En riktigt god köttbit på grillen..

En riktigt härlig saftig mör grillad köttbit. Det är ganska svårslaget. Den här stooora godbiten biff blev heeeelt perfekt grillad med knaprig yta och mediumrare kärna.

ko1 ko2 ko3

Skulle aldrig klara av att vara vegetarian ;)

Appropå det så har vi varit och sett Eclipse (3:e delen i Twilight-vampyrfilmerna) på bio i kväll. Såååå bra, är helt betagen i dessa filmer. Fick låna 1:an häromdagen, hyrde 2:an i går kväll och var bara tvungen att se 3:an i dag. Och nu måste jag låna 4:an (boken) och se vad som händer näst, kan omöjligt hålla mig tills filmen kommer :) Nån mer som fastnat för dessa?

0

0 reaktioner på “En riktigt god köttbit på grillen..”

 • gyllenetider skriver:

  Med risk för att få skäll men jag har inte sett en enda av dom filmerna… kunde (och kan fortfarande inte) förstå hypen kring dom… Iofs sa jag detsamma om True Blood (serien med våran Alex Skarsgård) men nu e jag helt fast! Får väl ge dom en chans nån mulen o kulen dag :)

  • Victoria skriver:

   jag sa det samma, vad är det med dessa fjortis-filmer som lockar folk? men sen såg jag 1an och var fast efter bara några minuter!!!! Så SE DEM!! :)

   kram

 • liiina skriver:

  Jag är också fast i Twilightträsket ;)
  Min dotter tvingade mig att se 1a filmen för ngt år sedan, sen var det kört och jag var tvungen att läsa alla böckerna och nu såg vi Eclipse på premiären.. Längtar tills den 4e kommer nästa höst!! :)
  Önskar att hon skrev några fler böcker!!
  Blir alltid så hungrig när jag läser din blogg, superbra blogg som ger mig mkt inspiration :)
  Idag har min 11åring bestämt att hon ska laga 3rätters till mig, ser fram mot det :)
  Kram

  • Victoria skriver:

   Åh så spännande!!!! låt oss gärna veta vad hon bjöd på :)

   kram

   • liiina skriver:

    Godmorgon :)
    Min stora lilla tjej hade bestämt sig för att göra en fiskrätt till huvudrätt (blev huvudrätt och dessert för vi var såååååå hungriga ;)
    Så hon gjorde tilapafilé panerad med ströbröd, ägg och kryddor med färskpotatis och en urgod citronsås till som enbart är gjord på vatten, buljong, pressad citron och lite maizenamjöl (har gjort den i många år och den är underbart fräsch till fisk)
    Till dessert så bakade hon muffins med cremefraiche och med en mjölkchokladbit i varje.. muuums var det och hon gjorde nästan allt själv :) *stolt*
    Skönt att ngn annan lagar mat och dukar åt en ibland, även om disken sen föll på min lott.. haha..
    Kram Lina

 • Pia B skriver:

  Jag är GALET fast på Twilightsagan!!!! Hittade Twilight förra sommaren och efter den filmen sträckläste jag böckerna precis innan jag fick min 2a son :) Sista delen är UNDERBAR!!!

  KRAM!!!!

 • Hannah Graaf skriver:

  Hej fina Victoria. Hoppas allt är väl. Jag är så imponerad av alla dina bilder. Är du fotograf också förutom mästerkock? Vad har du för kamera?

  När det kommer till att fastna för ”The Twilight saga” så har du mig som blev besatt :-) Läste ut alla böckerna på en vecka och har sett filmerna. Älskar dem! Du måste läsa hela bokserien från början (trots att du sett filmerna) innan du läser sista boken. Du blir helt hooked.

  Stor kram

  /H

  • Victoria skriver:

   Tack söta :) men nej ingen fotograf, bara tycker det är kul! Har en Nikon D 80 och den är verkligen tacksam, blir superfina bilder!
   Förstår inte vad det är som fängslar så med denna Twilight-saga men man blir ju heeelt fast! ska absolut läsa alla böckerna :)

   KRAM!!
   /Victoria

 • ThereseS skriver:

  Men gud vad gott det ser ut!!!

 • SaraL skriver:

  Hej Victoria! Tycker fortfarande otroligt mycket om att läsa din blogg. Tack för att du jobbar så hårt och bra med den :)

  Vill fråga dig – då jag kommer från Örebro, vart du brukar köpa kött. Hittar inte riktigt alltid det där ”bästa” köttet. Detta på bilderna ser otroligt gott ut!

  MVH /Sara L

  • Victoria skriver:

   På ROBERTSSONS!!!!!! Särskilt korv, den är outstanding där, men allt kött är jättegott. Denna biff är köpt där, rekomenderar dem verkligen: http://www.robertsonscharkuteri.se/ (de har flyttat till en ny större butik nyligen, osäker på om adressen på hemsidan stämmer, ring dem för vägbeskrivning!)

   • SaraL skriver:

    Åh, okej! Visste inte om att Robertssons finns i närheten av Örebro! (kände dock till namnet från någon produkt jag sett i affär). Då ska jag se till att ta mig dit! Tack så mycket för tipset :D

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen