You had me at ”klick”

Hamnade vid datorn igen 😉 Har precis upptäckt Tradera och fastnade direkt! (Har sålt ett par babyplagg för länge sedan men aldrig köpt något) Lyckades vinna en budgivning på en Odd Molly tunika som nu är på väg hem till mig!! Ett klick sen var man fast 😉

Fler som är fast i Tradera-träsket? 🙂 Kom gärna med råd och tips! Måste nog börja sälja av lite saker jag med om jag ska ha råd att fortsätta det här klickandet.. Blir helt vild och galen och trycker på allt möjligt 😀 haha.

Efter attha buggat oss yra i huvudet alla 3 i köket så har den ena precis somnat och vi andra två ska slå oss ner i soffan och njuta av något gott att dricka och varsin plocktallrik. Härliga härliga lördagkväll!!

pt1

pt2

Ute är det dessutom mulet med häftiga skurar om vart annat så vi passar på att tända ljus och sitta inne. Har saknat det känner jag nu! Tycker inte alls det är så tokigt att vi går mot mörkare tider eller vad säger ni? 😉

  1. GUD ja, älskar att tända ljus! längtar tills man får ta på sig tjockare kläder. och när man kan gosa ner sig under duntäcket o sova sked utan att svettas ihjäl. är mer en höst&vinter-människa. 🙂

  2. Jag har ett tips till dig ang Tradera, hör att du är rätt ny där! MEN innan du vill köpa någon vara så kolla upp personens omdömen, är det många röda ”dåliga” omdömen så köp inte för då är risken stor att du blir blåst av dom.. gröna omdömen, alltså flera +++++ det är helt okej 🙂 / En som vad vad hon pratar om ;(
    Kram på dig.. *uppdatera gärna din blogg mer* gillar den suuuuuuuuuuuper mycket.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..