Chokladgott

Gårdagens dessert blev en kladdig kladdkaka serverad med kolasås, färska jordgubbar och vispad grädde. Enkelt och sååå gott!

dess

Vad vi åt till middag vågar jag knappt skriva för då tror ni väl vi är knäppa som äter det så ofta 😉

 1. Hej! Har just hittat till din sida, men jag äslkar den verkligen. Känner igen flera av recepten från vänner och bekanta 🙂 Du är väl använd i min bekaskapskrets.
  Man kan aldrig äta för mycket av något så länge man tycker det är gott 🙂

 2. Kladdkaka är en klassiker som aldrig går av för hackor! 🙂
  Du har en award att hämta på min blogg! Den har du förtjänat! Ha en skön helg!

  Kram Karin

 3. Ett lite sent GRATTIS till lilla Olivia på hennes 3-årsdag kommer här!! 🙂
  Jättefin lekstuga!!
  Du får gääärna tala om vad ni åt till middag även om jag har mina misstankar… hehehe…

 4. Hej! Den är kladdkakan såg väldigt god ut. Finns receptet i din blogg? Hittade inte i sökfunktionen 🙂 Grattis i efterskott till Olivia!

 5. aåå god den kladdkakan såg ut .. har du bakat den i flera smår formar för de såg ju ut som halvmånar på faten ?? Måste bara fråga .. du har ju flera olika boda nova glas ..kör du dem i diskmaskinen ..?? går det och isåfall håller färgen !! Såg att de glasen ska utgå ur deras sortiment nu så jag funderade på att skaffa mig de var ju så billiga nu !!!

 6. Hej Victoria,

  Jag har frågat en gång tidigare, men du svarade aldrig 😉 så jag frågar igen. Du som är så smal och fräsch äter du verkligen allt smarrigt du lagar, eller bjuder du bara? Själv är jag alldeles för svag för choklad, borde gå ner typ 10 kg, men har fruktansvärt dålig karaktär. Har du några bra tips?
  // Sophia

  1. Tack för komplimangen 😉 Självklart äter jag det jag lagar!! Vill jag gå ner nåt kilo så äter jag enligt lchf en kort period, kanske något att testa?

   kram Victoria

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..