Shoppat!

Och för er som undrade vad som låg i shoppingpåsarna så var det detta:

sh1sh2sh3sh4
Svart tunikaklänning från kappAhl (har den sen tidigare i ljusgrå/lila och älskar den!!), två a-linjeformade linnen/klänningar från Vero Moda med paljetter (och paljettterna är matta så man kan bära dem även dagtid utan att känna sig för bling-bling) och en ljusblå tunn kofta från Hunkydory köpt på Heaven. Och koftan var dessutom på REA, tjoho!!!

Svart tunikaklänning från kappAhl (har den sen tidigare i ljusgrå/lila och älskar den!!), två a-linjeformade linnen/klänningar från Vero Moda med paljetter (och paljettterna är matta så man kan bära dem även dagtid utan att känna sig för bling-bling) och en ljusblå tunn kofta från Hunkydory köpt på Heaven. Och koftan var dessutom på REA, tjoho!!!

Vilken underbar helg det här är, sol sol sol och sol. I går låg dock ett irriterande molnstråk precis för solen hela dagen lång, medan resten av himlen var klarblå. Är det inte typiskt när man vill sola?? I dag verkar det dock än så länge bli molnfritt, så nu ska jag snabba på och jobba nån timma till och sen slänga mig i solsängen igen :) Ha en underbar söndag!!

0

0 reaktioner på “Shoppat!”

 • Tina men inte Turner skriver:

  Hej Victoria!

  Jättefina kläder. :-)

  Gillar linnena, beige basfärg och härlig turkos färg. Snyggt och användbart med lite längre modell.

  Koftan är snygg och lite annorlunda i modellen, nästan denimfärgad ser det ut som, speciellt gillar Jag den ”klockade” ryggen!

  Klänningen ser tunn och sommarsval ut.

  Blev inspirerad till en Shoppingrunda på Stan!
  Det behövde Jag. ;-)

 • Yasemin skriver:

  Jag gillar koftan, den har annorlunda detaljer. Riktigt fin.

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen