Nytt i köket

Har länge suktat efter det mörkrosa kakfatet från Village (har 2 st gröna) och nu är jag äntligen lycklig ägare till ett :) Och nästan ännu lyckligare blev jag när jag sprang på det uuuurfina vita tårtfatet med kupa från Lagerhaus!!

ny1

ny2

ny3

Vet ni några fler fina tårtfat som finns på markanden just nu? Är ute efter flera, både med och utan kupa så tipsa gääärna!! Tack 🙂

 1. Jag har allt i JellyBean, vet inte om det bara finns här nere, jag har köpt det på Village här i Halmstad. Kanon fina saker ; )

  Ha en underbar helg!
  //AL

 2. Jag har ett i vitt tårt-/kakfat från Bruka och ett i sand från Mateus som jag tycker om, men du har väl ganska mycket Mateus porslin kanske 🙂

  När är det dags för Mallis? Vad skönt att åka från Örebro, det är ju såå smidigt när man kommer hem och inte vill sitta i en bil med trötta barn i flera timmar. Nackdelen kan vara att en resa (dit eller hem) brukar vara dålig tid. Vi har åkt 21.30 och då är man bra trött första dagen.
  Ha en bra dag i solen och värmen!
  Kram Jessica

 3. Det finns ett väldigt fint på IKEA i genomskinligt glas med ”blomtryck” i botten och det finns två tillhörande serveringsfat också. Otroligt fina och ser väldigt lyxiga ut, tror dem tillhör bröllopsserien 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..