Vilka är ni?

Är så nyfiken på vilka NI är. Vilka är ni??? :) Var bor ni, vad gör ni, hur gamla är ni, vad har ni för intressen, vad gillar ni för mat. Har ni en blogg själva?? Och hur hittade ni hit? Kan ni inte presentera er med ett par rader och lägg gärna till en länk till er egen sida om ni har en så kan jag och alla andra kika in till er! Jag vet ju att ni är många som kikar in här. Mellan 4000 – 5000 unika besökare om dagen! Och visst får man kika runt här utan att skriva något, det är absolut inget tvång. Men jag blir jätteglad för alla era kommentarer ska ni veta!!!! Det är ju det som är så kul med att blogga :)

Vem jag är vet ni väl redan vid det här laget men jag ger er en kort presentation ändå 🙂

Victoria heter jag, är 33 år gammal och bor med sambo Micke och dotter Olivia 2 år (fyller 3 i juli) sedan snart ett år tillbaka åter i vår hemstad Örebro, efter några år i Stockholm. Natten till midsommarafton 2009 var den första natten vi sov i vårt nybyggda hus så det närmar sig årsdagen. Kanske värt att fira? Jag gillar ju som ni vet att fira saker och sätta guldkant på vardagen 😉 Matlagning är min stora passion och hobby. Jag har ingen utbildning inom området utan provar mig bara fram och exprimenterar i köket för att jag tycker att det är så kul! Älskar skaldjur och plockmat. Jag drömmer om en liten kvartersrestaurang på ålderns höst, vi får se hur det blir med det 🙂 Just nu jobbar jag heltid på Lidls fastighetskontor, dessutom skriver jag om mat i tidningen Nollnitton och bloggar om mat här på Bloggfamiljen, dit jag & matplatsen flyttade in i februari i år. Förutom mat så älskar jag inredning & design, kläder och köksprylar 🙂

Just nu ser jag fram emot semester och sol. Att njuta av långa lata dagar i vår trädgård. God mat och dryck och sena kvällar under filtar på altanen. Picknick och bad, utflykter och långa promenader. Besök av nära & kära och vice versa. Och att ordna kalas för 3 åringen i juli! 🙂 Önskar mig en varm och skön svensk sommar!

matblogg

www.matplatsen.org

 1. Hej Vickan!
  Förstår att du även är nyfiken på oss alla som ÄLSKAR din blogg.

  Jag heter Anna-Lena är 42 år och bor i Halmstad med min underbara familj, tre killar och man. Min barn är 20, 18 och 5 år (snart 6 år).
  Älskar att pyssla i mitt hem och baka. Min hemliga dröm är att ha ett eget bageri, konditori. Är uppvuxen på ett, så kan inte tänka mig nått mysigare. Jobbar med reklam till vardags och älskar även mitt jobb. Vi byggde hus för snart 6 år sen, men det känns som igår, tiden går väldigt fort. För tillfället är jag mitt upp i studenttiden med den storakillen, vilket är en massa att fixa och trixa med, men samtidigt väldigt kul. Skall ha mellan 50-60 personer hemma på fredag.

  Hoppas att du fått vet lite mer om mig.

  Kram A-L

 2. Hej!
  Jag heter Jenny och 24år( 25 i Augusti) Jag bor i Helsingborg tillsammans med min sambo.Pluggar till förskollärare i Kristianstad och har endast 1 termin kvar, vilket är jätte skönt. Jag gillar att baka,allt från bröd till kakor, eller bara att göra sin egen sylt. Har inte tidigare bakat så mycket, blev sen jag flyttade hemifrån. Hittade hit via att jag läste Hannas blogg på mama. Det var lite om mig=) Ha det bra/Jenny

 3. Hej!
  Fru Matglad här, dvs en matglad fru till en matglad man, mamma till två snygga tonårstjejer, bonusmamma till två snygga grabbar, matte till en gosig labrador och mycket mer….jag är 40 år, på väg mot 41..Jag bor i Ronneby i Blekinge, Sveriges trädgård! Jag driver hotell, och har gjort i 15 år..har bloggat sedan november…Välkommen! 😉

 4. Detta var ju rätt roligt!:)

  Här har vi Sara som är 23 år, bor tillsammans med världens härligaste pojkvän som verkligen uppskattar min glädje för bak och matlagning!:) Älskar allt som är sött och gott, testade förresten den där kladdiga kakan med frysta bär på som du gjorde för några dagar sen-heelt underbar ju:)Vi bor i en toppenfin lägenhet i karlstad längs med både vänern och klarälven, har en liten chihuahua på 2 år. Brinner för träning, inredning och mat+baklagning 🙂 Det var lite om mig!:)Och här har vi min blogg:
  http://sarasblandblogg.blogspot.com/

  Välkommen att titta in och lämna en kommentar:)

 5. Hej hej!
  Sofie heter jag och är snart 24 år (fyller år 17 juni, woho). Jag bor i en trea i Timrå, som ligger en mil ifrån Sundsvall, tillsammans med min sambo Patrik och våra två katter, Ebbe och Sigge. Jag extrajobbar för tillfället på två jobb, dagis och på Skopunkten, men vill inget hellre än att starta eget. Just nu tror jag att jag är för skrajsen för det, men jag hoppas jag snart vågar ta det klivet. Om jag inte hittar något jätteroligt att plugga vill säga. Min blogg hittar du på denna adress: http://lillaste.blogg.se Ha en fin dag! 🙂

  1. Kanske skulle tillägga vad min favoritmat är också 😀 Jag ääääälskar sushi! Jag brukar även göra hemmagjord, när jag inte har råd att äta ute. Annars är det grillat som gäller! Och hur jag hittade hit, kan jag faktiskt inte komma ihåg, men jag är glad att jag gjorde det iaf! 😀

 6. Jag hittade hit via en sökning på ett recept. Har precis börjat följa din blogg och gillar den väldigt mkt. Jag har sambo och en härlig bonus, gillar att laga mat och baka. Sedan älskar jag att göra smycken, jag har ingen blogg men en hemsida http://www.solenssmycken.se

 7. Hej!
  Jag heter Michelle och fyller 28år i augusti. Jag bor i Eskilstuna, är gift och har tre fina tjejer på 5, 3 och 1år. Jag studerar till sjuksköterska och bloggar flitigt på http://godblessyouchellio.blogspot.com/ ( en relativt ironisk blogg kanske bör tilläggas)
  Jag älskar att laga mat och baka och får mycket inspiration från din blogg. Jag hittade din blogg på bloggfamiljen och har varit fast sen första gången jag kikade in. När jag får välja mat blir det italienskt. Älskar kalskuret och ostar med gott vin till.

 8. Jag heter Johanna och är 26 år (Fyller 27 den 21 juni). Bor i Stockholm med min blivande man. Vi gifter oss den 3 juli och väntar vårt första barn i slutet av augusti. Är precis färdig med min utbildning till grundskollärare! Började läsa din blogg när du flyttade hit till bloggfamiljen. Har följt Hannah sedan mammatiden. Blir så inspirerad av dina bilder och recept men jag är tyvärr en katastrof i köket… Men övning ger färdighet så jag ger inte upp! 🙂

 9. Hej Victoria!
  Jag heter Emma och är 21 år, hade sedan länge läst Hannah Graafs blogg och när du flyttade hit blev det ett måste att följa din blogg dagligen. Älskar den! Jag bor i Örnsköldsvik sedan ett år tillbaka men är ifrån Skåne, så nu är jag på hemmaplan för en förhoppningsvis fin Skånesommar.Just nu pluggar jag, mest strökurser på universitetet men vi får se vad det blir till hösten! Älskar mat och bak men har tyvärr inte så stort utrymme till något av det i min lilla 23kvadratare i Örnsköldsvik så i sommar ska jag passa på att tillaga lite av de smaskigheter du bjuder på. Just nu stundar lillebrors student så det ska fixas en massa kommande vecka, hoppas jag får till något bra! 😉 Gillar i stort sett all mat men det bästa är väl ändå grillat! 🙂

  Kika in min blogg om du har tid;
  http://gronlund.blogg.se

  Önskar dig och din familj en jättefin sommar!
  Kramar Emma

 10. Hej Victoria 🙂
  Jag hittade till din blogg via Bloggfamiljen.
  Mitt namn är Liselott och jag fyllde 40 nu i maj. Jag bor lite utanför Helsingborg tillsammans med min man och fyra av mina fem barn 8, 10, 17 resp 19 år. Min äldsta dotter är 21 och har flyttat till Småland. Dom två ”små” är killar, dom andra tjejer. Jag är född och uppvuxen i Linköping men har bott i Skåne i 22 år. Jag arbetar som dagbarnvårdare, så det är mycket barn i mitt liv. Jag tycker om att äta och även laga god mat. Läsa böcker och se film är andra intressen. Vi är en sportintresserad familj, då främst fotboll och golf. Älskar också att vara ute i naturen och ser mycket fram mot tre härliga lediga veckor, då vi kommer göra vad som faller oss in. Bara ta dagen som den kommer och njuta och ha det gott :)Finns inget bättre än att ha tid för varandra och bara mysa <3 Kram Liselott

 11. Hej Victoria,
  Jag heter Malin, 36 år, och jag minns inte när jag började läsa din blogg – men det måste ha varit 2007 någon gång. Tycker du är så fantastiskt duktig på att kombinera god mat med superfina bilder – därför är jag kvar som läsare.

  Jag bor i Skellefteå – hus på Mobacken. Köptes i februari i fjol. Vi har totalrenoverat det. Vi håller precis just nu på att bygga ny trall mellan hus och garage och måla om huset.

  Jag ska gifta mig på en medelhavskryssning till hösten. Jag har världens bästa sambo (blivande man) och han har två killar sedan tidigare 19 och 15 år gamla – sen har vi gemensamt en vit långhårig schäferkille som fyller 1 år idag.

  Kram från mig.

 12. Hej! Tittar ofta in till dig!! Jag är en kvinna på 51 år, som har fyra barn och älskar att laga mat..jag har bott i Italien i många år och det är därifrån mitt intresse för mat kommer..jag är en sådan som kan ligga och läsa kokböcker och tidningar om mat som andra läser deckare..Jag jobbar inom psykiatrin och trivs bra med det!!
  Jag har en egen blogg, som jag tycker om att hålla på med 🙂 kram
  http://chatarinasvrld.blogspot.com

 13. Hejsan;=)
  jag heter Maria å bor i Norra delen av detta avlånga land…För tillfället så har vi ingen sommarvärme här inte…12+ idag iaf,man får väl vara Glad så länge so tempen håller sej på + sidan.Hahahaha;=)
  Jag är 44 år,har 2 helt underbara ungdomar…Killen är 20 år,studerar på Universitet Umeå till Maskiningenjör…
  Dottern blir 18 nu i Juli,så för henne är det körkortet som hägrar allra mest…Hon går på gymnasiet här i kommunen å har strax klarat av 2an med allra bästa betygen,så ock sonen;=)
  Så jag är såå nöjd å belåten med mina älskade ungdomar…
  Vi har byggt om vår sommartuga till åretrunt boende,just för tillfället är det utemiljön som ska fixas…Plattor,asfalt,gräsmatta odyl.Puh…Men bra blir det nog i slutändan,tror jag trallallalla;=)
  Jag har åxå 2 st hundar av rasen Cavalier King Charles…Dessa lyssnar till namnen Tindra å Mimmi…Helt underbara små hundar,måste jag bara få säga…
  I sommar blir det mest troligt en tripp ner till södra delen av Sverige,alltid skoj att åka bort några dagar å bara vara…
  Jag hittade hit av en slump å tycker att det är helt underbart att läsa allt här…
  Ha en Jättehärlig Sommar…Mvh;Maria Piteå

 14. Jag är en 46-årig, tre barnsmamma (vuxna barn) som bor i Täby utanför Stockholm. Hamnade på din sida efter att ha följt Hannas blogg på mama och kom sedan hit. Mat och inredning är mina stora intressen förutom träning och jag följer några bloggar med den inriktningen. Har en egen blogg http://natcoachen.blogg.se där jag coachar andra att leva sundare, börja träna och ev gå ner i vikt, vad som är deras mål. Har gått ner 26 kg på 15 månader med hjälp av GI och träning. Älskar mitt nya liv med sund mat och träning som gör att jag är så mycket piggare och har mer ork.
  Sparar på recept och försöker testa det mesta! Jobbar heltid som sektionschef på ett laboratorium och trivs superbra. Har fördelen att kunna cykla till jobbet vilket gör att jag mår ännu bättre! Tar gärna med en latte på cykeln varje morgon!

 15. Hej Hej! Jag heter Karoleen och har bloggen: http://blogg.karoleen.se. Jag läser in blogg varje dag och tycker den är fantastisk. Jag älskar dina maträtter och provar gärna dina recept.

