En DRÖM i vitt!!!!!

En dag spatserade vi runt bland lyxvillorna längs stranden och plötsligt hittade vi till en liten restaurang vid havet. Där allt gick i vitt!! Det var sååååååå romantiskt, sååååå fint, och hela atmosfären bara andades bröllop och kärlek. Och mycket riktigt visade det sig att man kunde gifta sig där samt ha festen och hela baletten.  Port Verd hette restaurangen och hemsidan hittar ni här.

Vi kom precis när solen började gå ner, det var svalt och behagligt och himlen gick i rosa toner. Det vackraste ställe jag nånsin varit på!!!!!

Inne i restaurangen var det otrooooligt romantiskt och fint, men jag kom mig inte för att fota..

Inne i restaurangen var det otrooooligt romantiskt och fint, men jag kom mig inte för att fota..

avit3

avit4

avit5

avit6

avit7

Det kändes SÅ rätt, HÄR skulle jag kunna tänka mig att gifta mig. Så vi får väl se 😉 hihi..

 1. hooow romantic, ett ställe för mig va?;-)) det stället har vi totalt missat…hihi…

  klart nu ska gifta er där!!!!:-)))

  ser ut som micke har en mojito i handen;-)

  ses snart!

  //kram grannen som har 6 h kvar!!!!!!!!!

 2. Tack Victoria för att du berättade mer om er Mallisresa. Det verkar som vi skall till samma ställe, vi åker med Ving och skall bo på ving resort i Cala Bona. Tack så jättemycket för alla tips 🙂

  1. Ja sunwing resort Cala Bona är samma hotell som vi bodde på!! Kommer ett inlägg med fler bilder så snart jag hinner 🙂

   Ha det så härligt där!!!!

   kram V

 3. Åh, vilket fint ställe, synd att jag redan är gift, kanske ett ställe att förnya sina löften på. Jag älskar vitt, så guud vilket fint ställe.

  Kram kram Imorgon bär det av till Lena 😀

 4. Ser ut som en dröm ja!! wow.. Har precis börjar följa din blogg, väldigt roligt. Gillar att det är en mix av mat, inredning och personligt. Off topic, vad har du för fint gloss/läppstift på korten? Ser så fint ut 🙂 *karoline- en ny bloggföljare*

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..