Goda tips till helgmyset!

I chipsinlägget tidigare så efterlyste jag barbequechips som jag saknar och fick tipset att Lidl´s egna chips med barbequesmak skulle vara bra. Smet in i butiken och köpte på mig lite och de var huuuuuur goda som helst! Ny favorit!!!!!! Kanske inte precis lika goda som Estrellas/OLW´s men eftersom de tydligen inte finns längre (?) så duger dessa finfint! *tack Lillaste för tipset*

barb1
barb2
Dessutom tänkte jag passa på att tipsa om en god drink. Schweppes nya Pear Lime blandat med en god rom. Massor med is i glaset och en skiva lime, så har ni en läskande svalkande sommardrink på nolltid!! 🙂
barb3

 1. Men Estrellas BBQ finns ju fortfarande. Missade du de kommentarerna!? 🙂 Här i Gbg finns de iaf på Hemmakväll.

  1. de finns inte med i sortimentet på varken estrellas eller OLWs hemsida. har mailat båda och inväntar svar. Möjligen finns det ju ”gamla2 ex kvar i butiker fortf.. men jag hoppas de fortf tillverkas!!

   /victoria

 2. Hej hej!

  Så himla kul tävling med matbilderna, 😀 Min pappa skratta åt mig när jag höll på att fixa till bilden, han är inte riktigt med i detta med bloggar och sånt:)

  Tack för alla bra tips till sommardrinkar, längtar till semstern, när man kan sitta på altanen med en sommardrink 😀

  Ha en riktigt skön helg
  Kram kram

 3. Hihi, nu blev jag glad! 🙂 Jättekul att du gillade mitt tips! Jag tror faktiskt att Estrella’s/OLW’s bbqchips är importerade, för dom finns bara på konstiga affärer som City Gross m.m. och då är dom där alla utländska snacks och drickor är…så jag tror inte heller att dom görs i Sverige längre. Ha en kanondag, för det ska jag ha iaf! Kram 😀

 4. Konstigt… Då måste Hemmakväll ha ett väldigt stort lager av gamla Estrella-bbq-chips för de har haft dem så länge jag har bott i kvarteret (ca 4 år)… Men det är sant att jag inte sett dem i andra affärer på väldigt länge.

  1. Alina, jag inväntar fortf svar från Estrella men det kan kanske vara så att de bara säljer dem på några få ställen. OLW svarade iallafall att Bbq utgått ur deras sortiment.

   /Victoria

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..