  Jag var aldrig någon som lagade mat när jag växte upp, till min mammas förträt ville jag aldrig lära mig något. Men när jag flyttade hemifrån så började jag laga mat och nu gör jag inget hellre. Jag älskar att göra något extremt kompilcerat men samtidigt älskar jag att göra lätta, smakrika maträtter. All mat – från världens alla hörn är mina favoriter. Men om jag ska välja något är det Phad Sew (thailändskt) och Koshari (Egyptiskt) som är mina favoriträtter, men en ordentlig hamburgare slår ju mycket… =) Du ser ju, jag kan prata på hur länge som helst med mat =)

  Jag är 27 år gammal och bor i Norrköping och i Stockholm. Är gift sen nästan 2 år, i augusti och bara njuter av att få vara fru. Jag är ekonom men jobbar som översättare just nu. Och pluggar lite vid sidan av, bara för att jag vill lära mig mer hela tiden….

  Mvh Karoleen

 16. Hej!
  Jag heter Sara och är 21 år (fyller 22 i höst). Jag kommer ursprungligen från natursköna Hälsingland, men bor nu i Örebro tillsammans med min pojkvän. Jag studerar på universitetet och bor i de nybyggda lägenheterna mitt emot uni. Vi är ju nästan grannar då väl!? ;P När jag flyttade hemifrån kunde jag inte alls laga mat och tyckte bara det var en pina, men nu har jag övat och övat i 3 år och tagit mig från botten och uppåt. Nu älskar jag att laga mat OCH att baka! 🙂 Jag ääälskar tacos! Jag provade bl.a. ditt recept på kycklingpaj med vitkål och tacokrydda i och guuuuuuuuud vad underbart god den är! Jag har gjort den flera ggr!! 😀 Jag hittade till din blogg via Hannah Graafs blogg, i början av året tror jag. Jag bloggar om livet som student, mat, bak, träning, bantning etc på http://sarablabar.blogg.se. Kram, ps. din blogg är jättebra! 🙂

 17. Är en 26-årig tjej som bor i Uppsala. Arbetar som sjuksköterska på ortopeden på Akademiska Sjukhuset. Har följt din blogg i säkert 4 år! Har hittat många favoriter här hos dig. Har bloggat under flera år men tappade intresset för ett tag sen tills jag kom på att jag kunde börja blogga om mat. För matintresse finns det och självklart intresse för bakning! Även om man inte lyckas varje gång är det kul att exprimentera, pojkvännen tycker att jag borde skola om mig till kock, haha! Ha det gott! Kram!

 18. Hej hej!

  Sara heter jag, är 19 år och bor i ett hus – relativt centrala delen av Örebro tillsammans med min familj (mamma, pappa, syster & 3 katter), har även en äldre bror som bor med sin familj.
  Jag har egentligen gillat att laga mat sedan barnsben. Min mamma är duktig på att både baka och laga mat,och jag har tittat, smakat och hjälpt henne i köket under en lång tid. Jag började därmed att laga mat själv (när jag var runt 14-15) bara av rent intresse, och så håller jag fortfarande på.
  Jag börjar sista året på gymnasiet till hösten (gick om ett år, bytte linje), jag går Samhällsvetenskapliga programmet och har ännu inte någon exakt plan för vad jag vill göra i framtiden, även om jag siktar högt. Det jag vet är att jag ej vill bo kvar i Örebro.
  För övrigt spelar jag golf på rätt hög nivå, älskar att resa, umgås med släkt och familj. Jag gillar även att pyssla.

  1. Jag hittade till din blogg genom att jag läste Hannahs blogg. Jag har blivit mer eller mindre beroende av att läsa era bloggar! Så fina och härliga bilder, det är trevligt att få ta del av så mycket bra saker! Kram till er alla på bloggfamiljen!!!

 19. Hej! Jag heter Maria, är 27 år och bor i Umeå med min sambo. Vi har precis köpt hus och flyttlasset går 1 juli ut till landet en mil väster om stan. Arbetar som läkare på Norrlands Universitetssjukhus. Jag har alltid gillat matlagning och bakning och inspirerats ffa av min farmor och pappa. Hittade till dig för ett par år sedan via ett recept i en kompis blogg och sen dess är jag fast! Nu kommer de flesta nya recept jag testar från dig och det blir allt som oftast succé!:)
  Förutom mat och bakning gillar jag inredning, trädgård, musik och sång, träning, resor och uteäventyr m.m. Kika gärna in på http://mizty.blogg.se. Stor kram!

 20. Hallo! Jag heter Malin är 36 och bor i Karlstad. Är just nu mammaledig med barn nr 2. Hittade hit med hjälp av en kompis som vi var på middag hos och nu är jag fast. Alltid hittar man ngt gott och smaskigt man vill testa. Kramar Malin

 21. Jenny från Piteå. Fyller 28 år den 20 juni. Bor i en lägenhet med min sambo och våra två goldens. Pluggar till Hälsovägledare och har just gått mitt första år klart. Mitt matintresse är ganska så nytt, förr har jag nästan varit rädd för spisen och att prova på saker, nu tycker jag det är super kul. Favoriter är ändå desserter, haha. Hittade hit när du hade någon tävling och sedan blev jag fast !! Har en egen blogg JCarpeDiem.blogg.se där jag skriver om min vardag och det som faller mig in.
  Längtar också efter sommar, sol och sköna avlappnade dagar.
  Kram på dig.

 22. Hej hej, som du vet så jobbade vi ihop i ungefär ett år för nu över 3 år sedan.

  Ganska tidigt så fick du mig att börja blogga vilket jag gjort en lång tid därefter, även om jag just nu inte bloggar aktivt.

  Jag älskar att laga god mat, framförallt gillar jag att få middagsgäster och laga god bjudmat. Min stora passion är nog ändå att baka och pyssla med efterrätter. Jag hittar mycket inspiration här inne hos dig och är glad att tipsa andra vänner, släktingar om denna ”superbraiga matbloggen”.

  Kram Åsa

 23. Hej.
  Jag heter Lotta och är 31 år. Bor i Småland med min man sedan 2 år. I magen sparkar vårt första barn, är i v.23.
  Hittade din blogg för över 2 år sen när jag sökte på ett recept, efter det var jag fast.
  Jag älskar att laga mat och är beroende av din blogg för inspiration.

  Kramar
  Lotta

 24. Hallååååå!!!

  Pia heter jag. Är 32 år och bor i Göteborg med min sambo och 2 fina pojkar, varav min Daniel är 7 år och min William är 11 månader.

  Jag är mammaledig just nu, men arb annars innom ekonomi.

  Älskar som så många andra maaaaaat!!!! och att laga mat, fotografera, inredning och design mm.

  Har en egen blogg oxå 😉

  minaminnensblogg.blogg.se

  Tjing

 25. Jag heter Linda och är 34 år,bor i Linköping med mina 4 barn.Emelie som blir 18, Mika som blir 8, Tristan blir 5 nu i juni och så minstingen Kimi som e 2 år. Fullt upp med andra ord ;). Jag pluggar till undersköterska på distans och blir klar i december. Mina stora intressen är förutom familjen matlagning och bakning.Därför är jag så innerligt glad att jag hittade din blogg :). Jag har följt bloggfamiljen sen start så jag ”hittade” matplatsen så.
  Önskar också en härlig svensk sommar som man hade när man var liten.

  Kram//Linda

 26. Tjingeling!!
  Lina heter jag, är 27 år och bor i Avesta. Studerar på Komvux just nu där jag läser Samhällskunskap B. Inte roligt någonstans, haha! Men huvudsaken är att jag får poäng & betyg. När jag inte pluggar så umgås jag med nära & kära, lagar mat (gärna italienskt, kryddstarkt eller grillat) och bakar (allt mellan himmel och jord!) eller ser film, hänger på min balkong och dricker massor med kaffe.
  Jag har hängt hos dig sen början tror jag, minns inte hur jag hittade din blogg men jag vet att jag blev helt frälst! 😀
  Jag bloggar här: http://linasliv.blogg.se

  Ha en fortsatt härlig måndag!

 27. Hej! Din blogg hittade jag via Hannas och till henne hittade jag när jag sökte gravidbloggar 🙂 Jag heter Anna och bor i Västerbotten. Bor med min man och son på fyra år. Älskar din blogg och har snart en hel bok med recept från dig! Mina favoriter är plockmat och bufféer av alla slag! Keep up the good work!

 28. Hej hej!

  Ja, du vet ju lite vem jag är, du vet hon som ramla lite illa på dansgolvet :D, kanske inte riktigt det man vill visa första gången man ses, haha..

  Jag heter Carla och bor i Kumla sen 3 år tillbaka, i ett gammalt hus, som vi håller på att rusta upp. Jag har en man och två barn Filip snart sju år och Alice snart fem.
  Mina intressen är att laga mat och baka, älskar lätta och ibland lite svåra recept. Jag älskar även inredning, allt från kökssaker, möbler och texilier.
  Så därför är jag så glad att jag hittat din blogg, för du gillar lite samma saker. Jag älskar Rice, och även bruka och lexington. Plus att du har så många bra recept och gillar livet, är trött på alla som gnäller över småsaker.

  Så jag gillar din positivitet 😀
  Hoppas att jag nån gång får bjuda tillbaka på lite drinkar 🙂 Knät är nästan helt återställt 🙂

  Kram kram

 29. Hejhej!
  Katrin heter jag, 26år och bor också i Örebro med min sambo och son på 2 år. Tror jag hittade hit när jag googlade efter ngt recept för ca ett år sen, och sen var jag fast 😉
  Jag älskar din blogg för du kommer med bra enkla recept som fungerar i vardagen. Inte en massa ”konstiga” och kluriga saker 😉
  Kan verkligen inte välja bara en favorit rätt men din kycklinggryta med curry, avocado och jätteonyttig grädde/creme fraiche sås är en stor favorti här hemma 🙂 Kyckling mango är också himlans god 😉
  Har också en blogg på; vardagenvar.blogg.se
  Började med att jag skrev mest om min förlossningsdeprission men ju bättre jag mår, dessto bättre mår bloggen 😉
  Ha en bra dag, kram

 30. Hejhej!

  Jenny heter jag och är 32 år. Bor i Skåne med min blivande man [dagen D är 14 aug] och två flickor i åldern snart 9 år och 3,5 år. Bloggar lite på http://livetsnjutning.blogspot.com.
  Hittade till din blogg via bloggerskan Signe 1. Sen har jag fastnat hos dig. Tokgillar dina recept och krämig vitlökslaxen är favorit hos oss. Har testat tacogratängen på jobbet men inte smakat än. Jag har en drös med recept som jag SKA testa. Jobbar som habiliteringsassistent just nu, fast bara timvik. Mina intressen är inredning, böcker, matlagning och feelgood. Vill hitta guldkanten i vardagen som man lätt missar i det stressiga livet vi lever nu idag.

  Ha en fab dag. 🙂
  Kram Jenny

 31. Hej Victoria

  Jag är Ulrika 33år, nybliven trebarnsmamma. Bor tillsammans med barnens pappa Mats på ön Orust ipå västkusten. BArnen är 2mån, snart 4och 6år. Jag har alltid gillat mat och matlagning, så till den milda grad att jag gick Hotell o Restaurang på gymnasiet. Blev dock så att jag jobbade som servitris istället innan barnen, och nu jobbar jag med färska örter när jag inte är mammaledig. Hittade hit när jag letade nya recept för några år sedan, och sedan dess tittar jag in så fort du uppdaterar. Har måna favorit på din sida som jag lagar minst 1 gång i veckan. Pastasåsen med soltorkade tomater och bacon är en hit som jag hottar upp med babyplommontomater och bjuder på så fort vi får gäster spontant, eller när mamma är på besök, för hon ÄLSKAR den rätten, eller kyckling du skrivit om som din mamma gör med mangochutney. Det receptet har jag skickat vidare till amerikaner som bor i england. Jag bloggar själv på http://www.enheltvanligmamma.blogspot.com, men då inte bara om mat utan snarare mer om barnen, mitt stora intresse shopping och om våra renoveringar som pågår mest hela tiden här hemma. Kram kram

 32. Hej,
  Caroline heter jag, är snart 36 år. Bor i Halmstad med sambo, hans 11-åriga son & vår gemensamma prinsessa på 3 år.
  Jag är väldigt glad i livets goda =), mat & vin..
  Baka och lagar gärna mat till nära & kära. Då vi flyttade in ett nybyggt hus förra våren hade vi konstant kalas hela vår/sommar/höst-09. Min dotter frågar nästan varje dag, vem kommer & äter med oss idag… =) Har man haft för mycket besök då=))?
  Nu jobbar båda jag & min smabo heltid, så nu är det inte fullt lika mycket kalas, man orkar helt enkelt inte, sen vill man få kvalitets tid till barnen. Jag jobbar som marknadsassistent. Mellan grytorna & jobb försöker jag öka på konditionen, genom jogging!!
  Grattis till en fantastiskt trevlig blogg!! Heja BLOGGFAMILJEN!
  Ha en skön sommar,
  Kram Caroline

 33. Hej hej!
  Jag heter Sofia och bor i Oskarshamn med min sambo Kristoffer. Jag är 24 år och har alltid tyckt om att laga mat och baka sen jag va liten. Min svägerska tipsade om din sida och på så sätt hittade jag hit 🙂
  Har en egen lite blogg där jag lägger in lite allt möjligt men mest mat och bak 🙂 http://www.soffiegott.blogspot.com
  Tycker det är jätte roligt att du har tävlingar och tipsar om nyheter 🙂 Har jag idetorka någon dag är går jag alltid in på din sida och hittar något smarrigt.
  Jag hoppade av gymnasiet när jag var 18 och jobbar för närvarande som tim.vik innom äldreomsorgen men till hösten har jag fått chansen att gå hotell och restaurangutbildningen på komvux 🙂 vilket jag ser fram imot jätte mycke 😀
  Ha en super sommar!
  Kramar Sofia

 34. Oj du, här blir en del för dej att läsa, tänk om alla tusentals skriver sin historia, så häftigt!
  Något om oss då, jag (Anki 40 år) och maken (Håkan 41 år) startade vår matblogg i januari i år. Vi har döpt den till ”Mårtenssons kök” och du hittar den här: http://martenssonskok.blogspot.com/
  Vårt stora och gemensamma intresse är förstås mat, läsa om, laga till och äta. Av vänner och bekanta får vi ofta höra att vi är riktiga livsnjutare och det stämmer bra. Livet är för kort för att dricka husets vin, är vårt motto!
  Bor gör vi i en lägenhet i Ystad, södra Skåne, och springer på lägenhetsvisningar titt som tätt i jakt på något större med en liten täppa eller stor balkong.
  Jobbar gör vi, Anki på en Montessoriförskola och Håkan i en liten ICAaffär en bit utanför Ystad.
  Ett annat stort intresse är att resa och det försöker vi göra så ofta vi kan, långa som korta turer. Nyligen var vi i Prag och i sommar bär det iväg till Thailand 3 veckor.
  Hit hittade vi när vi googlade efter ett recept, minns faktiskt inte riktigt vilket men det är i alla fall minst ett år sen.
  Hos oss äts det nästan allt och favoriträtterna varierar. Vi gillar att prova olika rätter och ingredienser, t.ex Haggis i Skottland och krokodil i Thailand. Bu i sommar ser vi fram mot att prova surströmming för första gången.
  Så välkommen att titta in vårt kök och se om du hittar något av intresse!
  Ha en skön sommar önskar vi i Mårtenssons kök!

 35. Hej Vicktoria, jag heter Mia och är 28 år. Jag har en liten tjej som fyllde 3 år i april. Jag hittade din blogg på matbloggtoppen förra sommaren då jag registrerade min egen matblogg där. Bland det roligaste jag vet är att baka och laga mat.
  Jag jobbar som ekonomi assistent på ett textilföretag.
  Jag tycker att du har en jätte trevlig blogg, enkelt och gott precis som jag tycker om!!!
  Tusen tack för all inspiration du ger alla oss läsare!
  Kika gärna in hos mig:
  http://mor-mia.blogspot.com/

  Kram Mia

 36. Hej!
  Jag är en 21 årig sjuksköterskestudent i Västerås vid namn Emma!
  Jag ramlade in på din blogg av någon slump men blev frälst direkt, jag älskar att laga mat och tycker om att lyxa till det i vardagen när det går. Min pojkvän som inte alls tycker om att laga mat blev även han helt frälst i din blogg och den ligger nu i bokmärken på datorn! 😉
  Jag gillar att det finns så mycket olika recept och att det funkar för alla plånböcker, oftast i alla fall!

 37. Hej! Sofie heter jag och bor i en liten håla i Småland med man och två barn, 6 & 8 år. Jobbar som ekonomiassistent på ett köksföretag. Hittade din blogg genom Bloggfamiljen och nu är jag helt fast. Har provat massor av recept som du lagt upp och dom har varit toppen. Gillar verkligen din blogg för att du inspirerar så mycket och har så fina bilder. Keep up the good work :-)! Kram från mej

 38. Hej!

  Jag heter Lovisa och är 27 år. Har precis flyttat från Göteborg till Helsingborg där jag jobbar som förskollärare. Bor med min sambo. Har alltid tyckt om att baka men på senare år har jag börjat laga allt mer mat. Vi använder oss av Linas matkasse och även middagsfrid här hemma så söker inspiration de veckor vi inte har matkassar. Har sedan länge följt kalasgott.blogg.se och det var genom den bloggen som jag hittade hit. Gillar verkligen din blogg och vill tacka för alla recept du delar med dig av!

  Kram Lovisa

 39. Tjohej!
  Då var det dax för en liten presentation av mig då.
  Vem är jag?
  Jag heter Mariah (svårgissat med tanke på mitt smeknamn här va?), fyller 27 år i slutet av oktober. Bor i en sutterängvilla i Edsbyn (Hälsingland) tillsammans med min sambo Anders och våra två barn: Ella född oktober 2006 och Jonas född september 2008.
  Jag jobbar med administration på ett bevakningsföretag, har inte hunnit jobba så länge eftersom mina mammaledigheter i princip kom efter varandra men nu jobbar jag 50% och trivs jättebra.
  Intressen är att fixa till i våran 70-talsvilla, det finns alltid massor att göra när man bor i hus (det vet ju med all säkerhet ni med. Vi byter fönster för tillfället.
  Annars så har jag precis börjat jogga så jag hoppas på beach 2011 😉
  Jag gillar att umgås och äta gott men är ingen person som gillar att laga mat. Men inspiration från dina recept gör att jag finner det roliga emellanåt.
  Jag hittade hit genom 56kilo.se (Åse) för hon hade tipsat om ett recept från din sida.
  Sen blev jag fast, du följer jag er båda gourmet-kockar 🙂
  Det var lite om mig, ser fram emot många trevliga stunder med läsning från dig.
  Kram från Mariah.

 40. Hallå där! Helena heter jag, 28 årig Stockholmare som har två undebara barn Theo född 2008 och Oliver född 2010. Jag är utbildad kock men jobbar inte med det just nu (när jag inte är mamma ledig) Jag har bakat en hel del av din recept och kikar in här titt som tätt. Jag beundrar hur du lyckas få all mat att se så god ut å bild, en stor eloge för det!

  http://www.h-theo.blogspot.com

 41. Hej! Jag heter Marie och är 36år. Jag och min blivande man bor i Alingsås med våra fyra underbara barn, 14, 12,4 och 1 år gamla. Jag är egen företagare, brinner för inredning och design. Älskar att baka och laga mat! Följer din blogg med glädje.. älskar dina goda recept. Jobbar på att fortsätta gå ner i vikt efter sista graviditeten….
  http://www.villahumlebo.blogspot.com

  Ha det bra!
  Mia

 42. Hej hej! Mitt namn är Dénise och jag är en positiv och energisk tjej på 22 år. För tillfället driver jag och min sambo ett café i Åmål, där vi för tillfället bor. Jag hoppas på att plugga vidare lite senare till läkare.
  Mitt stora intresse här i livet är bland annat matlagning och bakning, vilket jag varvar med träningen och tur är kanske det *ler*.
  Hittade hit till din sida via Hannahs blogg, precis som många andra. Fastnade direkt för ditt sätt att skriva och dina mumsiga recept.
  Hoppas annars att du får en fortsatt trevlig kväll!

  Kram från Dénise (http://zoyna.blogg.se)

 43. Hej!
  Jag heter anna och är 18 år. bor nere i vackra skärgården i Karlskrona och älskar mat och matlagning. har ingen som helst erfarenhet av köket mer än att stå på pallen bredvid mamma och röra i grytorna sedan barnsben. men älskar att få pyssla och prova mig fram bland såser och kombinationer. följer sällan recept 😉 är en riktig sucker för lax och skaldjur, men även vilt, då man är uppvuxen i jagande familj. ingenting slår vildsvin på grillen! bloggar tyvärr inte själv men läser din flitigt och älskar alla härliga bilder och recept! kram

 44. Hej!
  Jag heter Caroline och är 25 år! Híttade din matblogg när jag sökte efter ett recept på köttfärsås och fick upp din ”krämiga köttfärsås”.Älskar din blogg och går in flera ggr om dagen för att se om du lagt upp ngt nytt. Kram

 45. Hej! Jag heter Gun är 44år och bor sedan drygt tre år tillbaka i Canada tillsammans med min man och mina två barn (7 och 11år). Älskar att laga mat och baka och äta 😉 Någon favoritmat kan jag nog inte välja för det växlar efter humör, säsong mm. Jag bloggar sedan i mars på kaksmulan.se vilket är jättekul. Hoppas kunna öppna ett cafe och eller butik när/om vi flyttar tillbaka till Sverige igen.

 46. Hej Victoria, jag heter Helena och blir 43år i år. Jag bor på en gård utanför Norrköping med min man och våra två söner 16 och 18 år gamla.
  Jag började läsa din blogg när du flyttade hit till Bloggfamiljen. Gillar din blogg skarpt, har upptäckt att vi har väldigt lika smak när det gäller mat vilket också gör att din blogg passar mig bra.

 47. Hej,Mitt namn är Nina och jag fyller 23 i september. Jag kommer från Finland och bor och studerar i den härliga staden Åbo. Jag studerar till möbeldesigner och hoppas på att få ett intressant arbetet efter examen om ett år. Jag älskar design och inredning och ett av mina största intressen är matlagning. Kika gärna in på min blogg http://lillaninasliv.blogspot.com/

 48. Hej!
  Jag heter Lena, är 39 år och är på ständig jakt efter mat att laga som kan falla min familj i smaken, vilket är en utmaning.
  Hittade din matblogg av en slump, och tycker att du är oerhört duktig, samtidigt som jag emellanåt undrar hur mycket du orkar egentligen.
  Gillar dina recept och att du lyckas hålla glöden i det du skriver och jag ”hälsar på” hemma hos dig varje dag!!

 49. Hej Victoria!

  Anna heter jag är 29 år(fyller dock 30 den 13 augusti).
  Jag är gift med Christian och mamma till två små knattar på 1 år och snart 4 år. Vi bor i Tjörns konmun på västkusten i vårt relativt nybyggda hus, sedan snart 2 år, dessförinnan bodde vi i nästan 8 år i Göteborg. Vi har dock våra rötter härute…..

  Jag hittade hit för ca 1,5 årsedan tack vare UllenK som skrivit här längre upp.
  Har sedan jag flyttade hemifrån för mer än 10 årsedan utvecklat mitt matlagningsintresse, intrsset för bakning fick jag dock tack vare min älskade mormor 🙂
  Älskar att testa nya recept och bjuda nära och kära på middagar, fikor,kalas etc… det är det osm är livet! 🙂
  I sommar hoppas jag kunna testa flertal recept ur Arlas kokbok Fira!-midsommar, Jul och Påsk… så himlans mkt, gott i den, har för mig att du tipsat om den ochså!

  Tycker din blogg och recept är helt underbara bilderna likaså, har nog inte hittat nåt recept som jag inte vill testa här, allt ser så gott ut och det jag testat har smakat förträffligt.
  En vardagsfavvo vi har här är din pasta med korvsås, sååå himlans god!!! 🙂

  Jag bloggar om mat, inredning, resor och shopping på : anna-nazima.blogspot.com
  Kika gärna in!
  kramar, Anna

 50. Hej!
  Annelie heter jag, bor med min man och våra tre barn(2,4,5år)på Västkusten.
  Jag har ganska nyligen börjat jobba igen efter en lång tid som mammaledig.Hur jag hittade hit från början kommer jag faktiskt inte ihåg:-)
  Jag älskar god mat men är väl ingen höjdare på att komma på egna recept. Din blogg är verkligen underbar med en blandning av vardagsmat, enkla plockrätter, bakverk och lyxiga maträtter!!
  Själv bloggar jag lite då och då. Tiden hinner inte riktigt till tyvärr.Men du hittar mig här iallafall:-)
  http://ettfridfullthem.blogspot.com/
  Kramkram

 51. Vilken rolig grej! Måste hänga på! Sofie heter jag och är 32 år. Ursprungligen från skåne men flyttade till Göteborg för 10 år sedan. Bor i en pytt-lägenhet tillsammans med min sambo. Har mitt matintresse från min uppväxt och i blodet. Gått hotell- och restaurang på gymnasiet, jobbat på krogar (mest i servering) och läst till kostekonom på universitetet. Men jobbar som inköpare på en livsmedelsgrossist. Mej hittar du på http://www.mumsfillibaba.blogspot.com

  Tack för en bra och inspirerande blogg!! Kommer inte ihåg när jag hittade hit, men har hängt här ett tag.

 52. hej hej, jag undrar bara när du kommer utse vinnarna i chokladtävlingen? presenterar mig om några dagar 🙂 ha det gött!

 53. Hej där!

  Jag heter Marie, är 28 år och bor i Kinna, strax söder om Borås.
  Här bor också mina underbara sambo och våra två söta barn 4 och 2,5 år.
  Jag jobbar med ekonomi på ett företag med ”lite sämre läge…” 😉
  Jag hittade hit för några år sedan när jag sökte efter ett recept, sedan dess kikar jag in här varje dag. Det går liksom inte låta bli.
  Du har en fantastisk härlig utstrålning och fin familj och lagar otroligt härlig och för ögat njutbar mat. Det enkla blir det goda!

  Lita på mig som trogen gäst även i framtiden!
  Här finns jag:
  http://livetsnjutningar.blogspot.com/

  Kram Marie

 54. Hej hej,
  jag heter Victoria, är 35 år och kommer från Sveriges lustgård mitt i sörmland. Jag bor med man och och två barn i en villa som vi renoverar. Jag hittade din blogg tacka vare bloggfamiljen som jag följt sedan starten. Älskar att baka men gillar inte matlagning så mycket. Försöker dock bättra mig på det området och kollar in här för att få inspiration. Ha rprovat några av dina recept och lyckats riktigt bra 🙂
  Kram

 55. Västkusten, närmare bestämt Varberg bor jag, Madeléne alias Gourmetmorsan tillsammans med min man och vår son, 7 mån.
  Började själv blogga om mat för 6 månader sedan då jag gick på mammaledighet från mitt jobb inom reklam och marknadsföring.
  Eftersom jag alltid älskat att laga mat och baka, tyckte jag att det
  kunde vara ett trevligt sätt att dela med mig av mitt största intresse på en blogg: http://www.gourmetmorsan.blogspot.com/
  Tycker din blogg är mysig och inspirerande så fortsätt bara! Jag kommer absolut vara en trogen följare… Kram Gourmetmorsan

 56. Hej!

  Jag heter Maria, är 24 år och bor med sambo och 15månader gammal son i Oskarshamn i Småland. Jag älskar att laga mat och baka. Arbetar som undersköterska men funderar på att byta karriär, kanske bagare/konditor vore kul?! Jag gillar att hitta på lite nytt när jag lagar mat, tager vad man haverprincipen. På min blogg kan man få läsa om min vardag som mamma, mumsiga recept, lite kläder och inredning. Här hemma äter vi ekonomiskt, ekologiskt och inga lättprodukter!Titta gärna in om du är nyfiken. http://www.mariacn.blogg.se

  Är nyfiken på ”mojängen” du fick som man garnerar med. Heter den något?

  Ha en skön sommar/Maria

 57. Jag heter Jessica, är 35 år och bor i Åby som ligger strax utanför Norrköping. Här bor jag med gubbe, tre härliga barn och två katter i ett hus som vi renoverar sakta men…eh..sakta.
  Jag har läst din blogg ganska länge. Jag tror du var gravid med Olivia när jag började läsa. Kommer ihåg att jag googlade (eller vad man gjorde på den tiden)på viktväktarrecept och då hittade jag din sida. Sen dess har jag varit en trogen läsare och tittar in varje dag. Tycker om hur din blogg har utvecklats genom åren och ser fram emot att följa dig länge till! Kram från Jessie!!

 58. Jag heter Annica och är 34 år. Bor med man och tre barn (10, 4 och 3 år) i Östersund.

  Jag har läst din blogg länge. Innan du fick lill-sessan. Minns att det första receptet jag testade var den där enkla päronkakan med sockerkaksmix. Så god! Sen är jag fast. Jag minns inte hur jag hittade din blogg däremot. Gogglade kanske.

  Jag litar helt på din smak och lagar ofta mat efter dina recept.

  Jag gillar att du lägger ut recept om fungerar även i vardagen och att du vekar vara en sån trevlig person. Många matbloggar är så stela. Inte din. Bara god mat.

  Keep up the good work!

  Och jag ska bli bättre på att lämna kommentarer.

  Kram Annica

 59. Hej
  Jag heter Victoria är 31 år och bor med sambon & katten i villa i norra Skåne. Vi ska faktiskt gifta oss nästa lördag, den 19:e, så just nu har vi fullt upp!
  Jag har följt din matblogg sedan matplatsen-tiden för länge sedan. Jag googlade förmodligen efter något recept och hittade din sida och eftersom den var så bra, enkel, rättfram och med många bilder så fortsatte jag att läsa där.
  Jag har aldrig gillat matlagning särdeles mycket, men har de sista 5 åren börjar intressera mig mer och mer. Jag tycker dina ”steg-för-steg-bilder” är fantastiskt bra och har med hjälp av dem vågat mig på både det ena och andra! Allt ifrån kyckling i ugn till american pancakes med blåbär, små bakverk och degfria pajer!
  Jag jobbar oxå i fastighetsbranschen, skulle dock egentligen vilja göra något helt annat, men vet bara inte vad jag brinner för än.
  Jag måste medge att jag blev lite förvånad när du skrev att du jobbar heltid!! När har du tid att göra all mat och bakning??! Imponerande!
  Hoppas nu vi får en riktigt fin och varm sommar med många nya och roliga recept!
  Kram på dig!

 60. hej hej! Malin heter jag och är 24 år och bor nu i Mölndal. jag älskar att laga mat och baka men jag har både gluten och mjölkallergi som bråkar med mig så jag får anpassa de flesta av mina recept efter vad som funkar för mig! Bloggar gör jag också men mest av personliga saker så vänner och bekanta på annan ort kan hålla koll på mig =) Välkommen att kika in på http://www.bagarflickan.blogg.se
  kram!

 61. Helena heter jag, är 35 år och bor i Bollnäs. Jag gillar din blogg jättemycket! Du inspirerar 🙂

  Jar har två små tjejer på 3 och 6 år som jag har varannan vecka sedan två år tillbaka. Jag bor i en villa och älskar att pyssla med inredning och matlagning. Bloggar gör jag väldigt sporadiskt nu för tiden och det mest pga tidsbrist, blogg har jag i alla fall, http://helenasnackar.blogg.se.

