Rött guld

Har ni hunnit testa några kräftor än i år? Såg att det fanns färska svenska signalkräftor på Ica Maxi häromdagen så det måste jag norpa åt mig nästa gång! Häromkvällen blev det Icas frysta jumbo, inte tokigt det heller ;)

Fina rosa (tårt)fatet på fot kommer från Himla.

Fina rosa (tårt)fatet på fot kommer från Himla.

r2

r3 r4

Det tråkiga är bara att Micke inte är så förtjust i kräftor. Eller det tråkiga kanske jag inte ska säga för jag fick i princip hela paketet själv ;)

0

0 reaktioner på “Rött guld”

 • gyllenetider skriver:

  Undrar förresten varför det heter ”signal”-kräftor… kan det vara för att dom är lika röda som trafik-SIGNAL-ljusen haha ;) (Fast så säger man ju förstås inte…)

 • gyllenetider skriver:

  Jag ÄLSKAR kräftor jag med!! Finns inget godare tycker man när man sitter där och sörplar haha :P

 • Martina K skriver:

  Älskar kräftor, men…..det ska vara havskräftor såklart!!

 • maxiander skriver:

  GOTT!
  Vi tog premiären för några veckor sedan, underbart gott, se här:

  http://www.maxiander.se/kraftpremiar-redan-i-juni/

  Ha en fin kväll
  /A

 • LatentLucia skriver:

  Verkligen rött guld! Ville bara säga vilken fin blogg! Letade efter fläderblommor i Göteborg och kom hit! Trevligt… Hälsningar, Katarina från http://www.latentlucia.com

 • Nazima skriver:

  Ååhhh, kräftor som är så gott!!!! vi västkustbor(jag och mannen) älskar kräftor….

 • trebarnmamman skriver:

  men du jag glömde ju fråga vad är det för söta bordstabletter du har på bordet ????

 • V skriver:

  Mmmm jag älskar kräftor!!

 • trebarnmamman skriver:

  Jaa deet tag i är jätte gott , min mor & fars grannar har enorma fiske vatten och fiskar flodkräftor i mängder .. är ju ganska så svårt att få i annars .. det är ju bara signal kräftorna som finns i butik oftast tror jag !!! Så jag brukar vara framme i början av augusti och se till att fylla min frys med ett antal kg kräftor !! ååå så gott med nykokta kräftor .. Minns mina barndoms somrar när pappa var med grannen och fiskade och man vaknade av att de hade fyllt badkaret med krälande stor kräftor som mamma sedan skulle koka !!!!

 • Yasemin skriver:

  En sak är säker i alla fall. Dem gör sig underbara på bild. Jag har också det rosa tårtfatet på bilden :) den är jättefin.

 • hannisen skriver:

  Åhh, kräftor. Ska äta tills jag spricker när jag är hemma i Sverige i sommar! Det frysta att få tag på i den svenska affären här, men bara under säsong, så mina engelska vänner ska få testa!

 • camillak skriver:

  Hmm..jag har faktiskt inte ÄTIT köpta kräftor sedan jag var barn skulle det stå…tror knappast jag köpte dom själv då! ;)

 • camillak skriver:

  JAg hör ju till de där lyckligt lottade som har fritt kräftvatten…så jag har faktiskt inte ätit köpta kräftor sedan jag var barn, och då pga att kräftorna dog ut under några års tid. Om ett par veckor sätter fiskesäsongen igång igen..och jag längtar! Kramar

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen