Hilton lyxfrukost

Jag älskar hotellfrukost. Vem gör inte det?? Men det är skillnad på hotellfrukost och hotellfrukost!! När vi hälsade på Pär & Karro i Malmö under semestern så testade vi Hiltons frukost en morgon. Och jag tror faktiskt att den hamnar högst upp på listan över godaste-hotellfrukostar-jag-ätit-i-Sverige!!

elite1 elite2

Förutom buffébordet som innehöll allt från mackor, pålägg, ostar, äggröra, bacon, färskpressad juice etc etc så fanns en meny man fick beställa helt fritt från efter önskemål (ingår alltså i priset). Och vi beställde!! :) In med våfflor, fattiga riddare, pannkakor och omeletter.. Åt så magen stod i 4 hörn, men oj så gott!!!

elite3 elite4 elite5 elite6

Jag ger Hiltons frukostbuffé +++++ i betyg :)

Har ni några fler goda hotellfrukostar (eller restauranger) att tipsa om? Eller varna för.. ;)

0

0 reaktioner på “Hilton lyxfrukost”

 • marianaa skriver:

  Hotell Stockholm vid Skanstull i Stockholm hade en frukostbuffe sänd från ovan. Där fanns allt för alla. Allt var fräscht och supergott. Där fanns allt det vanliga men också olika sillsorter, kex, ostar, man kunde plocka ihop egen musli m.m. Rekommenderas!

 • AkinnaL skriver:

  Jag har hittills bara bott på ETT hotell som serverar gröt, Quality Hotell, Prisma, i Skövde! :-D

 • Yasemin skriver:

  Låter riktigt gott. Och ni är lika fräscha som vanligt :)

  Jag är nyfiken på Haga Forums brunsch. Brukar promenera förbi där och tittade in en gång. Det såg frestande ut.

 • annabelle skriver:

  Men hallå du som bor i Örebro har väl ätit på Elite hotell? Deras brunch är härlig :)

  • MARDAH skriver:

   Hej!!
   Jag bodde faktiskt där när jag var hemma senast, men tyvärr blev det ingen brunch. Får ta det nästa gång :)
   Testade dock deras sushi på west house, den var super.
   Ha det

 • frea2 skriver:

  Hotell Gothia i Göteborg. Deras frukost är såå bra :=)

 • Nazima skriver:

  Min bästa hotellfrukost åt jag på Hotel Hilton Slussen i Stockholm nu i sommar, finare och fräschare frukostbuffe´får man leta efter, sååååå gott!!!!!
  Annars ligger Radisson Blue hotel( fd. Radisson SAS) på Oslos flygplats, även om det inte är i Sverige ;-) högt i kurs på listan över dom godaste hotellfrukostarna…
  Hilton Malnö kanske man skulle testa nästa gång :-)
  KRAM
  :-)

 • Ankim skriver:

  Hiltons frukostar slår de flesta, har provat den både när vi var i Egypten, Sharks bay, och när vi var i Stockholm sist. Fast den bästa frukosten vi fått var faktiskt när vi var i Thailand nu i sommar, den var helt oöverträffbar! De odlar det mesta själv så frukt och grönt smakar fantastiskt! Det var på hotell Evason Six senses i Pranburi, utanför Hua Hin och den frukosten är värt ett helt inlägg i vår blogg!

 • verapettersson skriver:

  Ljuvligt. Vi bodde o åt frukost på Mornington i Sthlm, en av de absolut bästa jag varit på: färskpressad juice även där, inte bara hemgjorda pannkakor utan även hemmagjord sylt till!!

  Kan även meddela att jag har den berömda banan- o chokladkakan i ugnen inför besök imorgon. Ditt recept har spridits här över öarna, alla är i extas!!

  Och kladdkakan med dumle är klar redan… Det blir efterlängtad tjejträff o orgie i socker o vin är ett krav. Kram!

 • Marie A skriver:

  Såg att du efterlyste citronmarängpaj. Här kommer ett som jag tycker är smarrig.
  Pajdeg: 3 1/2dl vetemjöl, 125 gr smör, 1/2 tsk salt, 1/2 dl kallt vattten.
  Fyllning: 3 1/2 dl socker, 1 dl maizena majsmjöl, 1 krm salt, 5 ägggulor, rivet skal av 1 citron, saft av 3 citroner, 1 msk smör.
  Maräng: 5 äggvitor, 6 msk socker 1 krm bakpulver.
  Pajskalet gräddas i 20 min i 225 grader. Kallna innan fyllningen läggs i. Koka upp vatten, socker, maizena, salt och citronsaft. Vispa ägggulor häll i. hetta upp alltsammans igen men koka ej.Rör ner smöret och riv citronskal. Låt krämen kallna. Vispa äggvitor tii hårt skum. Blanda socker med bakpulver och vänd försiktigt ned. Häll citronsmeten i pajskalet.Bred marängen över och grädda i 30 min i 175 grader. Smaklig spis.

 • asaohl skriver:

  Åh vad smarrigt det ser ut. Vad hungig jag blir.

 • MARDAH skriver:

  Hej! Jag läser din blogg ofta då jag oxå älskar god mat och tar ofta kort på maten jag äter.
  Är ifrån örebro men bor numera i Linköping. När jag är ”hemma” äter jag alltid på BaraVara. Älskar det caféet.
  Ville bara skriva ett inlägg och berätta att jag gillar din blogg. Ha en bra dag// Maria

 • idamo skriver:

  jag gillar RICA hotell i Malmö. Supergott alla gånger vi bott är.

 • Helenasjogren skriver:

  Det låter helt underbart, nästa gång jag är i Malmö blir det garanterat frukost där!
  Jag tycker att hotell Victory i gamla stan i Stockholm har fin frukost, de har god smoothie. Scandic Star Sollentuna har också en riktigt stor och fin frukostbuffé. Alla som serverar pannkakor är bra, tycker jag!

 • lisa0454 skriver:

  Hotell Rival, Maritorget Stockholm har en frukost i världsklass! Likadant där att man kan beställa från menyn, sååå gott :)

 • hannisen skriver:

  Scandic Anglais i Stockholm har en riktigt bra brunch jag kan varna för! Allt är riktigt gott, t o m äggröran, och det är oftast den hotellen brukar misslyckas med… :)

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen