Javisst var det SMÖRGÅSTÅRTA!!

Som så många gissade 🙂 (men vad ni känner mig bra, bananbakelse, wienerbröd och plockmat är ju på topplistan de med) En liten variant för två eller tre. Från Smörgåsbutiken såklart, bästa smörgåstårtmakarna i Örebro!! Ska sluta gå på niten och beställa från andra ställen för jag blir alltid besviken och längtar efter Smörgåsbutikens 😉 Eller en hemmagjord. Men i bland är det skönt att vara lat och köpa färdig. Särskilt så här på semestern!!!

Började kvällen med en biofilm på tu man hand (Killers – den får en 3:a i betyg, lite småkul och ok, men inte mer än så) och fortsatte med smörgåstårta och bubbel hemma i soffan framför ytterligare en film. Myspys!!!

smo0

Nya kak/tårtfatet från Village passade perfekt till smörgåstårtan!

Nya kak/tårtfatet från Village passade perfekt till smörgåstårtan!

sm03

sm3

Bestick från Boda Nova (Zenit - med blanka skaft). Tallrikar Mateus. Servetter MariMekko. Jag är för övrigt galen i servetter och har ett helt skåp fullt :)

Bestick från Boda Nova (Zenit - med blanka skaft). Tallrikar Mateus. Servetter MariMekko. Jag är för övrigt galen i servetter och har ett helt skåp fullt :)

smo3

smo4

Och lite bubbel till. I romantiska glas från IKEA.

Och lite bubbel till. I romantiska glas från IKEA.

LOADING..