Små små småkakor

Fikatajm under parasollet. Måste bara slå ett slag för dessa goda nyheter. Små småkakor!! Dessa i choklad är favoriten, smakar mycket choklad och fullproppade med goda chokladbitar. God och söt storlek på kakorna dessutom. Smakar som hembakade 🙂 och vill man verkligen ha hembakade så finns receptet på baksidan!!!

smakakor

Ännu en latte.. snart får jag nog hoppa över till koffeinfritt om jag inte ska bli helt snurrig! 😀

  1. Jag vet inte vad som såg godast ut, din latte eller kakorna 😀
    Här har vi varit ute HELA dagen, hur härligt som helst.
    Mina axlar matchar kräftorna 😉
    Ha en fin lördagskväll, här kollar grabbarna på speedway så då hamnade jag framför datorn och tradera.
    Kram//Mariah

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..