Nöt-tips

Mellanlandar lite i en solstol med två sprillans olästa mattidningar och en påse av favoritnötterna. Måste bara tipsa er om dessa torrostade cashewnötter, huuuur goda som helst! Köp köp!

cas

Ska strax ställa mig vid spisen, får gäster i kväll. Och det hör till ovanligheterna denna sommar, att stå vid spisen alltså! Har nästan enbart ätit ute och hämtmat (förutom allt grillat). Skönt på sitt sätt men nu längtar jag (och kanske ni?? 😉 ) efter hederlig hemlagad mat igen. På måndag börjar jag jobba igen efter semestern och då blir det hemlagat och recept här igen ska ni se 😉

Lagar ni mycket mat under semestern eller vad äter ni? 🙂

 1. Här blir det mycket uteäta eller lättmat. Ingen grill tyvärr då vi bor i lägenhet….

 2. Här har det blivit, grillat,grillat och åter grillat toppat med en del hemlagat….;-)
  Mannen jobbar en vecka till och sen är det dax för semester och sedan får vi två veckor ihop innan jag börjar jobba efter mammaledigheten…men jag kan tänka mig att det blir en del uteätande och ännu mer grill 🙂 nu när semestern startar…

 3. Har du inte smakat de nötterna som är smaksatta med ost? Hur goda som helst tycker i alla fall jag.Just nu är de bannlysta för jag fick slaget när jag klev på vågen härom dagen. Lchf mat och mycket promenader är det som gäller framöver.

 4. Kan Micke vara i närheten när du äter dessa nötter?

  Ja, vi har också bara ätit ute eller hämtat eller grillat, som sagt har typ gått upp kilona jag gick ned innan semstern, och allt vin! 🙂

  Men det är väl det som är semester, äta gott och ta det lugnt. Imorgon kommer min kusin och äter lunch tänkte göra ceasarsallad och din dressing till.

  Kram kram

  1. japp han kan äta dem tillomed 😉 det är BARA jordnötter han är allergisk mot (och de är egentligen inte en nöt utan en ärta..)

   Mmm vad gooooott med ceasar, älskar det!
   kram

 5. Åhh, mat på sommaren!! Det är precis som du säger, det är mycket äta ute!! Men även grillat! Det är ju den ända gången man får lite ”hjälp” i köket av sambon=). Nu började jag jobba i måndags, så då har det faktiskt blivit liiiiiite bättre på matlagningen, men bara väldigt liiiite! Fortfarande är det semester tider så….. men det kommer snart en höst & då kan man laga ”riktig” mat då =).

 6. Hej!
  Måste bara få fråga vart ni köpte den superfina lekerstugan?? Målade ni den vit själva?
  Med vänlig hälsning

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..