Blueberry panncakes

Godmorgon härliga lördag!! Vad äts det till frukost hos er i dag??

Här kommer ett frukosttips (för alla er som inte äter lchf 😉 ) Blueberry panncakes!! Är inte det något av det godaste som finns? Med massor av sirap till, muuuums! (Olivia gillar inte blåbär så jag serverade dem som tillbehör, men kan likagärna blandas i smeten om man vill det!)

bpann

4 port:

2 ½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
½ tsk salt
1 msk socker
2 ½ dl mjölk
2 msk smält smör + smör till stekning
1 ägg

Blåbär och sirap till servering. Och kanske lite vispad grädde 😉

Blanda ihop de torra ingredienserna. Vispa samman mjölk och smält smör och blanda med torrvarorna. Vispa tillsist ner ägget. Stek pannkakorna i rikligt med smör i en stekpanna. När det bubblar på ovansidan av pannkakan är det dags att vända.

Klart! Snabbt och enkelt och garanterat poppis på frukostbordet.

MIN frukost gick dock i lchf-anda 😉

agg

Önskar er en underbar lördag!

LOADING..