Galen i oliver

Jag är helt tokig i oliver! När Olivia låg i magen åt jag hinkvis ett tag :) men nej, det är inte därför hon heter Olivia ;) Föräter mig dock ganska snabbt på en sort, men just nu är detta min favvo. De är så där härligt äckelgoda och smakrika! (konstig beskrivning kanske men ni förstår hur jag menar??) 8)

zeta1 0

0 reaktioner på “Galen i oliver”

 • mysmarie skriver:

  Oliver är suveränt gott. Salt och smarrigt. En god ost och litet kex till är inte heller helt fel. Vad är det för glas du har? Jättefina. Kram

 • matrepubliken skriver:

  min pappa har varit olivmissbrukare sedan jag var liten så jag har växt upp med just de där gröna med pimento i. goda!

 • Sofie Mumsfillibaba skriver:

  Jag är verkligen periodare när det gäller oliver och nog ganska kräsen. Ställer man en skål med riktigt goda oliver framför mig tar de snabbt slut. Mindre goda får stå…. Får nog ta o testa dessa!

 • porsheanna skriver:

  Älskar oxå oliver, fast det går lite i vågor hur många jag äter. Har aldrig provat dom oliverna som du gillar men dom ska jag prova direkt. Har du provat dessa: http://www.fontana.se/sortiment/halkidiki-karnfria-ex-l-oliver/ det är mina favoriter! Kramar

 • christel skriver:

  Vet precis vad du menar! När jag väntade mellan-tjejen var jag oxå helt tokig i oliver. Åt nog en burk om dan, och trodde att sen vill jag nog aldrig se oliver igen, men jag älskar dem fortfarande. :-)
  kram

 • EnSmakAvKarin skriver:

  Kan inte mer än hålla med dig! Mina favoriter är de som är fyllda med vitlök. Toppenbra snacks nu när det är varmt och man behöver lite extra salt! Glad sommar :-)
  Kram Karin

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen