En sommarkväll mitt i allt regn

I går var det riktigt varmt och skönt i Örebro. Iallafall ända fram tills dess att vi dukat fram och satt oss till bords vid vår lilla kräftskiva och skulle hugga in. Då började regndropparna falla.. . Men det var bara att fälla upp mega-jätte-stora-parasollet så gjorde det inget, tvärt om! Riktigt mysigt att sitta där och lyssna på regnets smatter mot parasollet. :)

Måste bara passa på och tipsa, på Ica Rennomé i Haga Centrum säljer de just nu turkiska kräftor för ynka 39 kronor (1 kilo). Skynda fynda!

skiv1

skiv2

skiv3

Nu måste jag dock motvilligt erkänna att jag börjar tröttna liiite på kräftor, har ju blivit en del på sistonde. Så nu blir det kräftpaus ett bra tag framöver!

Förövrigt kom min första tradera-”vinst” hem i brevlådan i dag. En superfin Odd Molly tunika för en billig peng. Satt som en smäck!! Och alldeles nyss vann jag en annan auktion. Mina nya hobby 🙂  Tur jag har lite som ska säljas oxå så det går på ett ut.. Skulle vilja ha en sån där påklädningsdocka, vet ni vad jag menar?! Och framförallt vet ni var man kan få tag i en???

Ha en skön kväll så hörs vi i morn!

 1. Måste bara skriva en rad och säga att jag älskar din blogg. Den är så himla mysig. Sen verkar du leva lite efter Carpe Diem, ngt som jag önskar att jag kunde. Ha en skön helg !!

 2. Hej Victoria! Älskar din blogg och ni verkar vara en härlig familj. Jag och min familj har varit på semester och i söndags var vi in på Marieberg Galleria och åt på McDonalds där såg jag ett bekant ansikte……ditt 🙂
  Vi satt alldeles bredvid och jag ville så gärna säga hej och tala om att jag läser din blogg varje dag men jag vågade inte.. 🙁 så jag säger det nu istället. Kram Linda

  1. Nämen Linda då 🙂 du skulle sagt hej!! Försöker rota i minnet men får inte fram några ansikten, satt ni i soffan, två barn? Olivia pratade om en bebis som satt brevid oss på McD var det ni tro?

   kul att höra att du gillar bloggen! Hoppas ni hade en mysig semester!!

   kram Victoria

   1. Vi satt till vänster om dig längst in mot väggen, har en son på 1 år kanske det var honom hon pratade om :-)…..Jag ångrar mig nu att jag inte sa nått men man vill liksom inte störa :-s
    Vi hade en jättehärlig semester, hamnade tillslut i Gränna med fint väder i flera dagar.

 3. Är det en sydocka du menar? En sån dom designers har? Jag vet att det finns på Stoff & Stil (vet dock inte om dom har den i närheten av där du bor) det är en tygaffär som har ALLT som har med sömnad att göra 🙂 Vet oxå att folk har köpt från England och fått hem det mkt billigare inkl. frakt. Hon som driver bloggen ”Gullsvansar och Kärlekslimpor” köpte en från England för ca 1500 ikl. frakt. Håller själv på att kolla runt lite för jag har börjat sy hehe. Hoppas du hittar en 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..