Kaffeskola del 4, äntligen latte!

Nu har vi kommit till LATTEN i kaffeskolan!! Min absoluta kaffevariant :) Nån mer som gillar latte?? Jag börjar alltid dagen med en latte, hemma eller tar med mig i takeawaymugg. Och i bland lyxar jag till och köper med mig en café-latte to go om jag hinner. Men allra mysigast är väl att slå sig ner på ett café med goda vänner och njuta av en god latte och ett gott bakverk :)

kaffe4

Och som vanligt har ni chans att tävla om en resa till Italien här!

 1. Hej Victoria!

  Först vill jag bara säga att jag gillar din blogg jättemycket och läser den varje dag.
  Gillar allt läsa speciellt om alla maträtter o.d.
  Min fråga är när vinnarna i chokladtävlingen kommer att ske som slutade i torsdags?
  Fast det tar kanske lite tid, det är väl många som har skickat in olika förslag och det kan inte vara lätt för dig att välja ut 10 st bland alla.

  Kram

 2. Hej Victoria!

  Tack för ditt svar.
  Då får jag ge mig till tåls, är verkligen en chokladälskare och det finns nog ingen sort av Marabous sortiment som jag inte gillar.

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..