Ella 3 år i dag!

Bästa kompisen Ella fyller 3 år i dag, hipp hipp hurra!!! Barnkalaset gick av stapeln i lördags och Olivia som laddat och sovit med inbjudningskortet sen det kom var alldeles till sig. Nu längtar hon om möjligt ännu mer till sin födelsedag (21:a juli)!  :)

dsc_3151

Kalasskorna på! Redo att gå på kalas :)

kalas71 kalas4 kalas1 kalas2 kalas3
kalas10

Liten födelsedagspingla med pappa!

kalas6

Tycker det är så mysigt med en sommarfödelsedag att fira, alla andra i vår släkt fyller på höst/vinter/vår. Jorgubbstårtor, sitta utomhus, gröna gräsmattor, blommor och fågelsång. Mysigt!! Ska bara försöka lära Olivia tjusningen med jordgubbar. När jag frågar vad hon vill ha för tårta på sin födelsedag så är det: Inga gubbar!! Hm… :)

0

0 reaktioner på “Ella 3 år i dag!”

 • Cissile skriver:

  Vilka härliga bilder!
  Den tårtan såg riktigt smarrig ut, till midsommar ska vi också försöka göra en jordgubbstårta ;P

 • MariahG skriver:

  Tjohej,
  här har ni ännu en vinter-födelsedags-tjej!
  Jag fyller 29 oktober och har alltid fyllt år på skolans höstlov så jag har varit mera avundsjuk på att alla firades i skolan med svenska flaggan på skolbänken och att klasskompisarna sjöng för en än någon jordgubbstårta och gräs mellan tårna på kalaset :)
  Jag fick ibland (när fröken kom ihåg) ha flaggan på skolbänken när vi kom tillbaka efter lovet men det var liksom inte riktigt samma sak.
  Så jag har tajmat mina kids i mitten av september och mitten av oktober för att vara på den säkra sidan ;)

  Så gulligt kort på Olivia med paketen! Vilken go-fis hon är.

 • Madeleine skriver:

  Vad gulligt att sova med inbjudningskortet:) Söta små tjejer…
  Fyller också år på sommaren dock efter jordgubbstiderna så det brukar snarare luta åt hallon eller vinbär…
  Får bunkra upp med goda ”gubbar” nu till Midsommar istället.

  Ha det bra.

  Kram Madeleine

 • juliaisac skriver:

  Ella är lik sin mor!!:-) Olivia är lik sin far (och sin mor):-) Vi ses! Kraam grannen som ska springa tjejmilen!:-)

  • Victoria skriver:

   Ja Ella är verkligen en liten kopia av Stina! Olivia är så svårt att se tycker jag själv men de flesta brukar säga att hon är lik mig :)

   Hurtbullegranne!
   kram från slöis-grannen :)

 • camillak skriver:

  Små 3åringar är ju för söta alltså! Även jag fyller år i januari och har också drömt om kalas med jordgubbstårta på gräsmattan! :) Fina kläder Olivia har på sig..var har du köpt dom?
  Kramar från en av ostkakevinnarna! :)

 • Cowgirl skriver:

  Vilken söt kalastjej! Jag tycker att gubbarna gör sig bäst enbart med grädde till. Fast jag är inte så mycket för tårtor överhuvudtaget…om det inte är smörgåstårta. =)

 • Sara81 skriver:

  Jag fyller ju i smällkalla januari och har ALLTID varit avundsjuk på alla som fyller på sommaren. Tänk att få fira ute i solen med en äkta jordgubbstårta! (Ja du får verkligen jobba på det där ned gubbarna, så hon lär sig, haha)

 • Mejasmamma skriver:

  Jösses, så gulliga 3-åringarna är =). Jag har själv en ”vår”-prinsessa på 3. Underbar ålder, de är ju så roliga utan att de själva vet om det!! I Like. Själv är man ju ett sommar ”barn”, och har fått jordgubbstårta varje år!! Men det är nog dags att sluta att fira födelsedag…. Fast jag älskar paket & bjuda hem folk, så jag kör nog på ett tag till =). Ha en underbar sommar, Kram Caroline

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen