Årets första kräftskiva, check!

Vilket vääääder. Helt fantastiska dagar och nästan ännu härligare kvällar!!! Häromdagen knallade vi över till Linda & Johan med lite kräftor och annat smått och gott och smällde till med årets första kräftskiva :) (inte årets första kräftor för mig dock, jag hade ju en liten kräftfrossa för mig själv om ni minns, men det räknas ju inte ) Kräftor, ostbricka, snaps och skönsång (snapsvisor) i solnedgången. Det kallar jag lyckad kväll det!

kr1

Kinesiska..

Kinesiska..

Turkiska..

Turkiska..

 

och svenska :)

och svenska :)

 

kr4

kr9

kr6

kr7

kr8

kr10

 1. Jag måste bara kommentera din fantastiska blogg, du är så himla duktig på det du gör Victoria!
  Du fångar verkligen dina läsare och jag längtar ständigt efter nästa inlägg.
  Som gammal Örebroare är det bara ännu roligare att se ett bekant ansikte som lyckats så bra. Jag har tom bott granne med din sambo förr på Olaigatan=)!
  Dessvärre så gör du ju så mkt smarriga bakverk som är omöjliga att motstå och som nybliven mamma är det ju inte det bästa för mig;) Å andra sidan så är ju dina LCHF recept alldeles perfekta.
  Önskar dig all lycka i ditt framtida arbete och hoppas få fortsätta ta del av dina färdigheter.
  Ha det så gott..
  //Lisa

 2. Hej!

  Måste bara kommentera detta, ja visst är det härligt väder, jag bara längtar hem till mitt älskade hus och familj när jag är på jobbet.

  Jag älskar sommaren!

  Ja, man blir så sugen på kräftor, vilken bra idé, varför vänta hela sommaren på att äta det, Tack för alla dina fina ideer!

  Varma soliga kramar 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..