Härlig helgfrukost

Godmorgon! En av de bästa sakerna med helg är att man har tid till helgfrukost! Till vardags blir det inte mycket till frukost får jag erkänna. Micke har åkt till jobbet långt innan Olivia och jag gått upp och Olivia äter frukost på dagis, så min frukost består av den obligatoriska latten såklart men sen varierar det från ingenting till en hämtpåse frukost på McD. Så hurra för helger när man hinner koka varm choklad, ägg och bacon, etc etc. Kan äta i timmar :)

helgf1 helgf2 helgf3 helgf4

Dessutom måste jag vakna till ett par timmar för att tycka det är gott att äta frukost, mat på nyvaken mage är inte min grej! Men alla är vi olika :)

0

0 reaktioner på “Härlig helgfrukost”

 • Jenny. skriver:

  Hade tänkt fråga om du hade ngt bra chokladrecept men ser att du oxå kör på Oboy. I helgen har jag inte hunnit med någon mysfrukost, börjat alldeles för tidigt. Men jag ÄLSKAR att sitta länge och bara ha hur mkt som helst att välja ifrån, ibland för mkt. ;0). Hoppas på en mysfrukost nästa söndag då jag fyller år, måste nog hinta lite till sambon.
  Ha en trevlig kväll !!

 • Ankim skriver:

  Vi sitter oxå lääänge på helgen o käkar frukost. Oftast blir det ägg, lika löskokta som dina, te för mig och kaffe för maken och lite extragoda pålägg på bullarna. Vi vill gärna ha allt fixat innan vi käkar, bäddat och diskat mm, då njuter vi som bäst.

 • MariahG skriver:

  Har du något gott chokladrecept du vill dela med dig av?
  Jag fuskar alltid och kör på Oboy…

  Har en Dumle kladdkaka i ugnen just nu,
  ska avnjuta den tillsammans med jordgubbar och vispgrädde sen i vårat nystädade ”uterum”.
  Myyys!

  Hoppas ni haft en trevlig helg!
  Kram//Mariah

  • Victoria skriver:

   Jag kör oxå på Oboy :)med mycket vispgrädde till, mums!!

   Helgen har varit toppen, hoppas er varit detsamma!! kram V

   • MariahG skriver:

    Och jag som trodde du hade något riktigt gammalt ”mormors” recept på varm choklad ;)

    Tror jag måste göra mig en kopp varm oboy med sprut-grädde nu, visp-grädde är överkurs den här tiden med två sovande barn i huset :D

 • Anna.E skriver:

  Håller med om att helgfrukost är extra härligt. Vi brukar ha ägg, rostat bröd, juice, goda pålägg, frukt/grönsaker och olika sorters yoghurt på frukostbordet. Äter även frukost på vardagar men då kan man ju inte sitta och njuta lika länge som på helgerna.

 • Adirf skriver:

  God frukost! Jag äter också gärna frukost länge på helgen, och mycket senare! Ägg, latte/varm choklad är givet. Och under morgonpromenaden med hunden köper jag ofta med frallor från bageriet hem. Helglyx! Jag är dock tvärtom, jag vill ha frukost så fort jag slår upp ögonen. Är alltid vrålhungrig på morgonen! :-)

 • Biia skriver:

  Samma här, måste ha varit vaken ett tag innan frukost annars kommer den upp igen :/ Men vilken super frukost, ser jätte smarrig ut :)

 • Linas liv skriver:

  Ååhh, lyxig helgfrukost var evigheter sen… Det ser fantastiskt gott & härligt ut! ;)

 • annabelle skriver:

  Mmmm vad gott men jag föredrar hårdkokt ägg ;) Vart har du köpt de fina äggkopparna? Måste säga att du och din mamma har så härlig BLÅ ögon :D Ps. Jag provade en White lady igår men tyckte inte den var någon hit… :/

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen