkompisar ska gå ut och svänga våra lurviga:) det var ett tag sen kan jag säga typ 2 år.

 • Lisvadi skriver:

  Men vad du är duktig på att mysa till det även när du är själv, jag är urdålig på det! Blir dock så inspirerad av dig så jag måste nog skärpa till mig och mysa mera. Kram och tack för all inspiration :-)

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen