Semesterplanering :)

Sitter och bläddrar i taxfreekatalogen, sippar på lite gott rött vin och drömmer oss bort. Snart blir det rödvin på terassen på Mallis i stället 8)

sem

Flyger från Örebros flygplats den här gången. Ska bli otrooooligt skönt och smidigt, men utbudet är ju inte direkt detsamma. Fast utbudet i katalogen är det ju såklart så vi beställer till hemresan som väntar på flygplansstolen. Men nu måste jag nog korta ner beställningslistan lite annars får jag väl inte plats i stolen 🙂 Hihi.

 1. Hej!

  Blev så sugen på rödvin så jag tog mig ett glas, även fast jag inte har semster. Åh, jag längtar utomlands, men det är lite mycket annat just nu, så det får vänta,,, men man kan ju längta. Ska bli spännande att höra om det var bra.

  Ja visst är det kul att kolla och beställa i katalogen.

  Ha en riktigt skön sommar och mallissemester!

  Kram Carla

  1. Tack!!! Visst är det kul att beställa men nu börjar jag bli lite tveksam, det är ju minst lika kul att frossa på flygplatsen hem.. 😉 om man nu har några pengar kvar då 🙂

   kraam!!!!

 2. Åh vad härligt med Mallis!!! Sitter med ett glas rosé och njuter av sommaren… Funderar vad du har för vinglas, gillar den lite rakare modellen som du har. Har sett nåt liknande på Cervera, är dina därifrån??? Ha det gott 😉

 3. Vad härligt med semester snart och Mallis är ju inte fel. Fina stränder och klarblått vatten, iaf sist jag var där:)
  En stor grej av resan är ju förväntningarna innan med Taxfreekatalogen…:)

  Hoppas att resan blit toppen! Kram

 4. ha det riktigt faaab på cala bona nu och njut av ledigheten!!:-) vi ses när du kommer hem, då får vi minsann ta en drink ihop:-)
  //kram grannen som har treeee veckor kvar!!!;-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..