Nytt i köket

Har länge suktat efter det mörkrosa kakfatet från Village (har 2 st gröna) och nu är jag äntligen lycklig ägare till ett :) Och nästan ännu lyckligare blev jag när jag sprang på det uuuurfina vita tårtfatet med kupa från Lagerhaus!!

ny1 ny2 ny3

Vet ni några fler fina tårtfat som finns på markanden just nu? Är ute efter flera, både med och utan kupa så tipsa gääärna!! Tack :)

0

0 reaktioner på “Nytt i köket”

 • angelicag skriver:

  Lob Design har ett rosa och ett i lime.
  Finns på cervera och deras hemsida lobdesign.se

 • Ankim skriver:

  Vi köpte ett i maj på Åhléns i glas. Letade med ljus och lykta efter ett utan kant som gick upp så det skulle bli lättare att skära och ta upp tårtbiten. Har ögonen öppna efter ett med kupa på oxå, ser lite trevligare ut. Det rosa kakfatet du köpt är ju riktigt härligt somrigt.
  Du kan se hur det ser ut här:http://martenssonskok.blogspot.com/2010/05/ett-tartfat.html

 • Malinda skriver:

  Tänkte på dej när jag fick syn på det här fina rosa tårtfatet. :-)
  http://www.fikamera.se/sv/product/97/IB-Laursen–Tartfat–Kakfat-rosa

 • SaraJohansson skriver:

  Det finns ett väldigt fint på IKEA i genomskinligt glas med ”blomtryck” i botten och det finns två tillhörande serveringsfat också. Otroligt fina och ser väldigt lyxiga ut, tror dem tillhör bröllopsserien :)

 • Jessical skriver:

  Jag har ett i vitt tårt-/kakfat från Bruka och ett i sand från Mateus som jag tycker om, men du har väl ganska mycket Mateus porslin kanske :-)

  När är det dags för Mallis? Vad skönt att åka från Örebro, det är ju såå smidigt när man kommer hem och inte vill sitta i en bil med trötta barn i flera timmar. Nackdelen kan vara att en resa (dit eller hem) brukar vara dålig tid. Vi har åkt 21.30 och då är man bra trött första dagen.
  Ha en bra dag i solen och värmen!
  Kram Jessica

 • Kotta skriver:

  Men jisses vad fina, speciellt det vita. Helt perfekt.

 • al68 skriver:

  Jag har allt i JellyBean, vet inte om det bara finns här nere, jag har köpt det på Village här i Halmstad. Kanon fina saker ; )

  Ha en underbar helg!
  //AL

 • mallansblog skriver:

  Så fina båda två! Önskar att jag hade mer plats i köket!

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen