Lunch för 16 kronor!!!!!

På IKEA kostar en klassisk köttbulletallrik 16 kronor (må-fre). Sexton kronor!!!!! Det är ju nästan gratis!! Numera kan man dessutom få potatismos till, mums!!

ikea

Detta får bli dagens lunchtips, åk och ät! Nu blir det ju sällan att man går in på IKEA utan att köpa nånting så i längden kanske det inte blir så billigt.. Jag kom ut med ett gäng ramar och en ny kudde som jag inte visste om att jag behövde förrän jag såg dem, haha :) men ändå. Sexton kronor!!!!! Helt galet :)

Gillar ni köttbullarna på IKEA?

0

0 reaktioner på “Lunch för 16 kronor!!!!!”

 • elsklingen skriver:

  Åt där för någon vecka sedan och tog en barnportion köttbullar och en vuxen för 16 kr. Fick betala 22 för barnportionen. Hade jag vetat att den var dyrare hade jag tagit två vuxenportioner… ingen som sa nåt heller. Jaja, vet det till nästa gång!

 • Jojjo skriver:

  Hihi vi var också på IKEA idag, som sååååå många andra! Sambon moffa i sig köttbullar medans jag provade broccolibiffarna som smakade alldeles utmärkt!

 • Jessiejag skriver:

  Kärringen mot strömmen, det är jag det. Nä jag gillar dom inget vidare. Tycker maten på Ikea är rätt smaklös. Förutom på Ikea I Älmhult då där dom har hur mycket som helst att välja bland som inte finns på de andra varuhusen. Men å andra sidan tror jag det äter ett par tusen personer där varje dag.

 • Hea skriver:

  Vi var också på Ikea idag, precis som hälften av Sveriges befolkning denna regninga dag. Vi hade tänkt oss köttbullar men kön var enorm. Så det blev korv utanför kassan istället. Billigt det också, 70 kr för 4 personer och då fick vi dricka till alla, korv till alla plus en extra pizzaslice till hungrig make plus efterrätt med 2 kaffe, 2 jättegoda kanelbullar och 2 mjukglassar. Sedan lyckades vi ju göra av med 4000 kr inne på Ikea också :)

 • EnSmakAvKarin skriver:

  Helt vansinnigt billigt! För 16:- tycker jag absolut att de är riktigt goda! Inte konstigt att många barnfamiljer åker dit och äter med sina barn :-)

 • ThereseS skriver:

  Det första jag gör när jag kommer till IKEA är att äta köttbullar. Sedan har jag energi till shoppingen! Haha! :)

 • annabelle skriver:

  Love them :)

 • maxiander skriver:

  Billigare lunch får man leta efter :)
  Victoria vinn lite chokladkakor

  http://www.maxiander.se/marabou-premium-tavling-vinn-5-chokladkakor/

  /A

 • Monckan skriver:

  De va billigt, men är dom goda? :)

 • Nazima skriver:

  När vi äter på IKEA blir det nästan uteslutande karre´med Bearnaise och pommes, sååååå gott, fast senast vi var där blev det köttbullar för hela slanten….

 • Sofie Mumsfillibaba skriver:

  Oj, vad billigt!! Men oftast blir det inte köttbullar på IKEA. Eftersom man oftast masar sig dig på helgen och är ganska lång kö så hoppar vi maten men när det inte är för lång kö brukar jag testa deras ”nya” rätter. Lax, vegetariskt eller liknande. Brukar vara gott!!

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen