You had me at "klick"

Hamnade vid datorn igen ;) Har precis upptäckt Tradera och fastnade direkt! (Har sålt ett par babyplagg för länge sedan men aldrig köpt något) Lyckades vinna en budgivning på en Odd Molly tunika som nu är på väg hem till mig!! Ett klick sen var man fast ;)

Fler som är fast i Tradera-träsket? :) Kom gärna med råd och tips! Måste nog börja sälja av lite saker jag med om jag ska ha råd att fortsätta det här klickandet.. Blir helt vild och galen och trycker på allt möjligt :D haha.

Efter attha buggat oss yra i huvudet alla 3 i köket så har den ena precis somnat och vi andra två ska slå oss ner i soffan och njuta av något gott att dricka och varsin plocktallrik. Härliga härliga lördagkväll!!

pt1 pt2

Ute är det dessutom mulet med häftiga skurar om vart annat så vi passar på att tända ljus och sitta inne. Har saknat det känner jag nu! Tycker inte alls det är så tokigt att vi går mot mörkare tider eller vad säger ni? ;)

0

0 reaktioner på “You had me at "klick"”

 • lillmian skriver:

  Jag har ett tips till dig ang Tradera, hör att du är rätt ny där! MEN innan du vill köpa någon vara så kolla upp personens omdömen, är det många röda ”dåliga” omdömen så köp inte för då är risken stor att du blir blåst av dom.. gröna omdömen, alltså flera +++++ det är helt okej :) / En som vad vad hon pratar om ;(
  Kram på dig.. *uppdatera gärna din blogg mer* gillar den suuuuuuuuuuuper mycket.

 • linruz skriver:

  Den där plocktallriken ser farligt god ut!!
  Kram Lina

 • pokergirl skriver:

  Tradera är livsfarligt! :-) Akta dig för Odd mollykopior bara, det kryllar av dom!

 • Sofia i Arboga skriver:

  GUD ja, älskar att tända ljus! längtar tills man får ta på sig tjockare kläder. och när man kan gosa ner sig under duntäcket o sova sked utan att svettas ihjäl. är mer en höst&vinter-människa. :)

 • elsklingen skriver:

  Ja, jag lääääängtar till hösten…

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen