Galen i oliver

Jag är helt tokig i oliver! När Olivia låg i magen åt jag hinkvis ett tag :) men nej, det är inte därför hon heter Olivia ;) Föräter mig dock ganska snabbt på en sort, men just nu är detta min favvo. De är så där härligt äckelgoda och smakrika! (konstig beskrivning kanske men ni förstår hur jag menar??) 8)

zeta1

  1. Kan inte mer än hålla med dig! Mina favoriter är de som är fyllda med vitlök. Toppenbra snacks nu när det är varmt och man behöver lite extra salt! Glad sommar 🙂
    Kram Karin

  2. Vet precis vad du menar! När jag väntade mellan-tjejen var jag oxå helt tokig i oliver. Åt nog en burk om dan, och trodde att sen vill jag nog aldrig se oliver igen, men jag älskar dem fortfarande. 🙂
    kram

  3. Jag är verkligen periodare när det gäller oliver och nog ganska kräsen. Ställer man en skål med riktigt goda oliver framför mig tar de snabbt slut. Mindre goda får stå…. Får nog ta o testa dessa!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..