Lunch för 16 kronor!!!!!

På IKEA kostar en klassisk köttbulletallrik 16 kronor (må-fre). Sexton kronor!!!!! Det är ju nästan gratis!! Numera kan man dessutom få potatismos till, mums!!

ikea

Detta får bli dagens lunchtips, åk och ät! Nu blir det ju sällan att man går in på IKEA utan att köpa nånting så i längden kanske det inte blir så billigt.. Jag kom ut med ett gäng ramar och en ny kudde som jag inte visste om att jag behövde förrän jag såg dem, haha 🙂 men ändå. Sexton kronor!!!!! Helt galet 🙂

Gillar ni köttbullarna på IKEA?

  1. Oj, vad billigt!! Men oftast blir det inte köttbullar på IKEA. Eftersom man oftast masar sig dig på helgen och är ganska lång kö så hoppar vi maten men när det inte är för lång kö brukar jag testa deras ”nya” rätter. Lax, vegetariskt eller liknande. Brukar vara gott!!

  2. När vi äter på IKEA blir det nästan uteslutande karre´med Bearnaise och pommes, sååååå gott, fast senast vi var där blev det köttbullar för hela slanten….

  3. Det första jag gör när jag kommer till IKEA är att äta köttbullar. Sedan har jag energi till shoppingen! Haha! 🙂

  4. Helt vansinnigt billigt! För 16:- tycker jag absolut att de är riktigt goda! Inte konstigt att många barnfamiljer åker dit och äter med sina barn 🙂

  5. Vi var också på Ikea idag, precis som hälften av Sveriges befolkning denna regninga dag. Vi hade tänkt oss köttbullar men kön var enorm. Så det blev korv utanför kassan istället. Billigt det också, 70 kr för 4 personer och då fick vi dricka till alla, korv till alla plus en extra pizzaslice till hungrig make plus efterrätt med 2 kaffe, 2 jättegoda kanelbullar och 2 mjukglassar. Sedan lyckades vi ju göra av med 4000 kr inne på Ikea också 🙂

  6. Kärringen mot strömmen, det är jag det. Nä jag gillar dom inget vidare. Tycker maten på Ikea är rätt smaklös. Förutom på Ikea I Älmhult då där dom har hur mycket som helst att välja bland som inte finns på de andra varuhusen. Men å andra sidan tror jag det äter ett par tusen personer där varje dag.

  7. Hihi vi var också på IKEA idag, som sååååå många andra! Sambon moffa i sig köttbullar medans jag provade broccolibiffarna som smakade alldeles utmärkt!

  8. Åt där för någon vecka sedan och tog en barnportion köttbullar och en vuxen för 16 kr. Fick betala 22 för barnportionen. Hade jag vetat att den var dyrare hade jag tagit två vuxenportioner… ingen som sa nåt heller. Jaja, vet det till nästa gång!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..