Sjukstuga och svalkande sorbet

Proooosit! Jag har gått och blivit förkyld. Usch, jag avskyr att må risigt!!! Ingen Desperate Houswives-kväll med grannarna för mig inte, istället ligger jag nerbäddad i soffan med glass i stora lass och inväntar säsongsavslutningen.

Sorbet är bästa medicinen mot en trasig hals!! Svalkar och lenar och känns fräscht och uppfriskande!

sorb1 sorb2

I vanliga fall är jag dock mer en gräddglasstjej. Med extra allt och lite till. Och köper jag kulglass väljer jag alltid BÄGARE och om det finns en kula med lakrits, en kula med choklad-nånting (tex chokladglass med cookies) och en kula melonglass! Vad har ni för favoriter???! :)

0

0 reaktioner på “Sjukstuga och svalkande sorbet”

 • Kalasgott skriver:

  Jag är galen i lakritsglass jag också, och om det finns vill jag ha en kula rabarberglass också, den är världsgod!!! :-)

 • Carla skriver:

  Krya på dig! Själv laddar jag för marknadsafton imorgon, brukar bli halvt hysteriskt!

  Mina favoriter i bägare är melon, polka och blåbär!
  Har inte ätit nån bägare än.

  Kram kram

 • Ankim skriver:

  Min absoluta favoritglass är Half Baked från Ben och Jerry, den är så god, har du inte provat den så tycker jag du ska göra det. Sorbet gillar jag skarpt, helst friska smaker som citron eller lime. Jag tillhör dom som får svår beslutsångest när jag står framför en stor glassdisk och ska bestämma mej för vilka 3 kulor som ska hamna i bägaren…
  Krya på dej!

 • Cross skriver:

  Vad tråkigt att du är sjuk. Men jag vet vad du kan göra. Jag har en schäfervalp som jag skriver om på min blogg plus att jag lägger ut en hel del supergoda recept (ofta inspirerat av dig)på bloggen. En hund och matblogg helt enkelt. Läs gärna! http://www.enduroscross.blogg.se

 • gbganna skriver:

  Jag ställde precis in en B & J´s i frysen, sen såg jag ditt inlägg :-) Min favorit smak är Half Baked eller Cookie dough. Har du vägarna förbi Varberg så ska du åka till Tre Toppar i Träslövsläge… Jättegod glass i hembakta rån, mums.

 • asaohl skriver:

  När det gäller glass är jag en mästare, Häagen Dazs Dulce de lecce är favvon men ute på stan äter jag hellre kulglass än mjukglass och jag tar allra helst en bägare med melon eller päron, och hasselnöt är också en favvo.

  Kram och krya på dig
  Åsa

 • Mischyeva skriver:

  Hjääälp vad gör jag för fel kolla hur min variant av din fina kladdigakaka ser ut.
  http://mischy.wordpress.com/2010/06/01/andra-frsket/

  Den är god som attan men ser mest ut som soppkaka. ;)

  /Eva

 • Fru Matglad skriver:

  VISST är det gott med glass…barnsligt förtjust! Min favvo är Sias CACAO, med små chokladdgagerade kakaobönor i chokladglass. Den måste du testa om du inte gjort det!
  Kram

 • juliaisac skriver:

  Hoppas du känner dig bättre!! Glass är underbaaart!! Italiens glass var something extra kan jag säga:-)!! Vi ses på tis!:-)

  Kram grannen

 • Alexandra1978 skriver:

  Mmmm. Ben & Jerry… det har man blivit frisk på innan :)
  Krya på dig!

 • moniq skriver:

  peucannöt/kola, mums…………

 • Cissile skriver:

  Choklad i ALLA former är min favorit ;P

 • matrepubliken skriver:

  nejnejnej, favoriten är ju klart melon. eller italiensk choklad. eller flädersorbet :)

 • Alina skriver:

  När det gäller kulglass är min favorit polkagris. Men allt med choklad går också ner :)

 • maxiander skriver:

  Glass är gott!
  Vi älskar nya ben ojerrys.

  http://www.maxiander.se/arets-forsta-glass-eller/

  /A

 • Cowgirl skriver:

  Ingen glassfantast men ska jag ha glass vill jag nog ha mjukglass med noisette. Gott! Måste nog dock smaka den sorbe du har på bilden. Ser inte dum ut. /Anna-Karin

 • matte skriver:

  det är väldigt gott med lakrits, melon, pistage o choklad!!! köper man mjukglass ska man köpa slagstaglass här i e-tuna, gudomligt gott!!! kurera dig ordentligt!! må så gott! kram

 • Totten skriver:

  Hej
  favoriten är nog blåbär eller marängsvisch kula!
  Om du besöker Linköping nångång viktoria MÅSTE du besöka bosses glassbar! finns ingen sådan glass i sverige som är så god som den :p Stället är ökänt. Man brukar säga att våren startar i linköping först när bosses slagit upp sina portar
  =)

  Krya på dig från alla baskelusker!

  • Victoria skriver:

   Jag har faktiskt varit där :) Åt en gång en marängswissglass där som var bland det godaste jag smakat!!! Får bli ett nytt besök i sommar :)

   • asaohl skriver:

    Har precis blivit varse denna plats, huga, det blir en utmaning att komma i bikinin i år. Mitt nya jobb ligger runt hörnet från denna guldgruva. Gaaah!
    /Åsa

 • sussieluskan skriver:

  Saltlaktrits och pistage! Krya på dig!!

 • Gabriel skriver:

  Var har du hittat bohemian raspberry? Min favorit och dem har tagit bort den överallt här :(

  Krya på dig!!

 • Sofie Mumsfillibaba skriver:

  Åå…då måste du smaka lejonet och björnens lakritsglass. Gjord på turkisk peppar men små krispiga bitar kvar. Sååååå god!!!

  KRya på dig!!

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen