Dille!

Jag har fått dille på denna frukost. Jag måste ha en krämig latte (på latte art mjölk) ett glas iiiiiiiiiiiiiskall äppeljuice och en frökuse med sallad, salami och krämig brieost. Hel galen i detta just nu!!! :D

jh4

jh5

jh6

jh7

Jag är en riktig periodare när det gäller frukost. Snöar helt in mig på en sak och äter det tills jag förätit mig 😉 Vad äter ni till frukost nu??

 1. åh vad gott det såg ut!

  jag snöar också in mig på frukost – visst är det konstigt att man kan äta samma sak flera dagar/veckor i rad?! just nu är det vanligyoughurt med antingen färska jordgubbar i eller skivad nektarin. underbart!

 2. Vi säger att man har dille på något även i Skåne, så tror inte att det är Örebro-dialekt.

  Brie och salami är väl den bästa kombinationen ever?!

 3. Det där ser supersmarrigt ut!

  Jag är likadan och får också dille på olika saker i perioder. Just nu äter jag risifrutti med jordgubbsmak och 2 stycken riskakor med ost, skinka, gurka, tomat och så örtsalt och lite peppar på det. Jag äter det nästan varje morgon. Har märkt att det ger mig en lagom mättnadskönsla.

  Kram

 4. I Norrland heter det också Dille 😉
  Det roliga är att jag också har dille på salami och brie just nu, men jag äter det till lunch, jag har snöat in på äggfrukostar just nu.
  Men som sagt, salami, brie och en kopp kaffe, det är kärlek det!!

  1. Jag tål tyvärr inte den 🙁 är allergisk mot ”rptt” äpple och i denna är det färskpressad juice om jag inte minns fel.. Brago däremot verkar vara kokt/koncentrat och då går det bra 😉

 5. Min älsklingsfrukost är…. fiber havregrynsgröt om jag fuskar och kör i micron går ju så snabbt. har i en tsk honung och rör om. Har krossadelinfrön (omega 3) russin, hackad mandel och färsk frukt beroende på årstid just nu vattenmelon och jordgubbar + mjölk mums jag längtar till min frukost när jag vaknar =))

 6. Jag är en frukostperiodare. Just idag äter jag kesella med Fun light Appear (smakar som päronyoggi) för att vara nyttig och så kör jag det i några dagar för att sedan äta brakfrukostar på ägg, mackor och fil/yoggi 🙂 Hur gör du din latte, Victoria?

 7. Jag är också en periodare när det gäller frukost. Snöar in totalt på en sak och äter samma vareviga dag. Just Frökusar är en stooor favorit!! Så sjukt goda!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..