Filmtips

Många undrade hur filmen var och den var BRA!!!!!!

smog7

Jag älskar Aaron Eckhart, det är nåt med honom! Och filmen var egentligen inte bra men ändå bra!! Den är lite speciell, annorlunda filmad och ganska deppig på ett rart sätt. Jag kan nog inte riktigt förklara 🙂 Men jag tyckte jättemycket om den!!! Se den! Just nu följer den dessutom med på köpet till PLAZA kvinna.

Regnvädret verkar hålla i sig över helgen, så det blir nog mer film.. Någon som har några tips?! Vilken är er absoluta favoritfilm!!?? Gärna något romantiskt dravel 😀

 1. Sett den filmen jag också, minns att jag tyckte att den var lite småseg och jobbig men ändå bra på ngt sätt …så där oförklarigt bra ;P

 2. Hej!
  En klassiker är ju alltid the notebook, himla bra..
  Sedan kan jag startk rekomendera my sisters keeper, vet inte vad den heter på svenska men det är med Cameron Diaz och Abigail Breslin och den är otroligt gripande men så jäkla bra så ladda upp med rejält många näsdukar att torka tårarna med.. Absolut bästa filmen jag set på länge och är ett måste att se och är man mamma så är den ännu mer gripande!!!
  Sedan är jag en sucker for P.S I Love you osv…

 3. I lördags gick vi laget runt med några vänner där vi fick säga vilken vår favoritfilm va o varför. Jag kunde inte bestämma en utan det blev topp 3 och nog tom topp 5 tillsist. Forrest Gump, Broarna Över Madison County, Dirty Dancing. Sen tillkom Titanic, Brokeback Mountain och Schindlers List. Om du inte har sett Broarna Över Madison County kan jag starkt rekomendera den! Den e romantisk, sorglig och helt underbar!

  Senast sedda braiga film jag kan rekomendera e Gran Torin med Clintan! På fre ska jag se Sex & The City med ett tjej gäng o gå ut o käka och om vi orkar dricka cosmos och festa efteråt. har dock hört att filmen inte va så bra 🙁 men det blir nog kul ändå 🙂

 4. Absolut Galen i Kärlek med Jack Nicholson och Diane Keaton. Så härligt romantisk men ändå med en poäng och framförallt, inte snygga 20-åringar i högklackar utan medelålders härlig ärlig kärlek!

 5. Jag rekommenderar starkt The Blind Side, som Sandra Bullock vann en Oscar for. Den ar ingen romantisk film, men handlar anda om karlek och medmansklighet och ar bara sa fin. Hon ar en riktig skadespelerska i den filmen!

 6. Min lilla LOVEmovie lista:-)

  -Galen i kärlek
  -När Harry mötte Sally
  -PS I Love You
  -You’ve got mail
  -The Holiday
  -The Notebook/Dagboken
  -De älskande på Pont Neuf
  -Casablanca
  -Prinsessa på vift

  Har många mer tips som är jättebra!!!
  Alla är kanske inte exakt lika bra men alla har ”det”

  Kram AnnaE

 7. – Revolutionary Road
  – The Duchess
  – Allt om min buske (galen komedi)
  – Tristan och Isolde
  – Pojken i randig pyjamas (sorglig)
  – Efter bröllopet (drama – Mads Mikkelsen)
  – Sök (sv. ”singel”-film)

 8. The Holiday – med Jude Law, Cameron Diaz, Kate Winslet m fl. är ju dock en lite julfilm men man blir så glad av den…och sen skadar det ju inte att det är lite ögongodis också ;P

 9. Så många bra filmer som det rekommenderas här!
  Jag vill också rekommendera Efter bröllopet, kanske rolfs lassgårds bästa insats! Sanslöst gripande

  Pans labyrint
  The bucket List
  My sisters keeper (Allt för min syster)
  Brokedown Palace
  Mamma Mia
  The Secret Life of Bees DEN HÄR MÅSTE DU SE!
  Butterfly on wheels
  Skenbart en film om tåg. Såå mycket bättre än titeln låter

  Nu kommer jag inte på fler! Trevlig filmhelg=)

 10. Håller med många i inläggen över; Dagboken och Allt för min syster är verkligen två filmer med mycket känslor. Älskar The Holiday också, tycker Jude Law är så snygg i den 🙂 Kram från Liselott i Helsingborg med pappa och bröder i Örebro

 11. Jag har en del favoritfilmer, det beror vilket humör jag är på men några av favoriterna är:
  Blommor av stål
  Timmarna
  Gudfadern (speciellt den första)
  Så som i himmelen
  Ömhetsbevis
  Legally blond
  Dirty dancing
  G som i gemenskap (när jag är nostalgisk…)
  Pulp fiction
  50 first dates
  Blev visst en hel del, men det blir gärna så när man börjar fundera…
  Sen är ju Matthew Mcconaughey alltid trevlig att titta på så en film med honom är ju inte heller helt fel.
  Ha en härlig filmhelg! Anki

 12. Film tips var det. Såg att ingen har skrivit Höstlegender med Brad Pitt och Anthony Hopkins. Slumdog millionare är en gripande historia om 2 små syskon som blir föräldrarlösa, men kärleken finns med. Såg Soraya M sist men den är ingen tjej-film i den bemärkelsen. Det handlar om en Iransk kvinna som blir falsk anklagad för att vara otrogen mot sin elake man. Den är magstark men problemet behöver lyftas fram, hur kvinnor har det.

 13. Meet Joe Black? 😛 Notebook. Dirty Dancing . The Holiday . Pretty Woman . Bridget Jones Dagbok . Hur man blir av med en kille på 10 dagar. Raising Helen . Sex and the city boxen!! 😀

 14. Försökte se den filmen, men jag orka i 5 min, men man kanske ska ge den ett försök till, gillar annars filmer som Pelikanfallet, Erin brockovich, Bourne Identity och även The Holiday!

 15. Jag är galen i typiska tjejfilmer och en film som jag såg för andra gången häromkvällen är ”27 DRESSES”, den är härligt romantisk och tjejig 🙂
  Min stackars sambo är ganska trött på mina val när jag hyr film, det blir knappast action/thriller då (om inte det kommit nån ny Beck eller Wallander).

 16. Många bra filmer som föreslagits… Jag tycker om Den gröna milen, Nyckeln till frihet, Sjätte sinnet, The Holiday, Kärlekens val. Men om du verkligen vill se typiska tjejfilmer så kan du väja vad som helst som författaren Danielle Steel har skrivit (och som sedan filmats). Tex Brev från Vietnam, Hjärtat slår, Palomino, En familjesaga, Pappa mfl. Hoppas du hittar några nya favoritfilmer. /Anna-Karin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..