**** Bröllopsyra!! ****

Fler än jag som suttit klistrade framför tv:n i helgen? Frossat i vackra klänningar, fina tal och spännande meny? Vilket sagobröllop det blev och vilket gulligt par. Önskar er all lycka kronprinsessan Victoria &  prins Daniel!!

Hade storslagna planer på en hejdundrande festmåltid bestående av diverse rätter men det blev inte riktigt så utan slutade med en köpepizza i tv-soffan. Vilken glamour va?! 🙂 Men det var ju gala och glamour och läcker mat på tv så det räckte!

prinsessdinner

pd2

pd3

Gissa vilken pizza som var min??! 😉

Bröllopstårtan lät väldigt god men jag vet inte om den såg så god ut? Hoppas den var det iallafall, men vid det laget var de väl ganska mätta.. 4 rätter och sen tårta direkt på det, och efteråt väntade vickning och ännu fler desserter!! Pust 8)

Tårtan i 9 lager innehöll iallafall detta:

Daquisebotten (mjuk mandelmarängbotten baserad på mandelmjöl)
Ett lager mandel och chokladkrisp
Champagnemousse
Daquisebotten
Smultroncurd-interiör
Champagnemousse
Ett lager smultronkompott
Fragilitebotten (mjuk mandelmarängbotten baserad på mandelmassa)
En kappa av champagnemousse
Slutligen är tårtan sprayad med vit choklad runt om

Ser lite torr ut? Men skenet kanske bedrar..

Ser lite torr ut? Men skenet kanske bedrar..

 1. Jätte fint bröllop blev de och dom såg så lycklinga ut 🙂 Tårtan låter ok men de känns som de va lite för många lager med olika fyllningar, men den va säkert god 🙂

 2. Vi satt som klistrade i TV-soffan hela dagen nästan. Vilket drömbröllop! 🙂

  Tårtan ser verkligen torr ut, men allt som är i den låter ju så gott! Du får helt enkelt testbaka den åt oss Vickan! 😉

  Kram!

 3. Jaaa visst var det fint! Pendlade mellan 4an och 1an hela dagen…underbart!
  Tycker också tårtan ser torr ut…? Men den är garanterat supergoood. Vi fick en liknande hos kompisar på kvällen, där det var födelsedag! ”Vårt” Konditori hade ju givetvis gjort en liknande, med vit marsipan, men f.ö som princess, fast med jordgubbssylt. Den var supergod! För visst är det väl hallonsylt i prinsess annars?
  Kram på dig.

 4. Satt också klistrad! Vilket vackert bröllop!! Såååå fina, såååå romantiskt! Skulle gärna vilja smaka en bit av den tårtan….:)

 5. Här satt vi ochså klistrade, dagen till ära hade jag bakat en ”min”-hjärtformad tårta, vanlig tårtbotten, ett lager fyllning med lemon curd och marängkräm runtom, men jag måste tagit för mkt. smör för den blev väldigt mäktig den där marängkrämen….

  Tårtan på bilden såg fin ut ,men lät som alldeles för mkt, smaker i samma tårta för min smak, sedna är jag inte världens största tårtfreak heller, men,men….
  Hursomhelst såg era pizzor mkt. goda ut, jag tror du åt den nedersta 🙂
  Ha en fin vecka!
  kram

 6. Jag satt klistrad hela dagen med min bästa vän, barnen tyckte väl det var sådär kul…Jag sa att det här händer bara en gång i livet så stå ut med gamla mamma nu 🙂
  Vi drack champagne och åt tårta så vid 22 tiden var vi verkligen på pickalurven men åh vad vackert och känslofyllt det var – Underbart!!!

  Anna E

 7. Satt oxå och kollade på deras fina bröllop, inte hela dagen men när det började i kyrkan slogs tvn på och sen stod den igång tills dansen var gjord! Blev faktiskt väldigt besvikna när vi såg tårtan, vi hade förväntat oss något pampigare och mer romantiskt än så… men den lät ju god… Men fy vilken massa mat de satte i sej, att de orkade vickning efter det har man ju svårt att förstå.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..