Kvällens lchf-middag

Åh jag är så gooooodissugen!!! Men det gäller bara att hålla ut ett par dar så är sötsuget bortblåst, det vet jag ju. ;)

Har just ätit middag:

col1 col2

Revbenspjäll med coleslaw, avokadosallad och dressing. Mums så gott!!

Nu ska jag mysa lite med min stora lilla tjej som började på stora avdelningen på dagis i dag, hon har massor att berätta munnen går i ett :) Och senare i kväll kommer granntjejerna över på SATC 2 kväll!!!!! Ska bli sååå kul, har verkligen längtat efter att se den filmen. Precis vad man behöver i det här ruggiga vädret.

Ha en trevlig måndagkväll!!

0

0 reaktioner på “Kvällens lchf-middag”

 • Gabriel skriver:

  Dessa revben såg riktigt goda ut :D!! Är de färdigköpta eller har du gjort dem?

 • idamo skriver:

  ser gott ut! började med lchf förra måndagen. igår kväll blev det köttfärslimpa fylld med fetaost. serverades med brysselkål och grönsallad. mkt smaskigt! :D

  Ha den fortsatt trevlig vecka!
  Kram Ida

 • juliaisac skriver:

  ja här blev det mc donken…lchf?? nej, skulle inte troooo det;-))))
  hoppas ni får en kanonkväll, är lite lockad att komma över men ser nu att kl redan är 9 och jag har mycket kvar inför imorgon…

  vi höres om en vecka!:-)

  /kraaaaam grannen som snart är på mallis!!!!!!

  • Victoria skriver:

   Vi saknade dig!! men förstår att du har mkt att stå i. ha det så uuuuuuunderbart nu, verkligen rätt väder att resa bort från!!
   /KRAM grannen som redan varit på mallis i sommar :O)

 • elsklingen skriver:

  Jag har utmanat mig till en godisfri månad… inte helt lätt när månadens inleds med ”grejjorna”.

 • sandra73 skriver:

  Men åh det såg gott ut.
  Coleslaw måste jag lägga på minnet.

  Ha så trevligt ikväll jag, älskade filmen !!!!!

 • Havrefrasse skriver:

  Åhh smaskens! Jag kör inte lchf just nu men bunkrar upp med tips ändå!
  Blir det något lchf-anpassat tilltugg ikväll månne??

 • jenco skriver:

  Mmmm vilken mat!! Gör du din coleslaw själv eller köper du den? Såg att Jensens har en med vet inte om kolhydratmängden är för mycket (9g/100g)
  Ha en riktigt mysig kväll nu!
  kram Jenny

  • Victoria skriver:

   Helt ok kolhydratsinnehåll tycker jag. Jag brukar försöka sätta 10 g/100 g som gräns. Jag gör oftast egen, tycker inte det finns nån riktigt god färdig i butikerna. Men i bland har man bråttom och då duger färdig fint :)

 • Jessi72 skriver:

  Vad roligt att se Malins kommentar, jag har precis som henne följt din blogg länge nu men inte registrerat mig :-) Anledningen till att jag fastnat för just din blogg är precis som Malin skriver, du verkar leva ett sånt härligt liv! Hämtar mycket inspiration från både din matlagning och från de aktiviteter/bjudningar ni har. Ett stort pluss är att vi verkar gilla samma typ av mat och dryck, är mycket svag för en god skumpa och gillar att förgylla vardagen lite. Ha en supermysig kväll, såg SACT II förra veckan, så bra!!Kram Jessi

 • Mallin skriver:

  Har läst din blogg ganska länge, men först nu registrerade jag mig så jag kan kommentera.
  Du verkar leva ett så härligt liv, prioritera det goda i livet såsom god mat o härligt socialt levene.

  Fast en sak blir jag inte klok på, hur du kan äta så gott o hålla formen så bra:-)!

  Ja iallafall, jag gillar din blogg…a lot!

 • linruz skriver:

  Låter som en toppenkväll.
  Kram Lina

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen