Släck törsten utan konstigheter

Provade lite nyheter från Kung Markatta. Flaskorna ser inte så inbjudande ut tycker jag (eller är det etiketten snarare kanske?) men innehållet var riktigt gott. Smakar nyttigt och man piggnade nästan till direkt av alla vitaminer och braigheter som finns i! Ölen kändes väl kanske inte lika nyttig men den slank ner i Micke innan jag hann blinka och han såg lite piggare ut han med ;)

markatta

Mycket nya juicer och vitamindrycker etc på marknaden nu. Har ni hittat någon favorit värd att tipsa om?

0

0 reaktioner på “Släck törsten utan konstigheter”

  • Sofie Mumsfillibaba skriver:

    Smakade Friggs Vitamino på Gastronord. Smaskiga och naturliga. Idag provade jag N2O som är en ny dryck på marknaden som kommer att finnas på krogar snart. Dock ej i handeln. Tydligen väldigt poppis i england. Håll utkik!! Väldigt goda!

  • Bittan skriver:

    Både gott och nyttigt …. det låter ju inte så dumt :-)

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen