I väntan på..

Sitter ute under parasollet och svalkar mig med ett glas iskallt vitt vin och lyssnar på When You Tell The World You´re Mine. (Från kronprinsessan Victoria & prins Daniels bröllopsskiva som inhandlades i dag, extrapris på Ica just nu för er med kort, 79 kr istället för 149.)

nu

Knapprar på datorn och njuter av att temperaturen äntligen är alldeles lagom. Jag ska inte klaga, men i dag har det varit HETT. Micke och min pappa har byggt staket runt altanen så mamma, jag och Olivia åkte ut till Jakobssons möbler och Vingåkers factory outlet för att svalka oss lite och kom hem med hela bilen full med kassar 🙂 Blev en del nytt till köket, visar er mer sen! Men bla denna karaff från Rice som jag suktat efter länge:

Bla denna karaff från Rice som jag suktat efter länge. Lite sugen på vinglasen (i plast) som hör till oxå..

Vit gipstavla med ett hjärta och favoritblomman cyklamen!! ÄLSKAR cyklamen! :)

Vit gipstavla med ett hjärta och favoritblomman cyklamen!! ÄLSKAR cyklamen! :)

Nu väntar jag bara på att Micke ska komma hem igen, sen väntar en middag i skaldjurens tecken. Smörstekt toast skagen till förrätt och kräftor med tillbehör till middag. Intages såklart ute på altanen i den uuuuuunderbara varma sommarkvällen.

Och i morgon bär det av på en liten minisemester! 🙂

Livet är bra underbart nu!!!

 1. Åhhh va fin!!
  Ja blev alldeles kär i den där karaffen, den hade passat så bra här i mitt kök! Snälla var har du köpt den? Har kollat på rice hemsida men där finns den inte. Tacksam för lite hjälp.. <3
  Å du, tack för en superbra, otroligt mysig blogg, Im a fan!!
  Jessica

  1. hej Jessica! jag har köpt den på Jakobssons möbler i Odensbackan utanför Örebro. Bor du i närheten?? annars ska jag göra lite efterforskningar och se om den finns i nån nätbutik..

   kram V

 2. Hej!

  Var på jakobssons i fredags, visst har de fått fint där, lite mer ordning och man hittar lättare bland märkena.

  Visst är det härligt med sommaren!

  Kram i värmen!

 3. Jag har samma kanna fast i råååååsa 🙂 Tyvärr verkar det som att kannan är slut i lager. Besökte också Jakobssons i fredags när jag var hemma hos min svärmor…med hem fick följa Cult design, Bruka design, en klocka med olika världsdelar och lite smått och gott. Och så hittade jag en finfin dörrmatta fr Village i Marieberg (som det står ”äntligen hemma” på). 🙂

  Kram!

 4. Okidoki, nej ja bor på slätta!
  Närmare sagt Berts hemstad, som oxå e min. Skara!
  JA du får jättegärna kolla om du kan hitta den på nåt annat ställe, ja ska oxå leta men hojta till om du finner den nånstans.
  TACK SNÄLLA på förhand!
  Kram Jessica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..