Nytt försök

Nytt försök att iPhoneblogga.. Försök nr femtioelva för att vara exakt. De senaste inläggen försvann i tomma intet och snart stampar jag sönder den sprillans nya telefonen!!

Var och köpte nya solsängar efter jobbet. Lyckades få tag i de två sista på EM (samma serie som matmöbeln) så jag är såå glad! Köpte svarta dynor till så kan man pimpa dem med roliga kuddar i sommar. Har invigt den ena nu i kväll med en drink i ena handen och en skvaller tidning i den andra. Njutit av den varma kvällen och försökt kurera mig från förkylningen. Nu blir det hopp i säng och sen hoppas jag att jag vaknar mkt piggare och mindre förkyld.

Tack för kryapåmighälsningarna!

 1. Jag som följer dig med bloglovin har läst inlägget om solstolarna cirka fem ggr (kommer inte ihåg exakt antal). Så iPhonen funkar (varje gång)! 🙂

  1. Haha nä det tycker jag inte direkt. Men i helgen ska vi börja bygga staket runt altanen så den blir insynsskyddad och sen ska vi sätta en snabbväxande häck av Tuja runt hela tomten som ska få växa sig riktigt tät och hög 🙂

 2. Jättesnyggt! Och sååå härligt med solsängar, vi har också två och de är guld värda!
  Det enda är…vi satsade också på svarta dynor och det ser jag nu som ett fel val, lämnar man dem i solen för att komma åter några minuter senare är de stekheta. Men förhoppningsvis är era av annat material så de blir inte lika varma som våra!

  Kram på dig /Åsa

  1. När man solar kan man ju ha handdukar på så då blir det ju inte så varmt och annars har man ju kläder. Snyggt är det iallafall 😉 sen får vi väl se hur praktiskt det är..

   kram tillbaka!!!

 3. Supersnyggt med Pimpiga kuddar. 🙂
  Ha en fråga… vad har ni för vit färg på erat hus? Vi ska byta panel i sommar och då blir det färgbyte med. Ha det så bra !
  / Johanna

 4. JÄTTEFINA stolar !!! Hoppas bara att de inte blir solblekta!

  PS. Varifrån kommer dom finfina lila kuddarna på solstolarna?

  KRAM Mirva

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..