Min fredagsmat..

Solen gick precis i moln så jag passar på att uppdatera lite. Här kommer min fredagsmiddag i bild 🙂

kra1

kra2

kra3

Färsk krabba, extra krabbklor, färska räkor, röror och tillbehör. Yummi!!!!

Till dessert blev det pannacotta med hallon & blåbär.

kra4

kra5

Hade en riktigt lyxig fredag!! Solen sken nonstop, vi slutar tidigt på jobbet på fredagar. Olivia var på pyjamasparty hos mormor och morfar och sov över där, så efter jobbet unnade jag mig en shoppingrunda på stan i det fina vädret. Hittade precis det jag letade efter utan att veta vad jag letade efter 🙂 Ska visa er senare vad jag kom hem med i påsarna.

Sen slog jag mig ner i kvällsolen i ena solsängen med jordgubbsbubbel i glaset och färska jordgubbar och cashew med havssalt som tilltugg och inväntade Micke som varit upp till Sthlm en sväng. Och sedan blev det skaldjursfrossa framför Talang 2010 finalen. En underbar fredag med andra ord!

Och lördagen började med sovmorgon och fortsatte med latte i solsängen (tror jag kommer bo i den i sommar??!) och glass. Inte den bästa frukosten kanske men god 😉

Nä nu bär det av ut i solen igen. Återkommer senare med shoppingen och kvällens middagsplaner. Och vinnaren i fredagstävlingen!! Ha en underbar dag!!

 1. Fy skicka upp lite sol och värme hit upp till Lappland…här har vi faktiskt sett snö dingla ner!!!!!!! Jepp, du läste rätt, det har snöar, och haglat. Nu lyser dock solen. Jag funderar starkt på att emigrera till varmare breddgrader!

  Nu ska jag gå och slänga in en ugnspannkaka med bacon i ugnen. Dotterns önskemål av middag!

 2. Nä snö låter inte så trevligt. Själv är jag inte så lattjo lajban…. Nog för att solen strålar från en nästan klarblå himmel, är jag genomförkyld och då är det inte roligt att vara ute i solen. Vad sugen jag blev på din fredagsskalfrossa. Älskar allt i skalväg förutom ostron som jag tror smakar havsvatten eller?????

  1. inte smakat ostron men jag tror det 😉 verkar inte vara något för mig, gillar inte ens musslor. men kräftor, hummer, krabba och räkor ÄLSKAR jag!!!

 3. Åh, vilken härlig skaldjursfrossa!
  Själv blev jag sjuk, denna underbara lediga helg, men har faktiskt haft det riktigt mysigt, har bara slappat. och nu står min man och gör supergod Tacos. 🙂 Så ibland är det inte så dumt att vara sjuk och bli uppassad!

  Har du gjort pannacottan eller var det den du sagt du hittar på Maxi, var finns den där? Jag har inte hittat den på Maxi i Kumla, de kanske inte har den.

  Den ser så god ut!

  Soliga kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..