  Kram

 62. Linda heter jag och är endast 32 år gammal (ung och fräsch jämfört med dig mao) och bor i sthlm. Min hobby är att äta din mat, vilket inte blir så ofta längre nu när du flytt till örebro (blev väl dyrt att göda mig i längden.. viket iofs positivt för min figur)
  Om du vill ha mer detaljer kan du maila eller ringa och fråga!
  Tack för en superblogg, det är min största mat inpiration!
  puss

 63. Jag heter Cornelia är lika gammal som du 🙂 bor med man och 2 katter i ett hus i Lomma som ligger mellan Malmö och Lund. Jag har för tillfället ett vikariat som chefsassistent på ett stort bolag i Lund, trivs inte alls och längtar tills det är slut.
  Jag har många intressen som inredning, foto, trädgård, renovera loppis fynd m.m Vi har snart renoverat klart hela vårt hus! Jag är också med i styrelsen i patientföreningen Barnlängtan för ofrivilligt barnlösa som tar mycket tid.
  Både min man och jag älskar mat och matlagning! Jag kommer oftast med idéerna och sen e det min man som lagar det mesta av maten. Jag fixar efterrätter och bakning.
  Det va så längesen så jag har glömt hur jag hittade din blogg, antingen va det genom någon annan blogg eller så googlade jag på något recept 🙂
  Jag har en blogg som handlar om alla mina intressen från renoveringen av huset till foto, mat, resor m.m m.m

 64. jag heter Linnéa Johansson, är 17år, och älskar att baka samt ibland hjälpa mamma med middagsmaten. Ibland när mamma frågar mig ”Vad ska vi äta?” brukar jag använda din blogg som inspiration! 🙂 superbra recept och annat 🙂 kram Linnéa

 65. Anna 26 år, inga barn, tycker mat e gott, har följt hannahs blogg sedan mama, kan du inte skriva mer om örebro och visa foto (har pluggat där så jag tycker det är roligt å läsa om) 😛

 66. Martina, 25, bor i Norrköping. Jobbar i butik.. Följt din blogg länge när du hade din egen sida, flera år nu tror jag:) Tetstat massor av dina recept. Tipsade min mamma om din sida och hon är också ofta inne o kikar:) http//rum.blogg.se

 67. Hejsan! Jag heter Anna, är 36 år och bor tillsammans med min sambo i Jönköping. Har två egna barn, en son på 6år och en dotter på 15år. Har även en ”bonusson” på 11år. Har följt din blogg ganska länge. Googlade en gång på viktväktarrecept och fick då upp din blogg. Jag jobbar som arbetsinstruktör. Jag använder mig utav dina recept väldigt ofta och tittar in flera gånger om dagen.

 68. Hej
  Jag heter Camilla och bor i Örebro är intresserad av allt som har med hälsa att göra.
  Är Risenta ambassadör under 2010.
  Startade min hälsoblogg jan 2010 välkommen att titta in http://millashalsoblogg.blogspot.com
  Hittade din blogg genom att jag googlade på kladdkaksrecept det blev dumlekakan jätte god
  Är annars gift och har två tonårsbarn och jobbar i förskolan.
  Ha det bra

 69. Anna-Karin här! 32 i år, alltid tyckt om att laga mat. Mitt andra stora intresse är musik och jag lyssnar, viket är lite ovanligt, på country. Har också sedan jag köpt mig en lägenhet börjat intressera mig för att måla om möbler och lite gör-det-själv saker. Går gärna på konsert och när det skall ätas tilsammans med vänner är det alltid jag som står vid spisen. Har följt din blogg typ senaste året och älskar den. Går in varje dag och läser. =) /Anna-Karin

 70. En kort presentation från en av dina dagliga läsare, sen lång tid tillbaka; Josefin är mitt namn och jag är 20 år. Efter en termins studier, och försök till flytt hemifrån till Uppsala, bor jag nu hemma hos mamma i Stockholm igen. Matlagning har de senaste åren blivit någonting som tar upp allt mer och mer av min tid, och sen i slutet på förra sommaren har jag en egen blogg (http://zucchini.webblogg.se)där jag samlar mina favoritrecept – både för mig själv och andra! Träning, i olika former, och min hund är andra saker som jag lägger tid och energi på nu när studierna ligger nere. Jag har några matbloggar som jag besöker dagligen, men din återkommer jag extra till när jag vill lyxa till det lite för min kära familj – sätta lite extra guldkant på tillvaron, som du säger! Annars är det rättså hälsosam mat som tillagas i vårt kök, där jag har så gott som allt ansvar. Även ekologiska val prioriteras. tack för en underbar blogg! 🙂

 71. Hej!
  Johanna Lööw heter jag, 24 år. Jag bor i Stockholm (Bromma) med min make David, vår dotter Leah (strax över 6 månader) och katten Gizmo. Jag kommer från Arboga och bott i Stockholm sen 2007. under tiden jag var gravid och låg med foglossningar bakade och lagade jag mat hela dagarna så din blogg har kommit väldigt väl till hands! Så du har smittat av dig på mig skulle man kunna säga. förutom matlagning och bakning så pysslar jag en hel del med foto och jobbar även inom det området. Du hittar både mig och min man på http://weloow.se. Tack för en underbar blogg!!

 72. Hej!!

  Sandra heter jag,är 29 år. Kommer från Boråstrakterna egentligen, men bor nu i småland med min sambo och våra två barn Emilio, 4år och Novalie, 2 år. Är lärare i en liten mysig skola. Min gamla vän Ronnemar visade mig din blogg för några år sedan och sen dess är jag fast! Inte bara en gång om dagen heller…;)Kramar

 73. Hej, Linda-Marie 32 från Örebro. Bor med min sambo och två söner som är 10 år och 3,5 månad. Kommer inte ens ihåg hur jag hamnade på din blogg, men här är jag och jag kommer fortsätta besöka och få inspiration. Jag ÄLSKAR att laga mat och baka med med en liten bebis hamnar det lite i skymundan. Jag startade en blogg som var tänkt att bli en matblogg, det blev det inte men en blogg som lever vidare och som speglar vårt liv.Jag kan sitta i timmar och surfa runt här hos dig… och gud vad hungrig man blir.. så nu måste jag allt göra lite mat 🙂 Tack för all trevlig läsning… Mvh Linda

 74. Jag heter Emma, är 25 år och har bloggen Newbiecooking. Minns inte riktigt hur jag hittade hit, men antar genom matbloggslistan eller från någon annan matblogg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..