Goa gubbar

Solen tittade fram, kors i taket. Och genast blev jag sugen på jordgubbar 🙂 Slog till på en ny somrig termosmugg till morgon-latten i samma tema, mums så smaskig den ser ut!!! Såna här små saker blir jag alldeles glad av 🙂

jord1

Muggen kommer från Åhléns

Muggen kommer från Åhléns

 

jord3

Har ni ätit några jordgubbar än i år?? 🙂

 1. Jag har inte ätit jordgubbar mer än dom som var på svärmors tårta häromdagen.
  Men jag längtar efter svenska goda jordgubbar och husvagns semester!!!

 2. Jättefina bilder Victoria! Verkligen! =)

  Jag har faktiskt inte ätit särskilt många än, men det är MIN LAST (kan man säga att det är en last?) under sommarmånaderna, jag äter jordgubbar i princip varje dag. Mitt bästa desserttips @ Michelle – Ät jordgubbarna som de är med riktigt god vaniljglass till, och ett glas cider eller kanske champagne? 😀 DET kallar jag efterrätt!!!

  Kram från Sara L, 19, Örebro

 3. Här försvann isen från sjön för två veckor sedan och det är fortfarande kallt och ruggigt så det känns inte som jordgubbstider riktigt ännu. Men det såg verkligen mumsigt ut och jag kan rikigt känna smaken av solvarma gubbar. Mmmmm Gott! /Anna-Karin

 4. Ja, jag har faktiskt ätit jordgubbar med härlig grekisk yogurt och valnötter till middag två dagar i rad. Matlusten har inte riktigt varit på plats, men det har funkat och sååå gott det är. Ännu lite godare om man ringlar lite honung över yogurten 😉

 5. Vi snodde faktiskt ihop en klassisk jordgubbstårta när jag var hemma i Kalmar och hälsade på- med äkta öländska jordgubbar! 🙂 Underbart gott och en sådan sommarkänsla 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..