Grillkväll

Passade på att grilla till middag i går när vädret var så fint. Blev galet sugen på potatiskroketter häromdagen och nu fick jag äntligen tillfälle att äta dem. Såååååååååååå gott med sås till. Skulle kunna äta enbart potatiskroketter med sås :)

krok2

Ordentligt med salt på ska det vara :) slurp!

krok1

Miniloppan som knappt vågar provsmaka nånting tyckte plötsligt att det var väldigt gott med grillad karré! *kors i taket*

Miniloppan som knappt vågar provsmaka nånting tyckte plötsligt att det var väldigt gott med grillad karré! *kors i taket*

Finaste lilla 2 åringen!

Det bästa med den här årstiden är nästan de långa och ljusa kvällarna som gör att man plötsligt orkar hitta på en massa saker kvällstid och inte bara ugglar i soffan med middag framför tv:n och somnar därefter.. fast det har förstås sin charm det med 😉

LOADING..